درباره درگاه بانک

Aliinoori

تازه وارد
سلام شما خسته نباشید

یک سوال دارم

بهترین درگاه بانک اینترنت چیه ؟

1 پارسیان یا ملت ؟

2 پارسپال ؟

چگونه درگاه بانک پارسیان یا ملت ثبت نام کنم ؟

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام. درگاه هایی نظیر پارس پال یا پی لاین یا فراگیت و ... درگاه های واسطه هستند. برای کسب و کارهایی که به هر دلیل نمی تونند یا نمیخوان از سرویس های درگاه مستقیم استفاده کنند. اما خود بانک ها درگاه مستقیم ارائه می کنند که یکی از مهمترین شرایط همه شون داشتن نماد اعتماد الکترونیک هست. شما ابتدا باید ببینید میخواید واسطه بگیرید یا مستقیم؟ شخصا از بین مستقیم ها درگاه ملت رو توصیه میکنم. از بین واسطه ها هم با پارس پال و جهان پی کار میکنم و راضی هستم.

shetab

تازه وارد
برای دریافت درگاه های مستقیم یا باید شرکت ثبت شده داشته باشید یا جواز کسب و داشتن نماد اعتماد هم الزامی هست.

تفاوت اصلی درگاه های مستقیم با واسطه ها نحوه تسویه اونها هست. درگاه های مستقیم هر روز صبح تراکنش های روز قبل رو به طور خودکار تسویه می کنند اما درگاه های واسطه طبق به صورت دستی و احتمالا هفگی تسویه می کنند.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ثبت شرکت اصلا مهم نیست برای دریافت درگاه

1. نماد

2. فروشگاه فعال

3. از طریق behpardakht.com

pclord

تازه وارد
مدتیه من از هر سایتی میخوام خرید کنم درگاه بانک ملت رو برای واریز انتخاب میکنم مشکل داره و همیشه باید دو سه بار انجام بدم تا درست بشه ،اما بانک سامان یا پارسیان و... این مشکلو نداشتن، برای شما هم اتفاق افتاده؟ ، چون برای همین از گرفتن این درگاه برای فروشگاهم منصرف شدم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نه ، درگاه ملت از نظر پایداری ، چیزی کم از سامان نداره

اما پارسیان قطعی زیاد داره...

بالا