درج محصولات مشابه هم ولی با اختلاف جزئی

hojjat01

تازه وارد
با سلام دو سوال داشتم.
1- سوال اول : ما یک سری محصول داریم که اختلاف خیلی جزئی با هم دارند. مثلا در رنگ، یا نوع گارانتی و یا ظرفیت و ابعاد. آیا لازم است همه انها را جداگانه تعریف کنیم؟ آیا می شود مثل دیجیکالا یک صفحه برای اون محصول داشته باشیم و موارد اختلافی (مثل رنگ) توسط کاربر انتخاب و قیمت نیز بر اساس آن ویژگی تغییر کند؟؟
این امکان در اسکریپت پرستا شاپ وجود دارد. (در دیجی کالا هم وجود دارد)

2- سوال دوم اینکه آیا ووکامرس برای هر محصول آی دی ایجاد میکند؟  فکر میکنم یک فروشگاه حرفه ای نیاز به کد کالای یکتا برای هر محصول داشته باشد. آیا این کد باید دستی درج شود یا ووکامرس خودش تعریف میکند یا افزونه ای لازم هست....؟

با تشکر

hojjat01

تازه وارد
جهت توضیح بیشتر در خصوص سوال اولم لطفا لینک زیر را ببینید:

در سایت فوق برای یک محصول با ویژگی های مختلف یک جدول ایجاد شده و مدلهای مختلف این محصول توسط کاربر با یک منوی کشویی قابل انتخاب هست.

اگر روشی برای پیاده کردن این حالت در ووکامرس باشه خیلی عالی میشه.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
1. از قابلیت محصولات متغیر استفاده کن (یا از افزونه ویژگی های همگانی ووکامرس)

2. شما کد SKU یا شناسایی محصول میتونی اضافه کنی که یکتا هستش.

6ehzad

تازه وارد
1. از قابلیت محصولات متغیر استفاده کن (یا از افزونه ویژگی های همگانی ووکامرس)

2. شما کد SKU یا شناسایی محصول میتونی اضافه کنی که یکتا هستش.
سلام،

من میخوام با یک سری از فروشنده ها وارد مذاکره بشم و در صفحه هر محصول لیست فروشنده هارو بیارم تا مشتری خودش تصمیم بگیره از چه فروشگاهی خرید کنه. به ذهن خودم رسید که بیام توی قسمت ویژگی های متغیر، اسم فروشگاه ها رو قرار بدم با قیمت منحصر به فرد هر فروشگاه... اما توی این روش عملا تمام بروزرسانی های قیمت ها و فروشگاه ها باید توسط خودم انجام بشه... راه بهتری سراغ دارید که بشه فروشگاه دهی رو باهاش انجام داد؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
قالب makery میتونه این کار رو انجام بده

بالا