درخاست اسکریپت نمایش دمو

bloodthirstyb

تازه وارد
سلام دوستان
من دنیال یه اسکریپت یا افزونه وردپرس میگردم که بتونم لینک دمو از سایت های دیگه بردارم و تو سایت خودم نمایش بدم..مثل سایت های فروش قالب .. مثلا این سایت : 
چون میدونم بعضیا الان میان میگن با یه کد ای فریم این کارو کن باید بگم که در صورتی که از کد ای فریم استفاده کنم اگر کاربر روی یکی از لینکای صفحه ای فریم کلیک کنه منتقل میشه به سایت اصلی و من نمیخام این اتفاق بیفته..میخام بازدید کلا تو سایت خودم انجام بشه...

twitfa

کاربر عضو
دروود بر شما

یه از پلاگین انتقال دهنده لینک هم استفاده کن که لینک ها با کلیک هم مستقیم وارد نشند

MahdiY

راهبر انجمن
یکم سوالتون گنگ هست

خب میتونید یه قسمت demo.site.com بسازید و قالب ها و افزونه ها را اونجا واسه دمو نمایش دهید

برای استفاده از چند قالب در یک دامنه هم افزونه های زیادی هست

البته امیدوارم درست برداشت کرده باشم

alifiresoft

کاربر عضو
سلام دوستان

من دنیال یه اسکریپت یا افزونه وردپرس میگردم که بتونم لینک دمو از سایت های دیگه بردارم و تو سایت خودم نمایش بدم..مثل سایت های فروش قالب .. مثلا این سایت : 

چون میدونم بعضیا الان میان میگن با یه کد ای فریم این کارو کن باید بگم که در صورتی که از کد ای فریم استفاده کنم اگر کاربر روی یکی از لینکای صفحه ای فریم کلیک کنه منتقل میشه به سایت اصلی و من نمیخام این اتفاق بیفته..میخام بازدید کلا تو سایت خودم انجام بشه...
اینکه به صورت خودکار این انجام شود شدنی نیست. چون اونجوری کلا قالب باید بیاد توی سایت شما و لینک هاش تغییر کنه. 

twitfa

کاربر عضو
منم هرچی فکر میکنم منظور شما رو متوجه نمیشم ، به قول دوستمون کلا باید بیاد داخل سایت شما لود بشه که این اصلا شدنی واقعا نیست

یه راه وحشتناک دیگه هم وجود داره که به قدری به سرورت فشار میاره که خدا میدونه !!!

بیای از پلاگین پراک...سی استفاده کنی و سایت ها رو از اون پلاگین عبور بدی که اصلا منطقی نیست ...

bloodthirsty

تازه وارد
مثل این افزونه منظورم هست ... دیگه واضح تر نمیتونم بگم 

بالا