درخواست آموزش بارگزاری فونت از هاست من ، نه از سیستم کاربر :( ... لطفا وارد شید

raidriab

تازه وارد
سلام بچه ها ! خواهش میکنم اگه کسی درباره مشکلم اطلاعات داره بهم بگه خسته شدم از بس آزمون و خطا کردم.

مشکل اینه که من با نرم افزار های آماده بدون کدنویسی یه قالب html طراحی کردم و فونتی که در نرم افزار استفاده کردم برای مثال B yekan هستش ! همه چیز تو سیستم خودم درسته اما تو سیستمی که این فونت رو داخل فونت های ویندوز نصب نکرده فونت پیش فرض که شبیه آریال هست نمایش داده میشه و کل قشنگی قالب رو به هم میریزه

کلی سرچ کردم و همه مطالب گفته بود که یه کد خاص رو به فایل style.css اضافه کنم در حالی که این قالبی که من دارم اصلا style.css نداره

یه جا گفته بود که اگه این فایل رو ندارین یه فایل بسازین با همین اسم و داخلش فقط اون کد مربوطه رو بذارین

این کارم کردم اما نشد . مد مورد نظر هم این بود :

@font-face {

font-family: 'BBadr';

src: url('http://yourdomain.ir/fonts/BTitrBold.eot?#') format('eot'), /* IE6–8 */

url('http://yourdomain.ir/fonts/BTitrBold.woff') format('woff'), /* FF3.6+, IE9, Chrome6+, Saf5.1+*/

url('http://yourdomain.ir/fonts/BTitrBold.ttf') format('truetype'); /* Saf3—5, Chrome4+, FF3.5, Opera 10+ */

}

که البته جای ypur domain دامین خودمو زدم اما باز کار نمیکنه

حالا موضوع جالب اینه که سایتی که اموزشش رو خوندم یه فایل نمونه درست کرده به صورت html . اون رو که توی هاست کپی میکنم درسته ! هر فونتی هم که وارد پوشه فونت میکنم در هاست ، تاثیرش رو میبینم ! اما همون کد رو داخل فایله مثلا ایندکس خودم که میذارم یا جواب نمیده و تاثیری نمیذاره یا خود کد نمایش داده میشه داخل سایت به صورت به هم ریخته و ارور

خواهشی که دارم اینه که اگه میشه یه جوری راهنماییم کنین بفهمم چی کار کنم ! الان این فایل نمونه چرا درسته اما قالب من نه ؟؟

من هم فایل index.html به تنهایی

هم فایل style.css و index.css رو به تنهایی

و هم هر سه رو با هم بهشون این کد رو اضافه کردم اما بازم نشد که نشد

لیست فایل های من:

Root/index.html

Root/css/index.css

Root/css/site_global.css

فونت هام هم در این جاست

Root/fonts/btitr.ttf+oet+woff

من میخوام نوشته های داخل صفحه ایندکس فونتی بشه که فونتش رو از داخل هاست بگیره نه از سیستم کاربر

حالا اگه میشه بگین به کدوم فایلم دقیقا چه چیزی رو اضافه کنم .

آموززشی که خوندم و نمونه هم گذاشته بود

بعد از همه گیر شدن مرورگر فایرفاکس و پس از آن ارائه مرورگرهای اپرا، سافاری برای ویندوز و کروم، پشتیبانی از قابلیت های CSS3 گسترش پیدا کرد در نتیجه پشتیبانی از قابلیت افزایش یافت. با استفاده از این قابلیت می*توان فونتی را به صفحه پیوست کرد و در صورتی که این فونت بر روی سیستم کاربر موجود نباشد، از روی server دریافت شده و برروی سیستم کاربر قرار می*گیرد و شما می*تواند از هر فونتی که دوست دارید بر روی وب استفاده کنید.حال باید ببینیم که دستور @font-face را به چه شکل باید استفاده کرد. برای استفاده از این دستور تنها کافیست این عبارت را در بالای فایل CSSخود قرار دهید:

@font-face {

font-family: 'yekan’;

src:url('fonts/yekan.eot?#’) format(‘eot’),

url('fonts/yekan.woff') format('woff'),

url(‘fonts/yekan.ttf’) format(‘truetype’);

}

به همراه فایل نمونه 2 مگابایت
واسه اینکه بهتر یاد بگیرم و شما هم اسونتر بتونین بگین این یه فایل تست که با همون نرم افزار ساحتم و فقط دو خط نوشته داخلشه به اکسپورت شده و اماده ی آپلود در هاست هست !! اگه میشه کدی که میخواین بگین رو علاوه بر جداگانه در پست ، داخل این فایل هم ادیت کنین که ببینم کجاش میذارین و مشکل کار من دقیقا کجاست . مرسی

اینو با فونت پیش فرض نرم افزار که arial نوشتم که البته فرفی نداره چون هر فونتی بذارم باز هم داخل سیستمی که اون فونت رو نداشته باشه Time New .... نشون داده میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

IAMIR

کاربر عضو
شما اگر مسیر فایل CSS اصلیت به صورت

CSS/INDEX.CSS

هست .

اول فایل CSS و با توجه به اینکه مسیر فونت هات ROOT/FONTS هست .

کد:
@font-face {
    src:url('../fonts/yekan.eot?#’) format(‘eot’),    
          url('../fonts/yekan.woff') format('woff'),
          url(‘../fonts/yekan.ttf’) format(‘truetype’); 
}
حالا هر جا می خوای از این فونت استفاده بکنی باید در خاصیت font-family

از عبارت yekan استفاده بکنی .

خط اول index.css

و خط 71

site_global.css

ویرایش شد .

فایل ویرایش شده نیز پیوست گردید.

raidriab

تازه وارد
شما اگر مسیر فایل CSS اصلیت به صورت CSS/INDEX.CSS

هست .

اول فایل CSS و با توجه به اینکه مسیر فونت هات ROOT/FONTS هست .

کد:
@font-face {
    src:url('../fonts/yekan.eot?#’) format(‘eot’),    
          url('../fonts/yekan.woff') format('woff'),
          url(‘../fonts/yekan.ttf’) format(‘truetype’); 
}
حالا هر جا می خوای از این فونت استفاده بکنی باید در خاصیت font-family

از عبارت yekan استفاده بکنی .

خط اول index.css

و خط 71

site_global.css

ویرایش شد .

فایل ویرایش شده نیز پیوست گردید.

وای وافعا ممنون الان فونت عوض شده ! مرسی واسه راهنماییت فقط دو تا سوال

یکی اینکه اگه جز ایندکس صقحات دیگه هم مثله about.html داشته باشم باید about.css رو هم ویرایش کنم ؟؟ یا همون site.global که برنم کافیه ؟؟ ..

سوال دوم هم اینه که اگه لازمه تمام css ها رو تغییر بدم پس اینی که میگم درسته ؟؟ کدی که برام گذاشتی رو اول خط تمام css ها بذارم و ذخیره کنم و فقط یک بار در global اسم فونت رو بنویسم درسته ؟؟

درواقع اینجوری بگم راهی نیست که با یک بار اضافه کردن کد تمام صفحه ها درست بشه ؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تنها راه حلش اعمال تغییرات در هر فایل css هستش. یا اینکه تمامی فایل های css تون رو یکی کنید

farsadf

کاربر عضو
یا این که توی global.css تون یبار این کار رو انجام بدید و در هر صفحه ای که لازم دارید علاوه بر فایل css اون صفحه فایل global.css رو هم فراخوانی کنید

بالا