درخواست آموزش نصب اسکریپت sngine

miladmilad

تازه وارد
اگه میشه آموزش نصبشو برامون توضیح بدین و آیا فارسی ساز دارد؟

sngine.jpg

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
برای نصب کافیه site.com/admin/install.php رو بالا بیارید و مراحل نصب رو برید!

hihitler66

تازه وارد
من این اسکریپتو پس از آپ کردن در هاستم کلا هاست هنگ میکنه و بسته میشه رو دو تا هاست امتحان کردم،مشکل از چی میتونه باشه؟

:-L

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من هم در هاست و هم در لوکال نصب کردم. منظور شما از هنگ چیه؟

hihitler66

تازه وارد
البته اینو بگم رو دوتا هاست رایگان نصب کردم که پس ازآپ کردن و و ورد به آدرسی که گفته بودین کلا بخش فایل منیجر هاست بسته میشه و عملا دیگه غیر قابل استفاده میشه

HamedR

کاربر عضو
البته اینو بگم رو دوتا هاست رایگان نصب کردم که پس ازآپ کردن و و ورد به آدرسی که گفته بودین کلا بخش فایل منیجر هاست بسته میشه و عملا دیگه غیر قابل استفاده میشه
دوست عزیز از هاست رایگان استفاده نکنین .

hihitler66

تازه وارد
من فقط جهت تست استفاه کردم که اینطور مشکلی داره البته کسای دیگه ای هم نصب کردن رو هاستشون که مثل من اصلا نصب نشده

و این ارور رو داد

[h=1]Internal Server Error[/h]The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@behnamboof.ugig.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jerkovic

تازه وارد
آقا من این اسکریپت رو نصب میکنم صفحه های ادمینش نمیاد و قالبش درست نمیاد چیکار باید بکنم ؟ روی هاست رایگان هم نیست و روی لوکال هاست است ... لطفا راهنمایی کنید

alifiresoft

کاربر عضو
یعنی چی که درست بالا نمیاد؟ تصویری چیزی بذارید ببینیم ارورش چیه؟

jerkovic

تازه وارد
یعنی قالب سایت به درستی نمیاد یعنی استایل قالب بهم ریخته است و وقتی داخل ادمین میرم صفحه ی داشبورد میاد اما مثلا توی تنظیمات میرم ارور Not Found میده یعنی صفحه موجود نیست ... چیکار باید بکنم ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
htaccess رو بررسی کنید حتما باشه. روی لوکال تست نکنید...

hihitler66

تازه وارد
آقا محمد این اسکریپت سبکی هستش حداقل از phpfox ولی من phpfox رو هاست رایگان نصب کردم و چند ماهیم خیلی خوب کار به دلایلی بستمش پس فک کنم مشکل از هاست رایگان نباشه ولی بازم از یه سایت خارجی دانلود کردم باهمین مشکل مواجه شدم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
چون این سیستم با htaccess صفحات مجازی میسازه. حتما باید روی ساب دومین یا سایت اصلی نصب کنید. روی پوشه نباشه.

روی لوکال هم تست کنید.

hihitler66

تازه وارد
آقا من رو هاست لینوکس که پولیم بود نصب کردم طبق روشی که گفتین بازم با همن ارور مواجه شدم

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

htaccess رو هم نداره از کجا بیاریم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

alifiresoft

کاربر عضو
آقا من رو هاست لینوکس که پولیم بود نصب کردم طبق روشی که گفتین بازم با همن ارور مواجه شدمInternal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request

htaccess رو هم نداره از کجا بیاریم؟

زمانی که شما فایل زیپ دانلود شده را روی کامپیوتر خود باز کنید یک فایل htaccess داخل آن مشاهده میکنید. شما باید این فایل رو بر روی هاست خود ببینید. اگر نمیبینید با ممدیریت هاست تماس بگیرید و موضوع را مطرح کنید.

hihitler66

تازه وارد
زمانی که شما فایل زیپ دانلود شده را روی کامپیوتر خود باز کنید یک فایل htaccess داخل آن مشاهده میکنید. شما باید این فایل رو بر روی هاست خود ببینید. اگر نمیبینید با ممدیریت هاست تماس بگیرید و موضوع را مطرح کنید.
تو فایل منیجرم به شکل هیدن قرار میگیره احتمال داره مشکل از اون باشه؟و اگر میشه راه حلشو بگین تو کف این اسکریپت موندیم دادا

بالا