درخواست آموزش نصب اسکریپت sngine

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
تو سی پنل کلا هیدن هست و مشکلی نیست

نسخه جدید رو میزارم تست کنید اون رو... توی صفحه اصلی منتشر میکنم

hihitler66

تازه وارد
تو سی پنل کلا هیدن هست و مشکلی نیستنسخه جدید رو میزارم تست کنید اون رو... توی صفحه اصلی منتشر میکنم
آقا من مشکلو حل کردم البته ورژن 1.6 رو دانلود و نصب کردم مشکل از اینجا آب میخوره که فایل .htaccess در لوکال به صورت هیدن در میاد اروره 403 رو میده و رو سیستم نصب نمیشه ولی در هاست های رایگان این حالت نیست و به راحتی نصب شد پس یه راحل برای کسایی که لوکال دارن اینکه فایل .htaccess یکجای دیگه آپ کنن و وارد کنن

من این اسکریپتو رو هاست رایگان نصب کردم بدون مشکل(البته ورژن1.6) اینم آدرسشه

hihitler66

تازه وارد
دوستان من بعد از جستجو بسیار فهمیدم که اصلا ورژن که سایت گذاشته کلا از اول خراب بوده :31:

از ورژن 1.6 استفاده کنید شبیه فیسبوکم هستش و زیبا تره
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>

امیدوارم ادمین سایتم بزودی اون ورژنو تو سایت قرار بده تا همه استفاده کنن :63:

ALi.Reza

کاربر عضو
دوستان من بعد از جستجو بسیار فهمیدم که اصلا ورژن که سایت گذاشته کلا از اول خراب بوده :31: از ورژن 1.6 استفاده کنید شبیه فیسبوکم هستش و زیبا تره
default_;
.gif' alt=':; ;) :'> امیدوارم ادمین سایتم بزودی اون ورژنو تو سایت قرار بده تا همه استفاده کنن :63:
احتمالش هست که مشکل دار بوده باشه(تست نکردم) به هر حال نال شده هست

ورژن 1.6 هم قطعاً قالبش که حالا شبیه فیسبوک شده بهتر از نسخه قبلی هست که ظلمات گرفته!

دمو :

hihitler66

تازه وارد
وقتی یکی میخواد عضو بشه تو سایتم بعد ثبت نام این ارور میاد براش

Input error: k: Format of site key was invalid

Elessar

تازه وارد
سلام محمد جان

من هر کاری میکنم نصب نمیشه 19 تا راه امتحان کردم hatccss رو هم آپ کردم . اطلاعات دیتا بیس رو ده دفعه عوض کردم نصب نمیشه که نمیشه چی گکار کنم توروخدا کمک کنید کچل شدم

[h=1]Database Write Failed[/h] An error occurred while writing to our database. Please try again later

این ارورو میده

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نمیتونه توی دیتابیس چیزی وارد کنه. با مدیر سرور در میون بزارید

Elessar

تازه وارد
گذاشتم میگه مشکلی از طرف سرور وجود نداره ؟ براتون یوزر پس رو سند میکنم چک کنید . پیلیز

shingjimoto

تازه وارد
سلام.

در پوشه دانلود شده ، چند پوشه دیگر هست، 1 = اسکریپت . 2 = assets .

3 = . چند پوشه دیگر که شامل اسکرین شاتهای اسکریپت و فایل های پی اس دی مربوطه هستند.

مسیر نصبی یعنی =ادمین>اینستال ، در پوشه اسکریپت هست.

پوشه assets هم شامل چند پلاگین و فایل سئ اس اس مربوط به راستین و غیره رو شامل میشه.

سوال اینجاست :

آیا من باید هر دو پوشه (یا همه پوشه ها)رو آپلود کنم،؟؟؟!!

بنده "فقط پوشه اسکریپت" رو آپلود کردم و بعد از رفتن روی مسیر نصب و شروع نصب، بعد از وارد کردن اطلاعات دیتا بیس ، در قدم بعدی ، ارور

System Error

Cannot connect to the server

رو نشون داد... چیکار کنم؟مشکل از کجاست؟

**** .لطفاً راهنمایی کنید.

****دو مسئله دیگه :

*

RECAPTCHA PRIVATEKEY

چی هست؟ در این قسمت باید چه چیزی بنویسم؟؟! آیا خالی بگذارم؟!!

*در قسمت System URL باید چه چیزی بنویسم؟!!! (آدرس سایت رو که در خط قبل، روی گزینه سیستم دامین دادم!!)

با تشکر. ممنون میشم اگر به همه گزینه ها جواب بدید. متشکر.

You must be registered for see images attach

بالا