درخواست آموزش نصب Flea IM

• نویسنده موضوع umzst
  • تاریخ شروع

umzst

تازه وارد
سلام

ببخشید من طبق توضیحات کوتاهی که توی سایت اومده بود

Flea IM را نصب کردم و اسم دیتا بیس و یوزرنیم و پسورد هم توی فایل FUNCTION نوشتم و اضافه کردم

بعد از نصب فایل ایندکس که باز میشه و روی اون قسمتی که میگه کلیک میکنم و صفحه لوگین باز میشه ولی با وارد کردن admin@admin.com یا test@test.com وارد نمیشه یعنی بعد از زدن sign in تو لودینگش گیر میکنه و sign up هم نمیشه . مشکل از کجاست؟

خواهشا جواب بدید حتی اگه نمیخواید جواب بدید بگید

من قبلا هم سوال کرده بودم . انگار تو این سایت پاسخگو کمه و وقت نمیکنن جواب همه رو بدن :(

You must be registered for see images attach

cedar

کاربر عضو
سلام

من یکبار این اسکریپت رو نصب کردم ، بدون هسچ مشکلی هم لاگین کردم . اسکریپت زیبایی هست . اما بدیش این هست که نمیشه ازش به عنوان چت روم استفاده کرد .

به نظرم لینک رو بدید به چند نفر تست کنن ببینن میتونن لاگین ککنن یا خیر . اگر هم هنوز مشکل وجود داشت بفرمائید تا قدم به قدم بگم خدمتتون

موفق باشید

umzst

تازه وارد
حالا که چت روم نداره پس ولش کنیم . میشه یک چت روم ساده و سبک مثل 123flashchat معرفی کنید . تا افراد زیادی بتونن بیان توش . البته آموزشش هم بگین. البته اگه فلش نباشه بهتره . یک چت روم معمولی با ظاهر زیبا و آموزش نصب . ممنون

iman151

تازه وارد
با سلام

لطفا آموزش کامل را قرار دهید.

سپاس

online300

تازه وارد
سلام وخسته نباشید

دوست عزیزمون عرض کردن می تونن آموزش رو به صورت قدم به قدم توضح بدن ممنون می شم اگر این اموزش رو قرار بدن برای نصب این اسکریپت

و اگر همراه با عکس هم باشه مخصوصا اون قسمت های مربوط به دیتا بیس FUNCTION عکس بگیرن عالی میشه منتظرم خیلی ممنون

mahdiali35

کاربر عضو
درود....

config این اسکریپت به صورت زیر باید باشه.........

کد:
$DB = new db("localhost","root","database pass","database name");
یعنی پسورد بانک اطلاعاتی قبل از نام بانک اطلاعاتی باید باشه....

موفق و پیروز باشید...

jathiya

کاربر عضو
دوستان من متوجه نشدم

database: ***نام دیتابیس***

Host: localhost

Username: ***یوزر***

Password: ***رمز***

رو باید کجا وارد کنم گزینه هاش

$DB = new db("localhost","root","root","messenger");

واسه من اینجوری زده

بالا