درخواست اسكريپت فروشگاه ساز فارسي خوب

sniper000man

تازه وارد
سلام خدمت دوستان و داش محمد و تشكر ويژه از اقا محمد به خاطر حال دادن به بچه هاي سايت

داش محمد اقايي كن يه اسكرپيت فروشگاه ساز فارسي هم بذار اگه ميشه يه چيزي كه عاليم نبود بدم نباشه در حد متوسط نال شد يا متن باز فرقي نداره ممنون و بازم تشكر

cniran

کاربر عضو
به نظرمن بدون اینکه دستبه چیزی بزنید برید با فروتل قرارداد ببندید یه فروشگاه ساز هم میده بهتون در حد تیم ملی که مشتری حال میکنه خرید کنه.با 3 تا کلیک! اما اگرمیخواید دست به کار بشید بزنیدتو کار اپن کارت.

sniper000man

تازه وارد
دوست عزيز من اسكريپت براي ساخت سايت مستقل ميخوام نه به عنوان فروشنده يا بازارياب در يك سايت مشغول به كار باشم

cniran

کاربر عضو
خوب همون اپن کارت بهترینه اما ماژول باید بنویسید برای بانکش.ولی خود مدیرای پشتیبانش اگر اگر اگر وقت کنن رایگان مینویسن.واقعا" سرشون شلوغه.

N2D

کاربر عضو
سلام

ماژول بانک سامان که نوشته شده

بانک پارسیان رو نوشتم امامونده که بتونم اطلاعات از بانک بگیرم و تست کنم ، اگر بتونم تست کنم بعدازتست منتشر میکنم .

البته ، بانک پاسارگادو اقتصاد نوین روهم خواهم نوشت انشاالله.

موفق باشید

sniper000man

تازه وارد
دوست عزيز اگه ميشه بنده رو ادد كنيد تا ازتون چند تا سئوال دارم بپرسم Sniper000man ايدي منه

sagebnegad

کاربر عضو
سلام به همه

منم با حرف دوستمون موافقم.اپن کارت محشرو بی رقیب بی خود نیس 3سال پشت سر هم داره به عنوان بهترین فروشگاه ساز دنیا انتخاب میشه.پشتیبانیش هم واقعا عالیه.

شما میتونی به عنوان نمونه فروشگاه خود منو که با این سیستم ساخته شده ببینی

بالا