درخواست اسکربپت بازی انلابن

f16_lk1

تازه وارد
سلام دوستان من به دنبال یه اسکریپت بازی انلاین(بازی های فلش) هستم اگه کسی همچین اسکریپتی رو داره که قابلیت عضو گیری برگذاری لیگ و فروش اعتبار باشه توی این پست بگه من هم در ازاش قالب ایران ناز رو برای وردپرس میدم

N2D

کاربر عضو
سلام !

یک همچین اسکریپتی ، بالای 700 هزار تومان ( مینیموم ) قیمت خواهد خورد !

البته خیلی دست پایین گفتم بنده ، خیلی خیلی کم گفتم !

چون اکثراً که هستند کامل نیستند ، نال شده و باگ دارند !

موفق باشید .

f16_lk1

تازه وارد
من پس باید به فکر یه مستر کارت باشم تا بتونم از سایت های خارجی بخرم چون یه همچین چیزی که میخواهم از 30$تا 100 $ تو نت وجود داره مگه دیوانم بخواهم 700 هزار هزینه کنم !!

2 حال وجود داره یا شما متوجه ی پست اول من نشدید یا نمیدونید 700 هزار تومن یعنی چقدر ! که من فکر میکنم همون مورد اول باشه !

موفق باشید

N2D

کاربر عضو
سلام !

ممنون از الطاف شما!

اما اون اسکریپتی که شما میگید ، برای یک نفر نیست ،

بنده منظورم به صورت اختصاصی و از صفر نوشتن بود... !

اسکریپت هایی هست که به 100 نفر فروخته میشه و قیمت تک فروشش بالای میلیون باشه ، اما به چندین نفر به 50 هزار تومان هم میرسه !!!!

موفق باشید .

iranenaz

کاربر عضو
سلام دوستان من به دنبال یه اسکریپت بازی انلاین(بازی های فلش) هستم اگه کسی همچین اسکریپتی رو داره که قابلیت عضو گیری برگذاری لیگ و فروش اعتبار باشه توی این پست بگه من هم در ازاش قالب ایران ناز رو برای وردپرس میدم
منظورتون سایتی مثل (بیا بازی) قدیم با بازی های مولتی پلیر هست یا سایتهایی که بازیهای فلش فقط باثبت رکورد ؟

اگر دومی هست که زیاد هست (که فکر نکنم منظورتون این مدلی باشه)

اگر اولی هست، قیمت شاید از اون چیزی که n2d عزیز گفت هم بیشتر باشه.

فکر کنم این جور بازیها رو با دایرکتور مینویسند نه با فلش(فلش قابلیت مولتی پلیر خیلی ضعیفی داره)

موفق باشید

بالا