درخواست اسکریپت آپلودسنتر ساده با امکان پوشه بندی

• نویسنده موضوع omid_r
  • تاریخ شروع

omid_r

تازه وارد
با سلام

یک اسکریپت خیلی ساده آپلودسنتر میخوام ...

طوری باشه که فقط مدیریت چند نام کاربری تعیین کنه و فقط همون نام کاربری ها بتونند فایل آپلود کنند.

و اگر هم بشه فایل های خودشون رو ببینند یا تغییر بدهند.

(ویژگی مهم) همچنین برای هر نام کاربری یک آدرس مخصوص درست کنه.

مثلاً اگر نام کاربری test هست ،وقتی وارد پنلش میشه و یک فایل به نام file.zip آپلود میکنه مثلاً به صورت site .ir/test/file.zip بیاد.

حتی اگر امکان پوشه بندی توسط خود کاربر در زیر آدرس تعلق گرفته به خودش هم داشت ،خیلی بهتره ...

رایگان باشه و امکان دادن لینک مستقیم یا غیر مستیقم برای فایل ها هم باشه.

+ ترجیهاً فارسی

پیشاپش با تشکّر از راهنمایی های شما

IAMIR

کاربر عضو

omid_r

تازه وارد
این مورد دومی ،با این که مدیریت نداره ولی میشه ثبت نام کاربران رو بست ؟

من فقط میخوام چند نفر محدود از سیستم استفاده کنند.

سپاس

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
پیشنهاد میکنم کلیجا رو بررسی کنید! بیشتر امکانات مد نظر شما رو داره و قابلیت بستن عضویت رو داره

omid_r

تازه وارد
پیشنهاد میکنم کلیجا رو بررسی کنید! بیشتر امکانات مد نظر شما رو داره و قابلیت بستن عضویت رو داره
توی کلیجا چطوری تنظیم کنم برای هر کاربر یک پوشه درست کنه ؟!

omid_r

تازه وارد
پس دوستان یک اسکریپت پیشنهاد بدید با امکان اختصاص یک آدرس یا یک پوشه به هر کاربر !

تشکّر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
پوشه نمیده. ولی براش یک مسیر تعریف میکنه . یعنی مثل دایرکتوری لیست...

شما میتونید برای هر کاربر یک پوشه بسازی و یک اسکریپت phuploader نصب کنی

omid_r

تازه وارد
پوشه نمیده. ولی براش یک مسیر تعریف میکنه . یعنی مثل دایرکتوری لیست...شما میتونید برای هر کاربر یک پوشه بسازی و یک اسکریپت phuploader نصب کنی
من کلاً میخوام مثلاً کاربر u1 آدرس همه فایل هاش به صورت site .ir/u1/ باشه و u2 و...

حالا اگر امکان ایجاد پوشه در هیمن مسیر توسط خود کاربران هم وجود داشت خیلی بهتر!

پیشنهاد جالبی دادید!

یک اسکریپت یک کم کامل تر از

phuploader و همینطور با امکان پسورد و اگر ممکن باشه آپلود از آدرس رو هم داشته باشه ...

لطفاً اگر هم اسکریپتی به همین شکل هست که بشه فایل های آپلود کرده رو تغییر نام داد یا حذف کرد یا حتی پوشه بندی کرد ،معرفی کنید.

تشکّر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
از اسکریپت های فایل منیجر میتونید استفاده کنید. قابلیت ایجاد پوشه و... داره. یک سرچی بزنید در صفحه نخست

omid_r

تازه وارد
از اسکریپت های فایل منیجر میتونید استفاده کنید. قابلیت ایجاد پوشه و... داره. یک سرچی بزنید در صفحه نخست
امکان پیشنهاد چند اسکریپت فایل منیجر هست ؟

چون خیلی زیاد نه فقط در سایت بسیار عالی شما بلکه در تمام اینترنت دنبال گشتم ولی شاید یک اسکریپت که ساده باشه و امکان تعریف چند یوزر رو داشته باشه و دوباره تاکید دارم ساده باشه (یعنی بشه فایل رو آپلود کرد ،اگر با ریموت هم بود بهرت وگرنه نیازی نیست ،تغییر نام داد و یک لینکی از فایل ها دریافت کرد و پوشه ساخت و...) پیدا نکردم.

البته اسکریپت ajaxplorer5 رو گرفتم و نصب کردم. خوبه و مناسب ولی اگر ساده تر از این ،بهتر از این هم هست معرفی نمایید.

(لازم به ذکره که این اسکریپت توی بعضی از هاست ها دارایمشکل لود برخی امکانات هست که شاید بعداً مشکلاتی ایجاد کنه!)

با تشکّر از راهنمایی های شما

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
والا من پیشنهادی ندارم. نمیدونم معیار اصلی شما چیه... من باشم به یک ftp پسنده میکنم

omid_r

تازه وارد
والا من پیشنهادی ندارم. نمیدونم معیار اصلی شما چیه... من باشم به یک ftp پسنده میکنم
بعد از کلی کار کردن با فایل منیجرها و سیستم های دیگه به این نتیجه رسیدم که چون این کار آپلود رو فقط برای خودم نمیخوام بلکه کسانی با اون سر و کار خواهند داشت که شاید خیلی حرفه ای نباشند (!) از امکان پوشه بندی و مسائل خیلی پیچیده اون صرف نظر کنم!

بنابراین الآن یک اسکریپت فوق العاده ساده میخوام که :

- برای آپلود فایل ها و یا ورود به قسمت آپلود پسورد بخواد. (اگر هم ممکن باشه چندین یوزر تعریف شوند!)

- امکان آپلود فایل داشته باشه. (یعنی فقط عکس نباشه ،مثلاً فایل zip و pdf و... هم قبول کنه)

- (اگر ممکن باشه) به اول هر فایلی که میخواد آپلود کنه عدد یا حروفی بچسبونه یا به آخرش ؛برای جلوگیری از هم نام بودن فایل ها ...

- (اگر ممکن باشه) با Drag & Drop فایل ها به صفحه ،آپلود رو شروع کنه.

- خیلی سنگین و شلوغ نباشه و امکانات اضافی هم نیازی نیست!

- لینک مستقیم برای تمام فایل ها بده!

- در پایان آپلود فایل ،لینک مستقیم فایل رو بده.

- (اگر ممکن باشه) لینک حذف همون فایل رو هم بده.

در ضمن از نظر دیتابیس هم مشکلی ندارم. (فرقی نداره که به دیتابیس نیاز داشته باشه یا نه!)

این ها معیار های من شدند!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

با تشکّر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
به غیر از:

- (اگر ممکن باشه) با Drag & Drop فایل ها به صفحه ،آپلود رو شروع کنه.

از کلیجا میتونید استفاده کنید

omid_r

تازه وارد
به غیر از:- (اگر ممکن باشه) با Drag & Drop فایل ها به صفحه ،آپلود رو شروع کنه.

از کلیجا میتونید استفاده کنید
کلیجا یا کلیفا ؟!

فکر کنم کلیفا نسخه فارسی شده کلیجا باشه ؛درست میگم ؟

اگر سیستم دیگه ای رو هم میشناسید ،هر چند ساده تر ،بفرمایید ...

و گرنه کارم رو با کلیجا یا کلیفا آغاز کنم!

سپاس

بالا