درخواست اسکریپت انتقال فایل از سایت دیگر به سایت خود

firooz-

تازه وارد
سلام خدمت دوستان تو سایت خیلی گشتم ولی در این مورد نتونستم پیداکنم

میخوام با استفاده از لینک دانلود فایل از سایت دیگه مثلا ULOADBAZ فایلی رو بدون دانلود در کامپیوتر و آپلود در سایت خودم بتونم مستقیم به سایتم انتقال بدم

از این اسکریپت که به صورت php هست استفاده کردم

<?php

define('BUFSIZ', 4095);

$url = ' ';

$rfile = fopen($url, 'r');$lfile = fopen(basename($url), 'w');

while(!feof($rfile))fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);

fclose($rfile);fclose($lfile);

?>

ولی فقط لینکهای مستقیم رو میتونم انتقال بدم با حجم کمتراز 128 مگابایت ولی لینکهای دیگه که سرعت دانلود کمتری داره نمیشه تا 1 مگابایت میره بعد قطع میشه

البته اینم بگم از سایتهای رایگان نامحدود حجمی استفاده میکنم برای آپلود به سایت خودم تا 1 گیگ رو تونستم انجام بدم ولی خیلی زمان بر هست ممنون میشم راهنماییم بکنید.

Ehs@n

کاربر عضو
از کد زیر استفاده کنید!

و به جای ینک ، اول فایل رو دریافت کنید سپس لینکی که در IDM میده رو جایگزین آدرس لینک در فایل کنید و فایل رو فراخوانی کنید!

اگه لازمه بگید تصویری توضیح بدم!

کد:
<?php
define('BUFSIZ', 4095);
$url = 'http://fa.wordpress.org/wordpress-3.5.2-fa_IR.zip';
$rfile = fopen($url, 'r');
$lfile = fopen(basename($url), 'w');
while(!feof($rfile))
fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
fclose($rfile);
fclose($lfile);
?>

firooz-

تازه وارد
از کد زیر استفاده کنید! و به جای ینک ، اول فایل رو دریافت کنید سپس لینکی که در IDM میده رو جایگزین آدرس لینک در فایل کنید و فایل رو فراخوانی کنید!

اگه لازمه بگید تصویری توضیح بدم!

کد:
<?php
define('BUFSIZ', 4095);
$url = 'http://fa.wordpress.org/wordpress-3.5.2-fa_IR.zip';
$rfile = fopen($url, 'r');
$lfile = fopen(basename($url), 'w');
while(!feof($rfile))
fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
fclose($rfile);
fclose($lfile);
?>
سلام و تشکر دوست عزیز

با این کد نتونستم

اولینکاری که کردم لینکی رو که از سایت آپلود باز گرفته بودم البته به صورت free Download با برنامه فراخوانی کردم حجم ی رو که انتقال داد صفر بود

دوم با لینک مستقیم 170 مگابایت انجام دادم حجم رو کامل انتقال نداد هر دفعه که تکرار می کردم مثلا 20 مگابایت یا 40 مگابایت یا 67 مگابایت یک بارهم این خطارو داد

[h=1]Service Temporarily Unavailable[/h]The server closed the connection without sending any data.

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems.

Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages.

We apologize for the inconvenience.

برنامه ای هست من تو سایتم قرار بدم مثلا شبیه دانلود منیجر عمل کنه و بدون دردسر لینکهایی رو که بهش بدم تو سایت دانلود بکنه؟

ممنون میشم راهنماییم بکنید.

Ehs@n

کاربر عضو
واسه سایت های که لینک مستقیم نمیده بهتره اول لینک مستقیم بگیرید ازشون

(mostafa98) یه سایت داشت که رایگان این کارو انجام می داد! یا هم باید اکانت بگیرید!

اینم که فیال ها ناقص انتقال داده میشه به دلیل کم بودن سرعت اینترنت هاست شماست!

firooz-

تازه وارد
تو دنیای اینترنت برنامه ای نیست من لینک رو بدم و مثل دانلود منیجر کنترل سرعت وغیره مهم نباشه هر چه زمان برد ببره ولی انتقال رو انجام بده

Ehs@n

کاربر عضو
یه راه دارید!

یه vps تهیه کنید...! فایل هاا رو روی vps دانلود کنید و بعد اگر لازم داشتید انتقال بدین به هاست وگرنه می تونید از خود vps به عنوان سرور استفاده کنید!

mostafa98

کاربر عضو
سلام

تا چند گیگ میخوای انتقال بدی

اینو دانلود کن کار بچه های همین انجمن هست

راستی اگه کارت ضروریه با من تماس بگیر

تا 5 گیگ میتونم بهت فضا بدم به مدت یه ماه تا بتونی فایل های خودت رو آپلود کنی توی هاست خودت

لینک دانلود :

آخرین ویرایش توسط مدیر:

firooz-

تازه وارد
سلامتا چند گیگ میخوای انتقال بدی

اینو دانلود کن کار بچه های همین انجمن هست

راستی اگه کارت ضروریه با من تماس بگیر

تا 5 گیگ میتونم بهت فضا بدم به مدت یه ماه تا بتونی فایل های خودت رو آپلود کنی توی هاست خودت

لینک دانلود :

ممنون از پیشنهادت دوست عزیزو تشکر فراوان کارم ضروری نیست ولی دیگه میخوام برای دانلود و آپلود دردسر نداشته باشم

برنامه رو استفاده کردم نشد لینک های مستقیم رو تا 128 مگابایت میرفت و لینکهای دیگه که از سایت آپلود باز گرفته بودم البته به صورت free download خطای اتصال رو میداد

فکر کنم باید اسکریپتی استفاده کنم که باسرعتی کمتری فایل هارو انتقال بده البته اگه باشه.

من فایلهای که حجم بالایی رو دارند نمی تونم مستقیم به سایت انتقال بدم و نتیجه ای نگرفتم بعضی از دوستان میگن چون سایت رایگانه ولی در حال حاضر 1 فایل که بیشتر از 500 مگ رو دارم به سایت آپلود میکنم.

من الان از سایت آپلود باز یک اکانت رایگان دارم که 10 گیگ فضا داره و جالب اینجاست که هر نوع لینکی رو بهش بدم آپلود میکنه یکی از لینکهام که به صورتfree download گرفته بودم 1ساعت ونیم طول کشید ولی لینک مستقیم رو 5 دقیقه ای آپلود کرد

چیزی شبیه برنامه سایت آپلود باز خوبه تو سایتم قرار بدم و لینکها رو آپلود کنه حالا تا هر زمان طول بکشه

ممنون میشم راهنماییم بکنید.

بالا