درخواست اسکریپت

asadpor

تازه وارد
با سلام و عرض ادب . شما اسکریپتی را سراغ دارید که فروشگاهی باشه که بتونه فروشگاه بده ؟واسه یک مجتمع تجاری میخوام که نزدیک 20 تا فروشگاه توشه . میخوام کل یک سایت تقسیم بشه به چند تا فروشگاه که همش توی یک اسکریپت باشه

mahdiali35

کاربر عضو
با سلام و عرض ادب . شما اسکریپتی را سراغ دارید که فروشگاهی باشه که بتونه فروشگاه بده ؟واسه یک مجتمع تجاری میخوام که نزدیک 20 تا فروشگاه توشه . میخوام کل یک سایت تقسیم بشه به چند تا فروشگاه که همش توی یک اسکریپت باشه
درود...

اسکریپت پرستاشاپ امکان multiple shops داره ... نمیدونم کار شما رو میتونه راه بندازه یا نه ؟ یعنی با چند تا دامنه ی متفاوت ...

این لینک رو ببینید برای اطلاعات بیشتر :

شاد باشید ...

asadpor

تازه وارد
سلام و خسته نباشید . ممنون از کمکتون اما سر در نیاووردم . من دامین مجزا نمیخوام . فقط میخوام یک دامین باشه اما فروشگاه های مختلف فروش های خودشون رو داشته باشن به صورت جداگانه . برای هر مغازه یک فروشگاه باشه

mahdiali35

کاربر عضو
سلام و خسته نباشید . ممنون از کمکتون اما سر در نیاووردم . من دامین مجزا نمیخوام . فقط میخوام یک دامین باشه اما فروشگاه های مختلف فروش های خودشون رو داشته باشن به صورت جداگانه . برای هر مغازه یک فروشگاه باشه
خب باهمین میشه فقط آدرس ها به صورت ساب دومین یا پوشه ی جداگانه میشه فکر کنم ...

تو اون لینک همه چیز توضیح داده شده ...

شاد باشید ...

asadpor

تازه وارد
شرمنده وقتتان را میگیرم . اما زیاد از این سایت متوجه و سردر نیاووردم . ممکن هست بگید که رایگانه ؟ و لینک دانلودش رو قرار دهید !؟

mahdiali35

کاربر عضو
پرستا شاپ یه سیستم رایگان و open source هست که امکانات زیادی داره ...

نسخه ی فارسی هم داره ... گوگل کنید

شاد باشید ...

asadpor

تازه وارد
بازم متوجه نشدم

این اسکریپت هسته اصلی بود واسه دانلود و من مولتی شاپش رو خواستم . اگر امکانش هست کمک بیشتر کنید

بالا