یه اسکیریپت میخواهم شبیه www.ordup.com/chat قسمت چت رومش عالیه شبیه این باشه
ج جاستین تازه وارد 4/9/12 #2 یه اسکیریپت میخواهم شبیه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قسمت چت رومش عالیه شبیه این باشه
یه اسکیریپت میخواهم شبیه لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. قسمت چت رومش عالیه شبیه این باشه
Ehs@n کاربر عضو 5/9/12 #3 این چت روم واسه من باز نشد چون عضوش نیستم اسکرین شات قرار بدین می تونید از چت روم های زیر که فارسی هستنند استفاده کنید ET-chat pro chat اگه هم خواستین هزینه کنید می تونید 123flash chat بخرید
این چت روم واسه من باز نشد چون عضوش نیستم اسکرین شات قرار بدین می تونید از چت روم های زیر که فارسی هستنند استفاده کنید ET-chat pro chat اگه هم خواستین هزینه کنید می تونید 123flash chat بخرید
S sniper000man تازه وارد 6/9/12 #4 این چت روم واسه من باز نشد چون عضوش نیستماسکرین شات قرار بدین می تونید از چت روم های زیر که فارسی هستنند استفاده کنید ET-chat pro chat اگه هم خواستین هزینه کنید می تونید 123flash chat بخرید کلیک کنید تا گسترش یابد... پرو به نظر من به دردی نمیخوره سرعتش کمه اونم خیلی 123 فلش هم گرونه پی سی پین چت بدک نی
این چت روم واسه من باز نشد چون عضوش نیستماسکرین شات قرار بدین می تونید از چت روم های زیر که فارسی هستنند استفاده کنید ET-chat pro chat اگه هم خواستین هزینه کنید می تونید 123flash chat بخرید کلیک کنید تا گسترش یابد... پرو به نظر من به دردی نمیخوره سرعتش کمه اونم خیلی 123 فلش هم گرونه پی سی پین چت بدک نی