درخواست الگوريتم سيستم پيغام خصوصي با php

rocki3oy

کاربر عضو
با سلام و احترام.

من براي يك اسكريپ پيغام خصوصي نوشتم و تمامي قيمت ها شامل پيام ارسالي و دريافتي و ارسال پيام كدنويسي شد.

دو سري ديتابيس به نام user  و pv ايجاد كردم كه اولي اطلاعات كاربران و دومي شامل فيلد هاي زير مي باشد.

Id,senderid,reciveid,title,message,status

تمامي فيلد ها مشخص هست فقط مورد status مي باشد كه با مقدار ٠ و ١ تكميل مي شود براي وضعيت خوانده شده و نشده.

خوب مشكلي كه من دارم من مي خوام حالت حذف پيام ها را بزارم اگر كسي ارسال كننده پيام پيام خودشو حذف كنه كلا از ديتا بيس حذف خواهد شد و به عبارتي براي گيرنده هم بايد كار بشه ممنون ميشم در مورد اين قسمت توضيح بديد كه الگوريتم كار به چه صورت هست. با كدنويسي php آشنا هستم اما اين قسمت به مشكل برخوردم با تشكر از محبت شما دوستان.

MahdiY

راهبر انجمن
سلام

لطفا توضیح بیشتری در مورد حذف بدهید

اینکه کلا از دیتابیس حذف می شود مشکل شماست؟

rocki3oy

کاربر عضو
سلام

لطفا توضیح بیشتری در مورد حذف بدهید

اینکه کلا از دیتابیس حذف می شود مشکل شماست؟
با سلام ، ممنونم بابت توجه تون.

نگاه کنید وقتی یک فرستنده به گیرنده یک پیام ارسال می کنم این پیام در باکس پیغام های هر دو نفر نمایش داده خواهد شد.

خوب حالا اگر یوزر فرستنده یا گیرنده یکی از این دو قصد پاک کردن پیام از باکس خود داشته باشد من به صورت زیر عمل کردم.

یعنی در جلوی پیام ها یک دکمه ای قرار دادن با عنوان "حذف کردن"

خوب شما اگر بخواین برای این دکمه کدی تعریف کنید که کاربر بعد از کلیک بر روی اون پیامی حذف کرد دیگه نمایش نده چه اقدامی می کنید.

من به اشتباه از دستور delet table ... استفاده کردم که به طور مثال بعد از کلیک فرستنده روی حذف کردم پیام از دیتابیس کلا پاک خواهد شد اونوقت اون پیام از باکس گیرنده نیز پاک خواهد شد.

ممنونم بفرمایید شما دکمه حذف را چطور تعریف می کنید.

حتی الگوریتم کار را توضیح بدید من خود کد می نویسم.

ممنونم.

MahdiY

راهبر انجمن
نمیدونم ساده ترین راه چیه

اما بنظرم یه فیلد send_view و receive_view قرار بدین که عدد 1 داخلش باشه. هر کی حذف کرد اینو صفرش کن

به هر کاربر هم پیام هایی رو نشون بده که این مقدار یک باشه

در هنگام حذف اگه جفتشون 0 باشه کل پیام رو حذف کنید

بالا