اون چیزی که من ساختم یه شبکه اجتماعیه نه یه آپلودر یا یه فوتو شیرینگ.
امکاناتی که فعالا اضافه کردم اینا هستن:
- اختصاص یه پروفایل مخصوص هر عضو.
- امکان انتخاب RSS خوان و پیگیری آخرین اخبار یا محتوای سایت موردعلاقه کاربر از همین RSS.
- امکان به اشتراک گذاری یه متن و حرف و عبارت از جایی که الان اونجاست. یعنی با GPS موقعیتتو میگیره و متنی رو که مینویسی، روی نقشه مارک میکنه و روش اون حرفو مینویسه. مثلا: "من الان اومدم دفتر پرشین اسکریپتو پیدا کردم. اینجاست"... روی نقشه نشون داده میشه به صورت خودکار. (شایدم با این یه زمونی یکی تونست خودشو نجات بده و بگه که: "من اینجا تصادف کردم. کمک"
- اختصاص وبلاگ برای هر کاربر.
- امکان نظر دهی برای هر وبلاگ و اطلاع از نظرات به صورت اعلانات.
- امکان follow کردن از دوستان و کاربران.
- دسته بندی دوستان، گروه ها و...
- ایجاد قرار ملاقات و رویداد (مثل قرار گوگل پلاس ولی ساده ترش)
- به اشترام گذاری ویدئو و عکس با دوستان.
- نمایش آب و هوای شهر محل سکونت به صورت خودکار.
- نمایش نیوزلاین (متن اطلاعیه یا اخبار کاربران به صورت نوار متحرک در بالای صفحات و نمایش به تمام اعضای این شبکه).
- اونت استریم عمومی. (آخرین وبلاگ و تصاویر و رویداد و اتفاقاتی که حتی روی نقشه اضافه میشه، توی این اونت استریم به نمایش در میاد.)
- امکان تعیین حریم خصوصی جهت مخفی کردن اتفاقات خصوصی از اونت استریم.
- امکان تبادل پیام خصوصی بین اعضا.
- امکان پخش ویدئو آنلاین از طریق خود اپلیکیشن.
- امکان جستجو کاربران، نمایش تمام تصاویر و ویدئو های عمومی به اشتراک گذاری شده.
- امکان دوستیابی. و دعوت از دوستان.
- نمایش بلاگران برتر، پیام رسانان برتر، و...
.... و به زودی که میخواستم اضافه کنم:
- چت خصوصی و عمومی همراه با چت روم. (شاید چت خصوصیشو مثل چت موجود توی جیمیل و گوگل پلاس کنم.)
- فروشگاه آنلاین (کارت شارژ، هاست و دامنه مخصوص ایجاد وبسایت موبایلی شخصی، شارژ اعتباری مجازی وسترن آنیون و وب مانی و.... مخصوص دانشجویان و دانش پژوهانی که میخوان مقاله اکسپت کنن و یا مخصوص چت کنندگانی که کردیت کارت میخوان بخرن واسه برنامه چتشون.)
- کسب درآمد از طریق کلیک روی بنر (این بنرها روزانه و در صورت تمایل کاربر به کسب درآمد، توی اینباکس مخصوصی قرار میگیره و کاربر میتونه فقط و فقط یه بار و روزانه تا سقف 20 بنر کلیک کنه و توی صفحه باز شده 30 ثانیه بمونه (چون سرعت نت ایرانسل و همراه اول کمه و تا 30 ثانیه ممکنه طول بکشه که صفحه تبلیغ دهنده لود شه. البته میشه بعدا تنظیم کرد که چند تومن و چند ثانیه و چی به چی باشه).
همه این کارا رو همزمان میشه روی کامپیوتر، تبلت، موبایل آندرویدی (با اپلیکیشن مخصوص) یا روی موبایل های معمولی با استفاده از مرورگر داخلی گوشی یا اوپرا موبایل یا UCWEB browser یا هرچیز دیگه ای که بشه با اون یه صفغحه اینترنتی رو بارگداری کرد دید. چون سایز صفحه و المنتاشو اتوماتیک گذاشتم که متناسب با ریزولیشن صفحه نمایش، تغییر سایز بده و همه چیو نشون بده.
با همه این تفاسیر، معلوم نیست این پروژه درآمد زا باشه یا نه. یا اینکه معلوم نیست کسی استقبال کنه یا نه.
اما با کافه بازار تماس گرفتم و قرار بود اپلیکیشنو بذاریم توی بازار که همه دانلود کنن.
جاهای دیگه هم آپلود میشد.
اما....
بخت یار نبود و مام بیخیال شدیم.