درخواست بهترین اسکریپت جامعه مجازی

BUDDYPRESS

تازه وارد
سلام خدمت همه دوستان

داداشای گل!

به نظر شما بهترین اسکریپت برای راه انداختن یک میکروبلاگ یا جامعه مجازی چیه؟

که بعدا هم بشه ز=راحت تر گسترشش داد

منتظر کمکتون هستم

masoomi

کاربر عضو
از حرفت ("که بعدا هم بشه راحت تر گسترشش داد")

معلومه که از کدنویسی و این چیزا بلدی.

پیشنهاد من اینه که خودت شروع کنی به کد نویسی و چیزی رو که خودت میخوای بسازی.

وگرنه صد سال سیاه اسکریپتهای موجود نمیتونه نیازتو تامین کنه.

mymechanic

تازه وارد
سلام دوست خوبم

من تا حالا انواع اسکریپت ها رو تجربه کردم دلفین ، سوشال انجین ، اکسوال ، پی اچ پی فاکس ، موویم و هرچیزی که فکرشو میکنی !

سر هر کدومم هفته ها وقت گذاشتم ولی همه ی این اسکریپت ها بصورت محدود در نسخه رایگان ارائه می شن و در صورتی که بخوای ارتقا پیدا کنی باید هزینه بدی

پس بهتره از همین الان یا بری بدی طراحی کنن واست تا مشکلی برای کاربرات بعدا پیش نیاد و یا اگه خودت میتونی که خیلی خیلی بعید می دونم چون یک کار فردی نیست و احتیاج به ماه ها تلاش و یه تیم داره خودت بنویسی! :-/

BUDDYPRESS

تازه وارد
با تشکر از نظر دوستانحرف منم همینه برای همین میگم که بعدا بشه گسترش دادیعنی بهترین سیستم مبنا چیه که سر فرصت بشه گسترشش داد؟اگه سیستمی نیست که پس باید از 0 شروع کرد . . .آقا محمد ، کسری و دیگر دوستان نظر شما چیه

momo1

تازه وارد
با تشکر از نظر دوستانحرف منم همینه برای همین میگم که بعدا بشه گسترش دادیعنی بهترین سیستم مبنا چیه که سر فرصت بشه گسترشش داد؟اگه سیستمی نیست که پس باید از 0 شروع کرد . . .آقا محمد ، کسری و دیگر دوستان نظر شما چیه
بهترین به نظر من بادی جون

چیزی هم که زیاد داره افزونه

فقط کافیه فارسی کردن بلد باشی همین یا بدی برات فارسی کنن :)

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من نظری ندارم . ولی در انتخاب سیستم ها مهمترین چیز اینده نگری هست! یعنی وضعیت پشتیبانی . بروزرسانی ها و مهمتر از همه از دست نرفتن اطلاعات و تغییرات بعد از بروزرسانی ها!

masoomi

کاربر عضو
مام که بی سوات!

من شخصا دنبال چیزی نیمرم که وجود داره و روزانه صد نفر به دارندگانش اضافه میشن.

پولی هم ندارم که یه چیز سفارشی بدم واسم بسازن.

الان یه شبکه اجتماعی آندروید محور نوشتم که چون پول نداشتم واسه ساختن اپلیکیشنش، مجبور شدم از سایتهای خارجی کمک بگیرم و بزور تونستم بسازم.

و چون پول ندارم سرور تهیه کنم، همینجور پا رو هوا موندم #:-s

از من میشنوی، اگه صاحب دو سرمایه هستی برو دنبال هرکاری که دلت میخواد. چون تضمین میکنم که موفق میشی:

1- سرمایه مادی (پول و امکانات)

2- سرمایه عقلانی (دانش و پشتکار و خلاقیت)

من 1 رو ندارم.

از 2 هم فقط خلاقیت رو زیاد دارم. دانش کم دارم. پشتکار هم اصلا ندارم. چون تا میبینم یه جای کار شکست میخوره، بی خیال میشم.

kasraa

کاربر عضو
سلام

این تاپیک رو ندیده بودم

ببین یه جمله ای هست میگه هر چیزیرو واسه خودش ساختن

یعنی هر چقدرم بادی پرس خوب و عالی باشه اما نمیتونه در عمل جای یه سیستم جامعه مجازی رو بگیره چون بره این کار ساخته نشده

من خودم با دلفین اصلن حتی نصبش هم نکردم نمیدونم چیه اما سوشیال انجین و phpfox کار کردم

2 سال پیش یه سایتی با سوشال انجین زدم خوبم پیش رفت اما ***** شد آخرشم به جایی نرسید و اینکه خیلی عجیب بود هیچ کس نمیدونه چه خبره

اونموقع کد نویسی بلد نبودم یعنی فقط html بود و باز و بستن php :دی

اما حدود 1 سالو خورده ای با phpfox کار کردم و زیرو بمشو حفظم و هر کاری بخوای باهاش میتونم کنم و به جرات میگم نسخه 3 که اومد همه رقیباش رو کناز زد

چیزی وجود نداره که تو این سیستم نباشه و حتی من خودم دادم برام مسنجر تحت ویندوز هم براش نوشتن مسل یاهو مسنجر

اما خب یه چیزی که فقط و فقط تنها مشکل این سیستمه که کاش نسخه 3 رو از 0 مینوشتن اما این مشکل بره نسخه 2 هست و اونم اینه که دیتابیس به صورت عجیبی زیاد میشه

یعنی 20 تا کاربر با هر کدوم 1 استتوس و چند تا کامنت حجم دیتا بیس به 700 مگ رسید !!!!

که البته بعدش یه دوستی کمک کرد و به قول خدش بهینه کرد و این مشکل میشه گفت یه جورایی برطرف شد

کد نویسیش انقدری خوبه که منی که میشهگفت مبتدی هستم سر در میارم چه برسه به کسی که وارد و حرفه ای باشه

به نظر من اگر واقعن کسی میخواد سرمایه و وقت بزاره این سیستم حتی از فیسبوک هم میتونه قویتر باشه ( با رفع چند تا مشکلی که گفتم )

ماژولار + قالب نویسی خیلی ساده + امکانات کامل از لایک کامنت بگیر تا چت تصویری و صوتی و پیام و یادداشتو همه چی

من خودم حداقل تو طراحی قالب واسه این سیستم دنبال خیلی ها گشتم حتی به همین محمد خدمون گفتم که گفت سر در نمیاره و وقت نداره ( بهونه آوردا :D ) مجبور شدم خودم برم تو کارش که دیدم واقعا عجیب بود یه قالبایی زدم براش که تو سایت های انگلیسی حتی 200$ هم مشتری داشت !

خلاصه همه جوره میتونی روش حساب کنی ، بادی پرس و se و شیرترانیکس هیچکدوم حتی به گرد این هم نمیرسن

من خودم همه چیشو آماده کردم تا راه بندازم اما چون اینجور سایت ها باید یه پشتیبانی حقوقی داشته باشه تا بتونه جلوی *****ینگ و مشکلات آیندش وایسه مجبوری صبر کردم تا کارای شرکت اوکی بشه بعدش راه بندازم تا به مشکلی نخورم

موفق باشی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

kasraa

کاربر عضو
راستی masoomi جون اگر این ایدت که میگی واقعا بگیر باشه من میتونم کمک کنما از نظر سرور

این دوستمون zegersot فککنم هست چند روز پیش همینی که تو میگیو گفت که شبکه اجتماعی بر پایه ی فقط موبایل که چیز جالبی بود که فقط اشتراک عکس بود

نمیدونم اینی که تو میگی چیه و اینکه مگیره یا نه اگر خوب باشه میتونم سرور رو من تقبل کنم

masoomi

کاربر عضو
اون چیزی که من ساختم یه شبکه اجتماعیه نه یه آپلودر یا یه فوتو شیرینگ.

امکاناتی که فعالا اضافه کردم اینا هستن:

- اختصاص یه پروفایل مخصوص هر عضو.

- امکان انتخاب RSS خوان و پیگیری آخرین اخبار یا محتوای سایت موردعلاقه کاربر از همین RSS.

- امکان به اشتراک گذاری یه متن و حرف و عبارت از جایی که الان اونجاست. یعنی با GPS موقعیتتو میگیره و متنی رو که مینویسی، روی نقشه مارک میکنه و روش اون حرفو مینویسه. مثلا: "من الان اومدم دفتر پرشین اسکریپتو پیدا کردم. اینجاست"... روی نقشه نشون داده میشه به صورت خودکار. (شایدم با این یه زمونی یکی تونست خودشو نجات بده و بگه که: "من اینجا تصادف کردم. کمک" :D

- اختصاص وبلاگ برای هر کاربر.

- امکان نظر دهی برای هر وبلاگ و اطلاع از نظرات به صورت اعلانات.

- امکان follow کردن از دوستان و کاربران.

- دسته بندی دوستان، گروه ها و...

- ایجاد قرار ملاقات و رویداد (مثل قرار گوگل پلاس ولی ساده ترش)

- به اشترام گذاری ویدئو و عکس با دوستان.

- نمایش آب و هوای شهر محل سکونت به صورت خودکار.

- نمایش نیوزلاین (متن اطلاعیه یا اخبار کاربران به صورت نوار متحرک در بالای صفحات و نمایش به تمام اعضای این شبکه).

- اونت استریم عمومی. (آخرین وبلاگ و تصاویر و رویداد و اتفاقاتی که حتی روی نقشه اضافه میشه، توی این اونت استریم به نمایش در میاد.)

- امکان تعیین حریم خصوصی جهت مخفی کردن اتفاقات خصوصی از اونت استریم.

- امکان تبادل پیام خصوصی بین اعضا.

- امکان پخش ویدئو آنلاین از طریق خود اپلیکیشن.

- امکان جستجو کاربران، نمایش تمام تصاویر و ویدئو های عمومی به اشتراک گذاری شده.

- امکان دوستیابی. و دعوت از دوستان.

- نمایش بلاگران برتر، پیام رسانان برتر، و...

.... و به زودی که میخواستم اضافه کنم:

- چت خصوصی و عمومی همراه با چت روم. (شاید چت خصوصیشو مثل چت موجود توی جیمیل و گوگل پلاس کنم.)

- فروشگاه آنلاین (کارت شارژ، هاست و دامنه مخصوص ایجاد وبسایت موبایلی شخصی، شارژ اعتباری مجازی وسترن آنیون و وب مانی و.... مخصوص دانشجویان و دانش پژوهانی که میخوان مقاله اکسپت کنن و یا مخصوص چت کنندگانی که کردیت کارت میخوان بخرن واسه برنامه چتشون.)

- کسب درآمد از طریق کلیک روی بنر (این بنرها روزانه و در صورت تمایل کاربر به کسب درآمد، توی اینباکس مخصوصی قرار میگیره و کاربر میتونه فقط و فقط یه بار و روزانه تا سقف 20 بنر کلیک کنه و توی صفحه باز شده 30 ثانیه بمونه (چون سرعت نت ایرانسل و همراه اول کمه و تا 30 ثانیه ممکنه طول بکشه که صفحه تبلیغ دهنده لود شه. البته میشه بعدا تنظیم کرد که چند تومن و چند ثانیه و چی به چی باشه).

همه این کارا رو همزمان میشه روی کامپیوتر، تبلت، موبایل آندرویدی (با اپلیکیشن مخصوص) یا روی موبایل های معمولی با استفاده از مرورگر داخلی گوشی یا اوپرا موبایل یا UCWEB browser یا هرچیز دیگه ای که بشه با اون یه صفغحه اینترنتی رو بارگداری کرد دید. چون سایز صفحه و المنتاشو اتوماتیک گذاشتم که متناسب با ریزولیشن صفحه نمایش، تغییر سایز بده و همه چیو نشون بده.

با همه این تفاسیر، معلوم نیست این پروژه درآمد زا باشه یا نه. یا اینکه معلوم نیست کسی استقبال کنه یا نه.

اما با کافه بازار تماس گرفتم و قرار بود اپلیکیشنو بذاریم توی بازار که همه دانلود کنن.

جاهای دیگه هم آپلود میشد.

اما....

بخت یار نبود و مام بیخیال شدیم.

kasraa

کاربر عضو
چیزه جالبیه اما یه چیزی که خیلی بد شده الآن نت ایران پر شده جامعه مجازی و از این دست سیستم ها

هرکی از جاش بلند میشه یه جامعه مجازی میزنه !!!

سایتی با این موضوع اگه کارش بخواد بگیره حتما باید خرج کنه و مخصوصا تبلیغات

در غیر اینطورت هر چقدر هم قوی باشه سیستمش میبازه

larsa.ir

کاربر عضو
خدمت دوست عزیز هم بگم اگه سرمایه و پول داری بیا جلو اگه نداری و نمیتونی ساپورت کنید نیا چون اخرش معلومه تو جامعه مجازی ها 1000 تا کار میکنن اما از این تعداد فقط 2 3نفرشون میمونند بالا چون یک یا سواد ربان برنامه نویسی ندارند یا نمیدونم ایده پرداز نیستند ویا اینکه دیگه هزینه هاش بهش فشار میاد . همین پی اچ پی فاکس عشقمه از نسخه 1کش بزرگ شدم سیستم خیلی کامل و توپیه بقول کسرا از فیس بوک هم میتونی سر تر شی اما........... داره اونم سرمایه تبلیغات دانش برنامه نویسی و قالب اختصاصی و غیره ...... سوشیال داشتن دردسرهای خودشو داره من همین پی اچ پی فاکسو نصب میکردم یوزرهم زیاد بودند میدید تو دوهفته هنوز هیجی هیجی نشده حجم دیتا بیسم میشد 160 مگ
default_;
.gif' alt=':; ;) :'> در کل اگه سرمایه نداری نیا جلو :53:

masoomi

کاربر عضو
چیزه جالبیه اما یه چیزی که خیلی بد شده الآن نت ایران پر شده جامعه مجازی و از این دست سیستم ها هرکی از جاش بلند میشه یه جامعه مجازی میزنه !!!

سایتی با این موضوع اگه کارش بخواد بگیره حتما باید خرج کنه و مخصوصا تبلیغات

در غیر اینطورت هر چقدر هم قوی باشه سیستمش میبازه
من چند ساله روی شبکه های اجتماعی و برنامه های چت تحت موبایل (اما واسه خارجیا) کار میکردم و میدونم که چطور میشه توی ایران کار کرد و به چیزی که میخوای رسید.

درضمن توی پست 7 این تاپیک گفتم که "

من شخصا دنبال چیزی نیمرم که وجود داره و روزانه صد نفر به دارندگانش اضافه میشن."

الان یه شبکه اجتماعی مخصوص (تاکید میکنم! مخصوص) موبایل توی ایران وجود نداره.

پس نمیشه اسمشو گذاشت: کاری که همه قبلا کردن.

دقیقا میدونم که چطور میشه بدون تبلیغ کار کرد. (چون تجربشو داشتم این حرفو میزنم).

اما اگه بحث سر شبکه اجتماعی واسه کامپیوتر بود که کنارش یه نسخه موبایل هم داشت، تنها 10% شانس موفقیت به خودم و کارم میدادم.

من که کلا بی خیال کارم شدم.

اما شاید یه زمانی هردمو ریکاوری کردم و فایلهاشو برگردوندم و شروع کردم به ادامه کار. (البته تابستون سال 1392)

masoomi

کاربر عضو
خدمت دوست عزیز هم بگم اگه سرمایه و پول داری بیا جلو اگه نداری و نمیتونی ساپورت کنید نیا چون اخرش معلومه تو جامعه مجازی ها 1000 تا کار میکنن اما از این تعداد فقط 2 3نفرشون میمونند بالا چون یک یا سواد ربان برنامه نویسی ندارند یا نمیدونم ایده پرداز نیستند ویا اینکه دیگه هزینه هاش بهش فشار میاد . همین پی اچ پی فاکس عشقمه از نسخه 1کش بزرگ شدم سیستم خیلی کامل و توپیه بقول کسرا از فیس بوک هم میتونی سر تر شی اما........... داره اونم سرمایه تبلیغات دانش برنامه نویسی و قالب اختصاصی و غیره ...... سوشیال داشتن دردسرهای خودشو داره من همین پی اچ پی فاکسو نصب میکردم یوزرهم زیاد بودند میدید تو دوهفته هنوز هیجی هیجی نشده حجم دیتا بیسم میشد 160 مگ
default_;
.gif' alt=':; ;) :'> در کل اگه سرمایه نداری نیا جلو :53:
اگه با منی، ...

ارجاع به پست هفت این تاپیک

kasraa

کاربر عضو
منم حرفتو قبول دارم

و باید اینو در نظر بگیری که اون خارجه که در تلفن های همراه میتونن استفاده کنن !

اینجا ایرانه یعنی جایی که مثلا بر فرض مثال طرف گوشی آیفون داره اما حتی 1 بار هم باهاش میلشو چک نکرده چه برسه بخواد بره شبکه اجتماعی پروفایلشو چک کنه !!!

حالا به فرض فرهنگ استفادشم اومد یعنی همه خواستن استفاده کنن اما کو خدمات ؟

من یه مدت که اینجا داشت فیبر نوری میشد adsl نمیدادن با ایرانسل اومدم

عذابی که میده حتی برای چک کردن یه میل ساده آدمو از زندگی سیر میکنه چه برسه بخواد نت گردی کنه !

رایتل هم که از ایرانسل آشغالتر :|:|

در کل شاید ایده یتو تک باشه و هستش چون تو ایران همچین چیزی نیست اما خب به درد نمیخوره به همون دلایلی که چند خط قبل گفتم

masoomi

کاربر عضو
منم حرفتو قبول دارم و باید اینو در نظر بگیری که اون خارجه که در تلفن های همراه میتونن استفاده کنن !

اینجا ایرانه یعنی جایی که مثلا بر فرض مثال طرف گوشی آیفون داره اما حتی 1 بار هم باهاش میلشو چک نکرده چه برسه بخواد بره شبکه اجتماعی پروفایلشو چک کنه !!!

حالا به فرض فرهنگ استفادشم اومد یعنی همه خواستن استفاده کنن اما کو خدمات ؟

من یه مدت که اینجا داشت فیبر نوری میشد adsl نمیدادن با ایرانسل اومدم

عذابی که میده حتی برای چک کردن یه میل ساده آدمو از زندگی سیر میکنه چه برسه بخواد نت گردی کنه !

رایتل هم که از ایرانسل آشغالتر :|:|

در کل شاید ایده یتو تک باشه و هستش چون تو ایران همچین چیزی نیست اما خب به درد نمیخوره به همون دلایلی که چند خط قبل گفتم
یه پیام خصوصی حواله کردم ببین

sniper000man

تازه وارد
مام که بی سوات!من شخصا دنبال چیزی نیمرم که وجود داره و روزانه صد نفر به دارندگانش اضافه میشن.

پولی هم ندارم که یه چیز سفارشی بدم واسم بسازن.

الان یه شبکه اجتماعی آندروید محور نوشتم که چون پول نداشتم واسه ساختن اپلیکیشنش، مجبور شدم از سایتهای خارجی کمک بگیرم و بزور تونستم بسازم.

و چون پول ندارم سرور تهیه کنم، همینجور پا رو هوا موندم #:-s

از من میشنوی، اگه صاحب دو سرمایه هستی برو دنبال هرکاری که دلت میخواد. چون تضمین میکنم که موفق میشی:

1- سرمایه مادی (پول و امکانات)

2- سرمایه عقلانی (دانش و پشتکار و خلاقیت)

من 1 رو ندارم.

از 2 هم فقط خلاقیت رو زیاد دارم. دانش کم دارم. پشتکار هم اصلا ندارم. چون تا میبینم یه جای کار شکست میخوره، بی خیال میشم.
با سلام دوست عزیز شما به چه سروری نیاز دارید مگه هزینه سرور چی میشه لطف کنید بگید مشخصات و چیزای دیگه تا برسی شن ؟

لینوکس ویندوز info سرور چه چیزی مثلا ؟ لطف کنید یا با بنده پ.خ بدین یا بندهرو اد کنید sniper000man هم یاهو ایدمه هم جی تالکمه یا همین جا بگید

mymechanic

تازه وارد
سلام مجدد

حقیقتا چیزایی که همی شما دوستان میگید واقعا درستن ، راه اندازی یه شبکه اجتماعی نیاز به وقت و دونستن برنامه نویسی اونم نه یه زبون بلکه چندین زبون نیاز داره

چون یه شبکه باید تنوع داشته باشه وثل کلوب خودمون که تنوعش معروفش کرد نه نوع سایتش چون تقریبا یه سایت سادست و خیلی از امکانات کاربری رو نداره شما هم حتما احتیاج نیس واسه ایرانیا که هر سایتی رو باز می کنن و می بینن که باید عضو بشن سریع می بندنش سایت بزنید خیلی از دوستان هستند که شبکه اجتماعیشون رو با همین phpfox درست کردن و فقط برای مردم دیگر کشورها استفاده می کنن البته این ناگفته نماند که توی این اینترنت مثل ویروس شبکه های اجتماعی پخش شدن و باید 7 - 8 سال روشون کار کنید

به هرحال شبکه همون جوری که دوستان گفتند نیاز به برنامه نویسی و زمان داره اگر دوست داشتید من خودم در زمینه phpfox کار کردم و الان 2 شبکه دارم دوست داشتید کمکتون می کنم

sniper000man

تازه وارد
بنده اون روز به اقای معصومی گفتم با ما در تماس باشن نمیدونم بچه ها با هرتزنر اشنایی دارن یا نه هواله میزنی میگه نرسید ادا میده یک بار جناب اقای خسروی 5 هزار یورش اینطوری شده بود یه بار اقای موسوی که پارتنر های اصلی هرتزنر در ایران هستن اینبار هم برای ما این اتفاق افتاد ایشون اومدن گفتن کو سایت گفتم عزیز حواله به خاطر ایرانی بودنمون باید هزار جا رو بچرخه بره به خاطر مشکل هواله سرور بستن ایشون با سرعت جت رفتن میگن سرور نیست من حاظر بودم از دیتا سنتر راداستیشن با هارد ساس 7200 و رید 700 بهشون سرور بدم تا با همکاری هم سرویس بهتری ارئه بدیم چند تا ای پی سرو های مجازیمونمونم دادیم ریموت کنه ببینه اما یه ساعت پیش ایشون رفته بودن :D عزیز مشکل حواله حل شد سروم انتقال داده شد رو راداستیشن میتونی بری ببنی دوست عزیز سایت نمیتونه برا ادم شخصیت اعتبار بیار بلکه فرد که به سایت اعتبار میده

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا