درخواست تئوری برای تکمیل طرح

EhsaanDev

کاربر عضو
با سلام خدمت دوستان پرشین اسکریپتی. من امروز داشتم یک سایت طراحی می کردم. هدر اون رو با موفقیت طراحی کردم ولی توی wrapper موندم!!!

قالب تحت وردپرس هست و موضوعش هم کدهای کوتاه بدردبخور (Snippets) است. مشکلم این جاست که در wrap چه چیزی بنویسم؟ آیا آخرین snippetsها را بنویسیم (به صورت کوتاه که در تصویر به صورت گزینه های آبی پیداست) یا این که آخرین نوشته ها را در بخش اخبار به صورت کامل نمایش دهم یا هر دو؟

لینک تصویر:

خوش حال میشوم پیشنهادتان را درباره قسمتی که گفتم یا بقیه قسمت ها برایم بنویسید.

موفق باشید.

kasraa

کاربر عضو
سلام

به به داش احسان رفته تو کار طراحی :x

به نظر من لینک صفحاتتو بزار و یا بخش های فرعی سایت رو :-؟؟

EhsaanDev

کاربر عضو
من عرض کردم، این سایت برای snippetها هست و بخش فرعی نداره!! من فقط سوال کردم به نظر شما آخرین snippet ها رو بزارم (مثل اون گزینه های آبی) و یا پست های موضوع اخبار سایت رو؟

EhsaanDev

کاربر عضو
سلام. یه مشکل جدی پیدا کردم!

یکی این که روی لوکال یه مشکل عجیب پیش اومده. بالا nav یه فاصله میفته! وقتی که لاگین میشم، adminbar جاش میاد و مشکلی نیست ولی وقتی logout میشم، هنوز همون فاصله ای که مال adminbar بوده، هست!! از کسری و بقیه دوستان وردپرسی خواهش می کنم قالب دریافت و این مشکل کذایی رو حل کنند!!

موفق باشید.

kasraa

کاربر عضو
سلام

داش احسان برای اینکه راحت بتونی کار طراحیت رو انجام بدی برو توی مدیریت و بعد از قسمت کاربران برو شناسنامه شما

اونجا تیک مشاهده نوار مدیریت هنگام مشاهده سایت رو بردار و دیگه از شر این نوار راحت شو

بعد اینکه داداش من قالبو دانلود کردم مشکلی نبود توی مال من :-؟؟

بالا