درخواست تایمر یک ماهه

agahassan

کاربر عضو
سلام اگه عنوان یکم بده شرمنده نمیدونستم چی انتخواب کنم .

خب ببینید دوستان من یه اسکریپت میخوام که مثلا یه اسم و یک شماره تلفن بهش بدی و فعالش کنی بعد یک ماه خود کار غیر فعال بشه

مثلا بنده اسم

تست و شماره تلفن 0935000000 رو وارد کردم و یک ماه رو فعال کردم جلوش علامت یک ماه زده شده و گزینه فعال هم به غیر فعال تبدیل شد . حالا بعد یک ماه خود کار اون علامت یک ماه بره و گزینه غیر فعال هم به فعال کردن تبدیل بشه .

اگه اسکریپت نشد برنامه نرم افزار هم در این مورد دارید بدرد من میخوره ممنون میشم بدید .

newmac

کاربر عضو
دقیق متوجه نشدم چی میخوای ولی اون چیزی که گفتی با یه دیتابیس و تابع گرفتن زمان در php قابل حل هستش و اگه میخوای به هر کاربر یه داشبورد هم بدی راحت میتونی یه ابزارک برای وردپرس بنویسی با دیتابیس مشخص که هر کاربر دسترسی بر اساس نام کاربری خودش داشته باشه و تو اون دیتابیس برای هر کاربر یه شماره اختصاص بدی و زمان رو با تابع

کد:
<?php the_time(); ?>
بگیری و یک ماه رو بر اساس ثانیه بهش اضافه میکنی و وقتی زمان برابر اون عدد شد یه فیلد رو از 0 به 1 تبدیل میکنه.به همین سادگی

agahassan

کاربر عضو
نه برا ورد پرس نمیخوام دارم برا خودم یه اسکریپت vip مینویسم هنگیدم :D

البته میتونم بنویسم این اولین اسکریپتیه که دارم مینویسم برا همین یکم حولم هرچیم بلد بودم یادم رفته :D

یعنی کد زیر عمل میکنه ؟

کد:
<?php 
 $time=$time() - 30*24*60*60;
 if($time<=30) {
 echo '1';
 }else{
 echo '0';
 } ?>
چون تایمش زیاده نمیتونم یک ماه صبر کن لطفا هرکی بلده و مطمئنه که این کار میکنه به ما اطلاع بده

homayon574

کاربر عضو
برای این کار توابعی از پیش در پی اچ پی در نظر گرفته شدن زبان C نیس که همه چیو بخواید از بیس بنویسید بوژور تا توابع کتابخونه های در پی اچ پی وجود داره که بوژور تاش مربوط به زمان و تاریخه :D :

کد:
<?php
$t = time();
echo date('l jS \of F Y h:i:s A',$t),"\n";
$t = strtotime("+1 month");
echo date('l jS \of F Y h:i:s A',$t),"\n";
if(time() <= $t) {
    echo 'enable';
}?>
پ . ن:

من مثال زدم فقطا نری اینو بزاری بگی دو سال گذشت ولی این هنوز فعاله باید عددی که تابع تبدیل زمان میده رو تو دیتابیست سیو کنید بعد از فراخونی ببینید زمان فعل با عددی که دارید چه نسبتی داره کم یا زیاد تا چک درست بشه

مطالعه شود:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

agahassan

کاربر عضو
اوه خدا خیرت بده برادر اونا همرو مطالعه کنم که هفتا کفن پوسوندم . نمیشه یکی آموزش و یا کد مالشو بذاره ؟

homayon574

کاربر عضو
خب شما وقتی تابع time استفاده میکنی یه رشته عددی بهت میده...

شما با استفاده از تابع strtotime می تونی این عدد زمان در یک ماه بعد رو به دست بیاری به این شکل

کد:
strtotime("+1 month");
حالا این عدد رو شما یه جا ذخیره میکنی حالا یه دیتابیست یا فایل دیتابیست...

بعدا اگر خواستی ببینی میای چک میکنی زمان فعلی که با تابع time به دست میاد کوچیکتر باشه از عددی که تابع strtotime ساخته همین

بالا