درخواست تبدیل قالب html به قالبی که بشه پست داد داخلش :| در ازای هاست لینوکس ایران

• نویسنده موضوع b42587
  • تاریخ شروع

b42587

تازه وارد
سلام .. چقد جدیدا من دارم تاپیک میزنم اینجا
109.gif
4.gif
دمتون گرم که همچین محیطی راه انداختین امیدوارم منم سودم به شما برسه .

بروبچ من یه فالب html ساختم با ادوبی میوز ! بگو خب ! تماما همه چیش آمادست حالا میخوام تبدیلش کنم به قالب مثلا وردپرس

چند تا کلیپ و اموزش دیدم اما چند تا نکته برام مبهم موند .. توی این اموزش ها که دیدم تمام بخش های اسلایدر و هدر و فوتر و ... رو کد بندی کرد ... اگه من فقط و فقط بخوام که قسمت پست دادن فعال باشه نمیشه ؟؟ باید حتما اسلایدر و ... هم ردیف کنم ؟؟

درخواست اصلی : اگه من تمام کارهای گرافیکی پست رو انحام بدم و خلاصه هر کاری لازمه کنم و بمونه فقط و فقط کدنویسیه تبدیلش به وردپرس کسی حاضره برام انجام بده ؟؟؟ همیشه دستم تنگ بود میگفتم رفاقتی !! اما الان یه نمایندگی هاست گرفتم (کشتم خودمو
4.gif
) . یه هاست 100 مگ سه ماهه بهش میدم و اگه نمایندگیمو تمدید کردم هم 1 ساله بهش میدم . هاست هم لینوکس ایران و سرعت تضمینیه

harbiline

Edris
خب این روشی که شما میخوایی. فک نکنم جور بشه...بعدش کد کردن یک قالب اونم وردپرس هزیه ای بالغ بر 200/250 داره..اونقوت شما میخوای یه هاست 100 مگابایتی سه ماهه بدی تموم؟؟؟ من حاظرم یه هاست 5 گیگ 6 ماهه بدم به هرکسی که واس شرکت کار کنه...

پیشنهاد میدم که واس کارتون هزینه کنید..اینجوری طرفین راضی ترند

b42587

تازه وارد
خب این روشی که شما میخوایی. فک نکنم جور بشه...بعدش کد کردن یک قالب اونم وردپرس هزیه ای بالغ بر 200/250 داره..اونقوت شما میخوای یه هاست 100 مگابایتی سه ماهه بدی تموم؟؟؟ من حاظرم یه هاست 5 گیگ 6 ماهه بدم به هرکسی که واس شرکت کار کنه...پیشنهاد میدم که واس کارتون هزینه کنید..اینجوری طرفین راضی ترند
نه دوست عزیز 200 250 کجا بود من قیمت دارم از چند جا پرسیدم نهایت با 80 تومن حاضرن کارو انجام بدن ! منتها من میخوام هزینه اضافی نکنم همین .. این روزا قیمتای بالا برای کارای کم زحمت مد شده خود من دیدم برای یه قالب html ساده که شاید کلا 100 200 ارزش داشته باشه و خودم هم همین قیمت طراحی میکنم 700 800 میگیرن از مشتری ها . هنوز هستند کسایی که با قیمت واقعی کارو انجام بدن ;)

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
بهترین کار اینه خودتون انجام بدین . هم ارزون تر در میاد هم اینکه یاد میگیرین .

شما کافیه فقط قسمت پست قالبتون رو با حلقه وردپرس جایگزین کنین و داخل فایل استایلتون مشخصات قالب رو وارد کنین تا قالب قابلیت نصب شدن داشته باشه و آدرسی رو که فایلهای سی اس اس و جی استون تو قالب هست رو با کد مربوط به پوشه تم قالب جایگزین کنید تا قالب بتونه اونها رو فراخونی کنه .

b42587

تازه وارد
بهترین کار اینه خودتون انجام بدین . هم ارزون تر در میاد هم اینکه یاد میگیرین .شما کافیه فقط قسمت پست قالبتون رو با حلقه وردپرس جایگزین کنین و داخل فایل استایلتون مشخصات قالب رو وارد کنین تا قالب قابلیت نصب شدن داشته باشه و آدرسی رو که فایلهای سی اس اس و جی استون تو قالب هست رو با کد مربوط به پوشه تم قالب جایگزین کنید تا قالب بتونه اونها رو فراخونی کنه .
سلام مرسی از کمکت ! اما خیلی تلاش کردم واقعا مخم قفل میکنه ! این مبحث رو باید بعدا قدم به قدم یاد بگیرم اینجوری نمیتونم اصلا :( شما خودت نمیتونی کمکی کنی ؟؟ وقت ازاد اگه داری

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
وقت آزاد ندارم ولی حدود یکی دو سال پیش یک فیلم آموزشی دست یکی از بچه ها دیده بودم تقریبا برای مبتدی ها خوب آموزش داده بود.

داخل سایت cgtv.ir هست . خودت بگرد . پیداش کن .

harbiline

Edris
وقت آزاد ندارم ولی حدود یکی دو سال پیش یک فیلم آموزشی دست یکی از بچه ها دیده بودم تقریبا برای مبتدی ها خوب آموزش داده بود. داخل سایت cgtv.ir هست . خودت بگرد . پیداش کن .
بازم آموزش هاش گنگه...

مثلا برای استایل نویسی خب طرف بیشترش رو باید بلد باشه..مثلا یکی می یادش میخواد تازه یاد بگیره یهو کلی استایل زده میشه نمیدونه اینا اصلا کاربرداش چیه؟ از کجا اومده..اصلا حروف هاش چیه..به نظر من برای آموزش های پیشرفته باید کلاس رفتش...

اما برای شروع اره خوبه..سایت مفیدی بودش.

بالا