درخواست راهنمایی در مورد موضوعات سایت

astrics

تازه وارد
سلام دوستان من یه سوال داشتم میخواستم ببینم چجوری موضوعات سایتمو اینجوری بسازم مثلا

موضوع1

موضوع2

موضوع3

بعد مثل سایت خودمون رو هر کدوم که کلیک میکنه لیستش زیرش باز شه مثلا

موضوع1

(بعد از کلیک)

دانلود1

دانلود 2

و...

ادرس سایتم

موضوعاتم همش زیر همه میخوام مثل سایت خودمون(پرشین اسکریپت) بشه چیکار کنم خواهشا بگید :-/

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام

ابزارک

اول نصب میکنین . بعد یک فهرست میسازین (اگه قالبتون اجازه بده) . بعد به قسمت ابزارک ها برین (بازم اگه اجازه بده - یعنی قابلیتش رو داشته باشه)

بعد ابزارک منو رو که اضافه شده در مکان دلخواه قرار بدین . حالا اسم فهرستی که ساختین فراخونی کنین و ..... خیلی راحت ازش استفاده کنین .

چندتا گزینه هم داره که سلیقه ایه .

واسه مرتب کردن و جابجا کردن .. چی زیر چی باشه و.... از داخل نمایش >> فهرست ها اقدام کنین

astrics

تازه وارد
ببخشید ولی یه سوال دیگه هم دارم

من به Function قالبم قابلیت فهرست رو دادم ولی نمیدونم چجوری مثلا تئ سایدبار اونو فراخانی کنم کسی میدونه باید چیکار کنم :-/

hannanstd.ir

خب . اگه میخواین که تو اون افزونه ای که بهتون دادم فراخونی بشه و مثل منوی پرشین اسکریپت بشه باید قابلیت ابزارک هم اضافه کنین بعد از اونجا فراخونی کنین . تو گوگل سرچ کنین افزودن ابزارک به وردپرس .

اما اگه نمیخواین از افزونه بالا استفاده کنین سرچ کنین افزودن فهرست به وردپرس .

در هر دو حالت اول باید به فانکشن بفهمونین که قابلیتش رو براتون قرار بده و بعدش به سایدبار کد فراخونیش رو اضافه کنین

astrics

تازه وارد
داداش من الان قابلیت ابزارک و فهرست رو داره و میخوام مثل پرشین اسکریپت بشه افزونه رو نضب کردم ولی اونجوری نمیشه بازم مثل قبله میشه کامل بهم بگی از اول چیکارا کنم؟؟ :((

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من با افزونه این کار رو نکردم. و به صورت استاتیک مجبور شدم ایجادش کنم.

hannanstd.ir

من خودم تو سایت قسمت

منوی سمت راست استفاده کردم میتونین ببینین

فقط در صورتی ممکنه کار نکنه که تداخل جیکوئری کرده باشه

اگه خیلی مشتاقین دسترسی بدین انجام بدم

اگه استاتیک میخواین اینم آموزشش

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا