درخواست راهنمایی در مورد ویرایش و سفارشی سازی فرم ارسال نظر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saba0000

تازه وارد
سلام برای ویرایش و سفارشی سازی فرم ارسال نظر نیاز به راهنمایی دارم می تونید کمک کنید؟

farsadf

کاربر عضو
سوالتون بسیار کلی هست بهتره بگین چی کار میخواین روش انجام بدین تا بچه ها و حتی من بتونم بیشتر کمکتون کنیم.

saba0000

تازه وارد
ممنون چند تا تغییر میخوام تو قسمت ارسال دیدگاه قالب وردپرس بدم اما اطلاعاتم خیلی کمه چند تا تغییر میخوام تو این قسمت بدم که یه نفر کمک کرد و یکی شو تونست انجام بده ادرس سایت اینه لطفا قسمت مشاوره دعاوی حقوقی رو نگاه کنید

legal-advice.in

اولین موردی که میخوام تغییر کنه کلمه های انگلیسی از فرم رو پاک کنم 
دوم : خونه ای که توش اسم وبلاگ رو خواسته پاک کنم و دو تا فیلد جدید با اسم های فارسی قرار بدم اولی شماره تماس شما و بعدی شهر محل سکونت شما 
وقتی پیام ارسال میشه یه نوشته تو صفحه ثبت بشه با این متن پیام شما با موفقیت ثبت شد 
فیلد شماره تماس طوری اضافه بشه که وقتی مدیر سایت نظر رو تایید کرد مشخصات تماس اون کاربر تو سایت منتشر نشه و فقط اسمش دیده بشه  تغییراتی که لازمه توعکس نوشتم 

بالای قسمت دیدگاه های ارسال شده هم نوشته شده تعداد سوال در "عنوان مطلب" تفییر کنه به تعداد سوالات مطرح شده در بخش " عنوان مطلب " 
اگه دسترسی به پسورد هم لازم دارید بفرستم 

فقط تونستم محل فرم ارسال سوال رو به ابتدای صفحه منتق کنم و باقی موارد مونده

ممنون

y8rm_untitled.jpg

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
از این افزونه میتونی استفاده کنی

saba0000

تازه وارد
سلام از افزونه نمی خوام استفاده کنم نیاز به کمک برنامه نویس دارم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
پس منتظر بمونید و از بالا اوردن تاپیک خودداری کنید...

saba0000

تازه وارد
به به چقدر راهنمایی کاملی بود چقدر زیبا وقتمو اینجا تلف کردم لطفا نام کاربری منو حذف کنید

بدرود

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
بعضی کاربرای اینجا فکر می کنن ما بیکاریم ، نشستیم خونه و منتظر درخواست شما ، تا بیایم براتون برنامه نویسی اختصاصی کنیم...

یا معنای درخواست معقولانه نمیدونید چیه یا تابحال در تالار های گفتگو فعالیت نکردید.

خوش آمدید.

قفل شد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا