سلام به همه دوستای گلم . امروز دو سه تا مورد خیلی قشنگ دیدم اما هر دو در فرمتی بودن که تاحالا استفاده نکردم من همیشه فقط افزونه نصب کرده بودم . اسکریپت هم مثله لیچر بلد بودم اما اینکه چجوری یه اسکریپت رو روی قالب وردپرس تاثیر بدی ندیدم تاحالا ! لطفا ممکنه کمکم کنید ؟؟
1 اسکریپت فهرست !
اینو کجا باید اعمال کنم یا بذارم که بیاد روی سایت جای منو های فعلی ؟؟
2 اسکریپت جی کوئری افکت به تصاویر
یکی افزونه ای که پست هامو مثله پست های فروم اینجا کنه یعنی الان من بالا لینک یه سایت دیگه رو دادم اما خودکار تبدیل شده به کوتاه کننده ی پرشین اسکریپت ! اگه لازمه ی اینکار اسکریپت کوتاه کننده ی خاصی هست اونم اسمشو بگین
مورد آخر هم اینکه من امروز تقریبا 12 تا اسکریپت کوتاه کننده لینک نصب کردم اما یا ارور داد یا اگه کار کرد از اینا بود که میره تو یه صفحه دیگه بعد وارد لینک اصلی میشه ! در حالی که من میخوام عینی tinyurl مستقیم خود لینک رو باز کنه میشه بهم پیشنهاد بدین ؟؟؟
1 اسکریپت فهرست !
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
اینو کجا باید اعمال کنم یا بذارم که بیاد روی سایت جای منو های فعلی ؟؟
2 اسکریپت جی کوئری افکت به تصاویر
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
یکی افزونه ای که پست هامو مثله پست های فروم اینجا کنه یعنی الان من بالا لینک یه سایت دیگه رو دادم اما خودکار تبدیل شده به کوتاه کننده ی پرشین اسکریپت ! اگه لازمه ی اینکار اسکریپت کوتاه کننده ی خاصی هست اونم اسمشو بگین
مورد آخر هم اینکه من امروز تقریبا 12 تا اسکریپت کوتاه کننده لینک نصب کردم اما یا ارور داد یا اگه کار کرد از اینا بود که میره تو یه صفحه دیگه بعد وارد لینک اصلی میشه ! در حالی که من میخوام عینی tinyurl مستقیم خود لینک رو باز کنه میشه بهم پیشنهاد بدین ؟؟؟
آخرین ویرایش توسط مدیر: