درخواست طراحی سایت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reza1542

تازه وارد
سلام دوستان قصد داشتم برای یکی از دوستام ی سایت ورپرسی یا فروشگاه ساز که بنظرتون هر کدوم بهتره بزنم ی قالب خوب معرفی کنید برا فروشگاه و در کل پیشنهادتون چیه دوستانی که میتونن برام راه اندازی کنن دامنه و هاست خریداری شده فقط نکته ی مهم اینه که در این فروشگاه نمیخاییم کالارو بفروشیم و فقط معرفیش هست نیازی ب درگاه نیست نکته ی بعد اینکه میخاییم سایت پنل اس ام اس داشته باشه تا هر محصولی گذاشته میشه اعضاش اس ام اس ارسال کنه دوستان پیشنهاد قیمیت و راهنماییتون رو بکنید بدجوری به کمکتون احتیاج دارم مرسی

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام. بهتر بود توی بازارچه تاپیک می زدید چون یه کار تجاری هست و باید اونجا باشه. امیدوارم مدیران مربوطه منتقل کنند.

علی ایحال پکیجهای طراحی فروشگاهی ما در اختیار شماست. قابلیتها با توجه به نیازمندی شما انعطاف پذیرست.

s-series.png

در صورتی که بسته مناسب نیازتون رو پیدا نکردید، از پشتیبانی در تماس باشید تا دقیقتر خدمتتون عرض کنم.

harbiline

Edris
سلام دوستان قصد داشتم برای یکی از دوستام ی سایت ورپرسی یا فروشگاه ساز که بنظرتون هر کدوم بهتره بزنم ی قالب خوب معرفی کنید برا فروشگاه و در کل پیشنهادتون چیه دوستانی که میتونن برام راه اندازی کنن دامنه و هاست خریداری شده فقط نکته ی مهم اینه که در این فروشگاه نمیخاییم کالارو بفروشیم و فقط معرفیش هست نیازی ب درگاه نیست نکته ی بعد اینکه میخاییم سایت پنل اس ام اس داشته باشه تا هر محصولی گذاشته میشه اعضاش اس ام اس ارسال کنه دوستان پیشنهاد قیمیت و راهنماییتون رو بکنید بدجوری به کمکتون احتیاج دارم مرسی
سلام

شما باید تعیین کنید چ فروشگاه میخوایین یا یک سایت ساده

قیمت هرکدوم فرق داره..اگ مثلا فروشگاه بخوایین باید امکاناتشم در نظر بگیریم با اینجوی ک شما گفتید فروش پستی ندارید و قصد فروش ندارید فقط معرفی دارید خب ووکامرس بهترین کاره.

پنل های اس ام اس هم ک قاعدتا باید به ووکامرس وصل بشه و یک پنل قوی باید خریداری کنید.. افزونه ووکامرس فارسی پنل پیامکی هم ک موجود هستش اما باید ببینید ک چه سایت هایی رو پشتیبانی میکنه این پنل.

من به شخصه اگ بخوام کار کنم روش چون هاست و دامنه و..دارید فی مابین 100 -* 150 میشه قالبش رو با کلیه امکانات و.. نصب میشه.

پایدار باشید

Mostafa74

کاربر عضو
در صورت تمایل پیام خصوصی بزنید

پنل پیامک هم رایگان خدمتتون داده میشه

پیروز و پایدار باشید

==========================

↓↓↓↓↓ نمونه کارها ↓↓↓↓↓

ظاهر و رابط کاربری تمامی نمونه کارها تماما به سلیقه کارفرما بوده و تنها رابط کاربری افزونه ها بصورت کامل توسط ما پیاده سازی شده است

***** نمونه کارهای شاخص تحت وردپرس

- طراحی و برنامه نویسی پنل دوم فروشگاهی مخصوص اپراتور و مدیران فروش فروشگاه دستینه کالا

- هماهنگ سازی انبار داری سیستم حسابداری با فروشگاه ووکامرس هایپر مارکت فرشته

- برنامه نویسی " وواکسل " تنها افزونه ایرانی ایمپورت و اکسپورت دسته ای محصولات ووکامرس بصورت اکسل

***** شرکتی

- شرکت فراتر :

- رایان ساز :

- سانتا فیلم : ( مراحل پایانی )

- شرکت الما رایانه : و

- شرکت امداد آسانسور :

- شرکت چای ساحل :

- شرکت فرش امپراطور مشهد :

- شرکت روشنایی زندگی فردا : ( درحال انجام )

- قالب پنل پیامک شرکت پرتام اس ام اس

***** شخصی و نمونه کار

- دکتر رضا آقاجانی :

- مهتاب قائمی :

***** سایر

- هیئت کوهنوردی شهرستان ورامین :

- افزونه گالری تصاویر :

- قالب قبیله :

- افزونه جایگزینی متن دلخواه در تمام وبسایت - وبسایت دانشگاه ما و زیر مجموعه های آن

- چندین پروژه برای دانشجویان عزیز

==========================

****** تمامی وبسایت ها ، افزونه ها و ... برنامه نویسی شده توسط ما شامل 1 سال پشتیبانی میباشد

omidrastegar

کاربر عضو
خواستید با توجه به نیازهاتون انجام میشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا