خب این زبانهایی که توصیه فرمودید از قابلیت لود شدت بدون بارگزاری مجدد پیج پشتیبانی میکنند.مثلا پیغامهای پاپ آپ و لود شدن و رفرش شدن درجا بدون نیاز به بارگزاری مجدد صفحه
دوست گل و عزیز من گویا شما زبان سمت سرور جاوا که به اختصار jsp یا java server page هست رو با js یا javascript که سمت کاربره اشتباه گرفتید!!!
به طور کل هر زبونی که در سمت سرور اجرا بشه این قابلیاتی که گفتید رو نداره و می بایست برای انجام این کار از javascript و ajax استفاده کرد.
وقتی شما میگید سایتی با جاوا ساخته بشه یعنی منظورتون jsp هست کوتاه ترین تعریف اون میشه : نوعی فن آوری مبتنی بر زبان JAVA که امکان تولید وب سایتهای پویا (فعال) فراهم می سازد...
تا اونجایی که من از این زبون اطلاع دارم برای بارگزاری اون روی سرورهای وب پیش نیاز های خودشو داره که چون زیاد جا افتاده نیست خیلی سرورا اونو پشتیبانی نمیکنن مثلا tomcat یا خود java رو که خیلی سرورها روشون نصب نشده و نمیشه از این زبون توشون استفاده کرد...
من 5 سالی هست وب مستر هستم و تا الان فقط دو یا سه تا سایت ایرانی رو دیدم که با jsp نوشته شده باشن پش چندان محبوبیت نداره در ظاهر قضیه :53: