درخواست فارسی سازی کامل و حرفه ای

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

nirvana

تازه وارد
با سلام

از دوستان عزیز کسی هست این اسکریپتو فارسی بطور کامل و بدون باگ تحویل بده ؟ قیمت و شرایط ؟کلا این سیستم بومی بشه

و این سیستم

قیمت ها جداگانه اعلام شود

اسکریپت اول در مورد کاریابی انلاین هست

با همون امکانات دقیقا فارسی شده تر تمیزش چند در میاد و چند وقته با چه تضمینی

دومی هم سیستم مدیریت دانلود کتاب و جزوه و فایل بصورت رایگان و پولی مثل همون سیستم می خواستم ..

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
انتقال یافت بازارچه

شما از کجا تشخیص دادی اینا باگ دارن؟/emoticons/default_65.gif

nirvana

تازه وارد
انتقال یافت بازارچهشما از کجا تشخیص دادی اینا باگ دارن؟ :-"
نیازی به تشخیص نیست مدیر جون ... خیلی ازین اسکریپت های رایگان تو نظرات پستشون بری متوجه داستان هاشون میشید .

من نگفتم باگ دارن .منظورم عیب و ایراد بود به هر صورت دوست عزیز ...

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ببین معمولا سیستم های opensource همینطور که سریع باگ میدن. به همین صورت هم رفع باگ میشن...!

پیشنهاد میشه به جای اینکه هزینه کنید سر فارسی سازی و...

بدید یکی از 0 بنویسن. چون دست خودتون هست اگرم سوتی داشته باشه لو نمیره...!

mahdiali35

کاربر عضو
درود.....

من Jobber Base رو بررسی کوچیک کردم اصلا درباره ی فارسی سازی چیز خاصی نداره و خیلی کمه.......css خاصی هم نداره.....

wallfa

کاربر عضو
من اون جابیر بیش فارسیش دارم ! قیمت پایین بهتون میدم ! 30 تومان بهتون میدم !خودم فارسیش کردم فارسی سازیش اونجورها که فکر میکنید راحت نیست ! و ثانیا یه قسمت تنظیمات داره به سختی فارسی میشه که بنده اون قسمت فارسی نکردم !

آخرین ویرایش توسط مدیر:

nirvana

تازه وارد
من اون جابیر بیش فارسیش دارم ! قیمت پایین بهتون میدم ! 30 تومان بهتون میدم !خودم فارسیش کردم فارسی سازیش اونجورها که فکر میکنید راحت نیست ! و ثانیا یه قسمت تنظیمات داره به سختی فارسی میشه که بنده اون قسمت فارسی نکردم !
میشه چندتا عکس از فارسی شده اون بگیرید ایمیل کنید ... با یک شرکت هم دارم مکاتبه می کنم ... نظر اساتید و دوستان درباره سیستم nofa.ir چی هست ؟ ممنون از همه نظرات دوستان عزیز

راستی در مورد سیستم دوم کسی کاری میتونه انجام بده یا یه سیستم شبیه سایت sanjesh3.com با قیمت دانشجویی اما کامل طراحی کنه ...

wallfa

کاربر عضو
سیستم nofa بهتر از سیستم جابیر ولی خوب طرح جابیر بهتر از nofa به نظر من اگر بتونی اسکریپت اون بگیری بعد بدی برات قالب مثل جابیر بزارند روش خیلی خوب تره تا این ! من دو سال پیش فارسیش کردم ، چشم بذارید راه اندازیش کنم نشونتون میدم ! عکس ایمیل میکنم ! ایمیلتون بدید !

kasraa

کاربر عضو
با سلام و این سیستم

اسکریپت دانلود به ازای پرداخت مبلغ Digital Download Pro نسخه 2 | پرشین اسکریپت - مرجع اسکریپت فارسی زبانان

قیمت ها جداگانه اعلام شود
سلام

دوست عزیز اسکریپت اولی رو چند وقت پیش فارسی کردم که میگردم پیدا کردم همین جا میزارم دانلود کنی

( البته الآن adsl قطعه باید برم بیرون تا برات آپلود کنم . لعنت به هرچی فیبر نوریه که 1 ماهه نت منو قطع کرده :(( )

در مورد اسکریپت دوم هم که اونم کامل فارسی کردم هم بخش کاربری هم بخش مدیریت

قیمت هم که نمیدونم هرچند گفتی میدم بهت ( راستش اول میخواستم فارسی کنم بدم محمد واس دانلود بزاره که دلم نیومد چون حدود 1 ماه وقتمو گرفت ( دستو پا شکسته ) تا چند تا مشکلی که داشت رو رفع کنم و فارسی کنم )

اینم چند تا عکس از سیستمه که فارسی کردم :

این مدیریتشه :

این مشاهده فایل هستش :

اینم ارسال نظر توی محصولات هستش :

یه چیزم بگم خدائیش خیلی سیستم باحالیه من که کلی باهاش حال کردم خیلی باحاله

فقط تنها مشکلی که داشت فایل زبان نداشت و باید مستقیم نوشته هارو فارسی میکردی ( پدرمو در آورد )

موفق باشید :x

nirvana

تازه وارد
ماژول زرین پال این سیستمو کسی درستش کرد (اسکریپت دانلود به ازای پرداخت مبلغ Digital Download Pro نسخه 2)

iPersianScript

کاربر عضو
ماژول زرین پال این سیستمو کسی درستش کرد (اسکریپت دانلود به ازای پرداخت مبلغ Digital Download Pro نسخه 2)
.

. باید به کار بلدش سفارش بدی دوست من، تا برات اختصاصی نوشته بشه.. البته دوستان درگیر این کار میان و بیشتر توضیح میدن.. /:)

. خـوش باشیـد :54:

.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا