درخواست فارسی ساز نسخه 2.0.20 ووکامرس

MostafaBestMan

تازه وارد
سلام.به دلیل مشکلات قالب و درگاه امکان بروزرسانی ووکامرس مقدور نیست فعلأ.

نیاز به فارسی ساز نسخه 2.0.20 دارم.اخرین نسخه نصب شد اما برخی از کلمات دارای مشکل هستند و به زبان انگلیسی نمایش داده میشن.

تا قبل از بروزرسانی ووکامرس و فارسی ساز همه چیز خوب بود اما بعد از ان اینگونه شد!

مجددأ نسخه 2.0.20 نصب کردم که الان مشکل فارسی ساز هست.

skyiran

کاربر عضو
منم مشکل فارسی ساز دارم .

زمانی که کاربر محصولی را خریداری میکند و به صفحه پرداخت میرود. در صفحه پرداخت قسمت سفارش شما به طور مداوم در حال لود شدن است.

زمانی که فارسی ساز ووکامرسی را

غیر فعال میکنم مشکل حل میشود.

تمامی ورژن های مختلف را تست کرده ام. (فقط در صورتی درست میشود که فارسی ساز ووکامرسی غیر فعال شود)

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
افزونه ای با بسته فارسی ساز تداخل داره. بررسی کنید ببینید مورد چیه. (افزونه ها رو یک به یک غیر فعال کنید) به غیر از بسته فارسی ساز

MostafaBestMan

تازه وارد
از فارسی ساز 1.3 که برای نسخه 2.1 ووکامرس هست استفاده میکنم.احتمال میدم مشکل از همین مورد باشه شاید.مثلأ در بخش تنظیمات 2.1 تب برگه ها حذف شد و با این فارسی ساز کلمه Pages ترجمه نشده (که البته اینجا مهم نیست.سمت کاربر چند مورد مهم هست که ترجمه نشده مانده)

با اینحال مورد افزونه ها رو چک میکنم الان

MostafaBestMan

تازه وارد
تمام افزونه های دیگر (بجز فارسی ساز) چک شد.مورد برطرف نشد.

این کلمات در فایل ترجمه قالب هم ادیت شده اما از انجا استخراج نمیشود ترجمه های مربوط به فروشگاه

amirkashani

کاربر عضو
تمام افزونه های دیگر (بجز فارسی ساز) چک شد.مورد برطرف نشد.این کلمات در فایل ترجمه قالب هم ادیت شده اما از انجا استخراج نمیشود ترجمه های مربوط به فروشگاه
مشکل شما در فارسی نبودن برخی کلمات در نسخه های پایین تر ووکامرس می باشد؟

بالا