درخواست قالبي مثل شهر خبر

mohsen90002

تازه وارد
سلام

من قالبي ساده همانند شهر خبر ميخوام كه فقط چند كادر داشته باشه

سپاس

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
انتقال یافت انجمن پرسش و پاسخ

در گوگل جستجو کنید "قالب تفریحی" قالب های زیادی در این زمینه که به صورت باکس باشه وجود داره

MohammadQ

کاربر عضو
اگر بخواهید سایتی مثل اونچه که گفتید بسازید . تنها قالب بدرد نمیخوره چون مطالب از rss تغذیه میشه و اتوماتیک هست . پس باید برنامه نویسی بشه ....

anet311

کاربر عضو
از وردپرس که استفاده کنید ، براش تم هایی زیادی وجود داره.

میتونید از تم suffusion استفاده کنید

و از پلاگین ها هم استفاده کنید

در کل باید با پلاگین های موجود خلاقیت نشون بدید و اون چیزی رو که میخواید رو درست کنید

mohsen90002

تازه وارد
از همه عزيزان ممنونم

فراموش كردم بگم منم براي وردپرس ميخوام

البته من براي سايت خودكار مثل اون نميخوام، فقط قالب ميخوام كه مثل اون باشه، يعني كادر بندي و نوشته ها مثل اون باشه

فقط يك صفحه كه مثلا 10 تا كادر داره و نوشته ها (آخرين خبر هاي دسته) مثل اون زير هم هستند

تو قالبهاي وردپرس خيلي گشتم،با اينكه به نظر ساده است اما مدلي مثل اون نيست، گويا اينقدر ساده بوده كسي طراحي نكرده!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

MohammadQ

کاربر عضو
قالب مشابه تهیه و ارسال شد :

Mini-Tafrihi.jpg

mahdiali35

کاربر عضو
عزیز قالب مورد نظر شما که عکسش رو قرار دادی خیلی ساده هست و در عین حال زیبا خودتون هم میتونید طراحی کنید ... !!!

mohsen90002

تازه وارد
قالب مشابه تهیه و ارسال شد :

ممنون بزرگوار لطف كردي

من اينو قبلا داشتم ،كمي با اون چيزيكه ميخوام متفاوته.

عزیز قالب مورد نظر شما که عکسش رو قرار دادی خیلی ساده هست و در عین حال زیبا خودتون هم میتونید طراحی کنید ... !!!
ممنون قربان

اره خيلي ساده است،البته حالا زيباييش كه زياد نيست اما كار راه اندازه.

والا من خودم اگه تخصص رو داشتم كه الان 10 بار نوشته بودم گذاشته بودم بچه ها هم دانلود كنن :37: البته اگر بغير از من به درد كسي بخوره!

MohammadQ

کاربر عضو
والا نمیدونستم که پوسته رو دارید - خواستم یه کمکی بشه در ضمن دارم جستجو میکنم برای شما.......

Ehs@n

کاربر عضو
دوست عزیز در گوگل سرچ کنید

download Movable theme for wordpress

گه پیدا نکردین بگین خودم براتون پلود کنم، البته دارم کارای فارسی سازیش رو هم می کنم. فک کنم تا آخر هفته منتشرش کنیم، البته اگر عمری باقی بماند و کاری پیش نیاد :D

(البته این قالب بیشتر برای سایت های دانلود نرم افزار مناسب ه ولی تو همین سبک ه که شما نیاز دارید)

mohsen90002

تازه وارد
دوست عزیز در گوگل سرچ کنیدdownload Movable theme for wordpress

گه پیدا نکردین بگین خودم براتون پلود کنم، البته دارم کارای فارسی سازیش رو هم می کنم. فک کنم تا آخر هفته منتشرش کنیم، البته اگر عمری باقی بماند و کاری پیش نیاد :D

(البته این قالب بیشتر برای سایت های دانلود نرم افزار مناسب ه ولی تو همین سبک ه که شما نیاز دارید)
ممنون از لطفتون

الان سرچ ميزنم

اميدوارم كه 120 سال زنده باشي برادر. منتظرم.

-------------

الان ميبينم هر چي لينك دانلود داره خرابه!*ميتونيد آپلودش كنيد ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ehs@n

کاربر عضو
ممنون از لطفتونالان سرچ ميزنم

اميدوارم كه 120 سال زنده باشي برادر. منتظرم.

-------------

الان ميبينم هر چي لينك دانلود داره خرابه!*ميتونيد آپلودش كنيد ؟
خدمت شما دوست عزیزم،

تا جایی که یادم میاد تغییری توش فعلا ندادم :113: پس امیدوارم خطایی وجود نداشته باشه

mohsen90002

تازه وارد
خدمت شما دوست عزیزم،

تا جایی که یادم میاد تغییری توش فعلا ندادم :113: پس امیدوارم خطایی وجود نداشته باشه
ممنون بزرگوار

همه چيز خوبه فقط همون كه فرمودي،فارسي سازي لازم داره

بالا