درخواست قالب برای تریلر

mili1374

کاربر عضو
سلام خسته نباشید

راستش رو بخاید ما میخایم یه سایت بزنید برای تریلر بازی و فیلم

روشی که میخایم فیلم ها پخش بشه رو توی قالب هایی که دیدیم نبوده میخواستم ببینم تا الان قالبی با این ویژگی دیدید ؟

قالبی باشه که برای پخش ویدئو لینک مستقیم بگیره و خودش بدون نیاز به نرم افزاری مانند Jwplayer و ... پخش کنه

و اون هم بصورت pup up یعنی یه پنجره کوچیک براش باز بشه و ویدئو رو پخش کنه البته میدونم که با پلاگین و ... میشه اما مشکل سر لینک مستقیمیشه تا حالا قالبی با این ویژگی دیدید ؟

alifiresoft

کاربر عضو
شما خیلی راحت با استفاده از زمینه دلخواه میتونید این کارو بکنید.

اگه یکم کد نویسی قالب وردپرس بلد باشید میشه این کار رو کرد. اگرم بلد نیستید یکم توی نت جستجو کنید براحتی یاد میگیرید.

mili1374

کاربر عضو
شما خیلی راحت با استفاده از زمینه دلخواه میتونید این کارو بکنید. اگه یکم کد نویسی قالب وردپرس بلد باشید میشه این کار رو کرد. اگرم بلد نیستید یکم توی نت جستجو کنید براحتی یاد میگیرید.
میشه لطف کنید کمی بیشتر توزیح بدین چیکار میکنه دقیقا

IAMIR

کاربر عضو
در صورت در خواست به صورتی اختصاصی نوشته می شود . از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید .

alifiresoft

کاربر عضو
میشه لطف کنید کمی بیشتر توزیح بدین چیکار میکنه دقیقا
اینجوری که من متوجه شدم شما میخواهید درون نوشته های خود یک ویدئو قرار بدید. برای این کار هم خود وردپرس چنین امکانی رو داره اما به صورت popup نیست.

پس مرحله اول : داخل گوگل باید جستجو کنید و یک پخش کننده ویدئو با قبلیت popup پیدا کنید. فک کنم اگه سرچ کنید popup video player به نتیجه برسید.

مرحله دوم : کد های جاا اسکریپت و css این اسکریپتی که پیدا میکنید رو باید داخل قالب بذارید و فایل های رو به صورت صحیح آدرس دهی کنید.

مرحله سوم : این لسکریپتی که دانلود کردید احتمالا یه سری کد برای پخش ویدئو داره که یه قسمتی از اون لینک ویدئو قرارداره. خب اولا باید این قسمت رو داخل فایل single.php و درون حلقه وردپرس قرار بدید. دوما اون قسمتی که لینک ویدو را میخواهد باید با استفاده از زمینه دلخواه فراخوانی شود.

این قسمت فراخوانی هم مشکل نیست.

در گوگل سرچ کنید : آموزش استفاده از زمینه دلخواه

موفق باشید

mili1374

کاربر عضو
اینجوری که من متوجه شدم شما میخواهید درون نوشته های خود یک ویدئو قرار بدید. برای این کار هم خود وردپرس چنین امکانی رو داره اما به صورت popup نیست. پس مرحله اول : داخل گوگل باید جستجو کنید و یک پخش کننده ویدئو با قبلیت popup پیدا کنید. فک کنم اگه سرچ کنید popup video player به نتیجه برسید.

مرحله دوم : کد های جاا اسکریپت و css این اسکریپتی که پیدا میکنید رو باید داخل قالب بذارید و فایل های رو به صورت صحیح آدرس دهی کنید.

مرحله سوم : این لسکریپتی که دانلود کردید احتمالا یه سری کد برای پخش ویدئو داره که یه قسمتی از اون لینک ویدئو قرارداره. خب اولا باید این قسمت رو داخل فایل single.php و درون حلقه وردپرس قرار بدید. دوما اون قسمتی که لینک ویدو را میخواهد باید با استفاده از زمینه دلخواه فراخوانی شود.

این قسمت فراخوانی هم مشکل نیست.

در گوگل سرچ کنید : آموزش استفاده از زمینه دلخواه

موفق باشید
خیلی ممنون متشکرم

armanmprr

تازه وارد
دوست عزیز اکثر افزونه های جی کوئری برای پاپ آپ قابلیت کار با ویدئو هم دارن مثل

این افزونه رو پیشنهاد می کنم . همینطور شما دیگه احتیاجی به افزونه های خاصی برای پخش ویدئو ندارید بلکه توی html5 این قابلیت هست با کمی سرچ در گوگل آموزش های مختلفی در این باره هست که این کار هم بهتره هم سرعت سایتتون بیشتر میشه دیگه احتیاجی به لود شدن فایل های جاوا برای فعال کردن ویدئو ندارید

mili1374

کاربر عضو
از عزیزانی که اینجا هستند با قالب های valor یا gameleon کسی کار کرده ؟

چرا این سوال رو میپرسم چون این دوتا قالب های تریلر هستن ولی مشکلات خودشونو دارن اگه کسی میتونه کمک کنه یه راه ارتباطی به من بده باهاشون در میون بزارم مشکل خیلی ممنون میشم.

بالا