درخواست قالب

ashkankashef

تازه وارد
با سلام من یه شرکت هاستینگ رایگان جدید زدم میخوام قالبش عوض کنم ایا قالب وردپرس روش میخوره یا چه قالبی میشه روش زد لطفا راهنمایی کنید

ashkankashef

تازه وارد
با سلام من یه شرکت هاستینگ رایگان جدید زدم میخوام قالبش عوض کنم ایا قالب وردپرس روش میخوره یا چه قالبی میشه روش زد لطفا راهنمایی کنید

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

هر قالبی میشه زد

هم اچ تی ام ال ، وردرپرس و ... .

در نت جستجو کنید قالب های هاستینگ هست ، فقط باید کدهای ثبت نام رو جاگذاری کنید

با هر قالبی و سیستمی خواستید انجام میشه (در صورت درخواست پخ ارسال کنید)

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

هر قالبی میشه زد

هم اچ تی ام ال ، وردرپرس و ... .

در نت جستجو کنید قالب های هاستینگ هست ، فقط باید کدهای ثبت نام رو جاگذاری کنید

با هر قالبی و سیستمی خواستید انجام میشه (در صورت درخواست پخ ارسال کنید)

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

newmac

کاربر عضو
الان نمایندگی myownfreehost.net کم نیستش و بزرگترینشون گیگفا هستش با سابقه زیاد و امکانات نامحدود. پیشنهاد میکنم وقتتون رو برای اینجور خدمات تلف نکنید.

دو سال پیش هاست رایگان میدادم و با توجه به امکانات هاست در ایمیل ثبت نام به کاربران یاد میدادم با چند کلیلک وردپرس و یا جوملا فارسی نصب کنن و سایر اسکریپت ها رو رایگان نصب میکردم.پشتیبانی تلفنی و آنلاین هم داشتم اما آخرش بعد از یکسال فقط سه سایت فعال داشتم که اونها هم درخواست انتقال سایتشون رو به گیگفا دادن.

روش های بسیاری هستند که جایگزین این سیستم هاست رایگان هستند مثلا سیستم وبسایت دهی و یا حتی وبلاگ دهی وردپرسی با مجموعه قالبی خاص که پنل فوق العاده کاملی دارن و این مشکل ویرایش پوسته در سیستم وبلاگ دهی وردپرس رو کم رنگ میکنه.

حتی میتونید آپلود سنتری مشابه پیکوفایل داشته باشید با هزینه خیلی کمی برای اسکریپت. هزینه هاستش هم متوسط میشه 100 تومن سالانه(یه هاست عالی با پشتیبانی خوب و پهنای باند و فضای نسبتا نامحدود)

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در خدمتم 09352640432

newmac

کاربر عضو
الان نمایندگی myownfreehost.net کم نیستش و بزرگترینشون گیگفا هستش با سابقه زیاد و امکانات نامحدود. پیشنهاد میکنم وقتتون رو برای اینجور خدمات تلف نکنید.

دو سال پیش هاست رایگان میدادم و با توجه به امکانات هاست در ایمیل ثبت نام به کاربران یاد میدادم با چند کلیلک وردپرس و یا جوملا فارسی نصب کنن و سایر اسکریپت ها رو رایگان نصب میکردم.پشتیبانی تلفنی و آنلاین هم داشتم اما آخرش بعد از یکسال فقط سه سایت فعال داشتم که اونها هم درخواست انتقال سایتشون رو به گیگفا دادن.

روش های بسیاری هستند که جایگزین این سیستم هاست رایگان هستند مثلا سیستم وبسایت دهی و یا حتی وبلاگ دهی وردپرسی با مجموعه قالبی خاص که پنل فوق العاده کاملی دارن و این مشکل ویرایش پوسته در سیستم وبلاگ دهی وردپرس رو کم رنگ میکنه.

حتی میتونید آپلود سنتری مشابه پیکوفایل داشته باشید با هزینه خیلی کمی برای اسکریپت. هزینه هاستش هم متوسط میشه 100 تومن سالانه(یه هاست عالی با پشتیبانی خوب و پهنای باند و فضای نسبتا نامحدود)

در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر در خدمتم 09352640432

ashkankashef

تازه وارد
با سلام خدمتتون مرسی از ازسال نظرتون ولی که من خودم طراح حرفه ای هستم میدونم چی بزنم چی نزنم مرسی

ashkankashef

تازه وارد
با سلام خدمتتون مرسی از ازسال نظرتون ولی که من خودم طراح حرفه ای هستم میدونم چی بزنم چی نزنم مرسی

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما که طراح وب هستی.... نمیدونی این سایت وردپرس میخوره یا نه؟

قوانین رو رعایت کنید و به کاربران دیگر احترام بزارید...

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما که طراح وب هستی.... نمیدونی این سایت وردپرس میخوره یا نه؟

قوانین رو رعایت کنید و به کاربران دیگر احترام بزارید...

بالا