درخواست قیمت گذاری روی سایت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sagebnegad

کاربر عضو
باسلام به دوستان عزیزم

میخواستم لطف کنین روی مجموعه وبگاه پی سی دانش و سایت های زیر مجموعه قیمت بزارید .البته فعلا قصد فروش ندارم اما میخواستم بدونم اگر روزی مجبور بفروش بشم روی چغدر میتونم حساب کنم

سایت دارای هاست نقره ای نت افزار است که تا هفتم فروردین سال بعد اعتبار دارد

ممنونم

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
موضوع سایت شما عمومیه... هر کسی میتونه استارت بزنه... برای همین نمیشه قیمت داد

و معقوله قیمت کاملا شخصی و بر اساس دید هر فرد نسبت به موضوعی خاص هست...

من باشم. دیگه پولدار باشم بابتش 300 میدم.. تا 500

sagebnegad

کاربر عضو
موضوع سایت شما عمومیه... هر کسی میتونه استارت بزنه... برای همین نمیشه قیمت دادو معقوله قیمت کاملا شخصی و بر اساس دید هر فرد نسبت به موضوعی خاص هست...

ممنونم محمد جان پس بنظرتون کل مجموعه حداکثر تا500تومن ارزش داره.بنظرت اگه بتونم الکساشو به زیر هزار ایران برسونم چغدر به ارزشش اضافه میشه؟

بازم ممنونم محمد آقا

- - - Updated - - -

موضوع سایت شما عمومیه... هر کسی میتونه استارت بزنه... برای همین نمیشه قیمت دادو معقوله قیمت کاملا شخصی و بر اساس دید هر فرد نسبت به موضوعی خاص هست...

ببخشید محمد جان منظور شما 300تا500تومن فقط برای سایت اصلیه یا برای کل مجموعه شامل سایت های زیر مجموعه؟

ممنونم

hamid_00a

کاربر عضو
بیشتر از 200 نمی ارزه اگه یه قالب اختصاصی داشت شاید تا 1.500 هم قیمت میخورد ولی الان کلش 200 بزور فروش بره چون به نظر من اصل محیطش کاربر پسند نیست مگر اینکه رو کلمات کلیدی بالا باشید و ورودی گوگل مناسبی داشته باشید در این صورت باز قیمتش فرق می کنه

alirezax

تازه وارد
سلام رتبه خوبی دارین

سایت تون بروزه

فقط چند مشکل دارین

رنگ گوگل ندارید

ارزش دامین زیاده ولی از نظر قالب و محیط کاربری و مسائل سئو باید بهتر باشه .

شما نیاز به پیج رنگ گوگل دارید

در هیچ شبکه اجتماعی هم لینک نشدید ...

این ها در پیشرفت و قیمت سایت تاثیر زیادی دارند ...

sagebnegad

کاربر عضو
سلام رتبه خوبی دارین سایت تون بروزه

فقط چند مشکل دارین

رنگ گوگل ندارید

ارزش دامین زیاده ولی از نظر قالب و محیط کاربری و مسائل سئو باید بهتر باشه .

شما نیاز به پیج رنگ گوگل دارید

در هیچ شبکه اجتماعی هم لینک نشدید ...

این ها در پیشرفت و قیمت سایت تاثیر زیادی دارند ...
ممنونم از لطفتون

در مورد رتبه گوگل منتظرم گوگل رتبه هارو بروز رسانی کنه تا ببینم کجاییم

در مورد الکسا خوب خدارو شکر داریم خوب پیش میریم و رتبه هررورز بهتر میشه

در مورد محیط کاربر پسند کاش یکم بیشتر توضیح میدادین چون من همه جوره تست کردم و همه چیز استانداره

در مورد لینک اچتماعی هم تا چندروز دیگه صفحاتمون در توییتر و فیسبوک و اینستاگرام و گوگل پلاس آماده میشه

فقط اگه کسی بود که توی نویسندگی و مدیریت کمک واقعا عالی بود تنهایی همه چیزو باهم پیش بردن کمی سخته

بازم ممنونم از لطف همه دوستان و منتظر شنیدن نظراتشون هستم

یاعلی

- - - Updated - - -

بیشتر از 200 نمی ارزه اگه یه قالب اختصاصی داشت شاید تا 1.500 هم قیمت میخورد ولی الان کلش 200 بزور فروش بره چون به نظر من اصل محیطش کاربر پسند نیست مگر اینکه رو کلمات کلیدی بالا باشید و ورودی گوگل مناسبی داشته باشید در این صورت باز قیمتش فرق می کنه
ممنونم از لطفتون

البته قالب ها اختصاصی نیس ولی همه پریمیوم و اورجیناله که همه ی استاندارد ها توشون رعایت شده چه قالب سایت و چه انجمن

یعنی یک قالب به تنهایی باعت 1300اختلاف قیمت میشه؟

بازم ممنونم

IAMIR

کاربر عضو
ممنونم از لطفتون

البته قالب ها اختصاصی نیس ولی همه پریمیوم و اورجیناله که همه ی استاندارد ها توشون رعایت شده چه قالب سایت و چه انجمن

یعنی یک قالب به تنهایی باعت 1300اختلاف قیمت میشه؟

بازم ممنونم
عقل مردم به چشمشون هست . طراحی سایت شما اصلا برای ایران کاربرد ندارد . من خودم به شخصه رقبت و میل نکردم تمام سایت را بررسی کنم .

در سئو یکی از عوامل موثر مدت نگه داشتن بازدید کننده هست .

یعنی اینکه هر بازدید کننده چقدر در سایت شما باقی می ماند . که در مورد سایت شما فکر نکنم مثبت باشد .

sagebnegad

کاربر عضو
عقل مردم به چشمشون هست . طراحی سایت شما اصلا برای ایران کاربرد ندارد . من خودم به شخصه رقبت و میل نکردم تمام سایت را بررسی کنم .در سئو یکی از عوامل موثر مدت نگه داشتن بازدید کننده هست .

یعنی اینکه هر بازدید کننده چقدر در سایت شما باقی می ماند . که در مورد سایت شما فکر نکنم مثبت باشد .
ممنونم از پاسختون دوست عزیز ولی خوب من اگه بخوام یه قالب سطح اول و حرفه ای با رعایت تمام استادارد ها نصب کنم که خیالم و از همه بابت راحت کنه یا باید بالای یک میلیون خرج کنم که بازم هیچ تضمینی نیس تمام مسائل رعایت بشه یا از قالب های حرفه ای خارجی که امتحانشون رو پس دادن بهره بگیرم .البته من متوجه نمیشم چرا میگید این قالب ها در ایران کاربرد نداره اگه سری به پرتال های کوچک و بزرگ فارسی بزنید میبینید که استفاده از این نوع قالب ها به دلایلی که در بالا ذکر کردم خیلی وقته در بین وبمستران فارسی مرسوم شده

باز ممنونم از پاسخگوییتون

hamid_00a

کاربر عضو
ممنونم از پاسختون دوست عزیز ولی خوب من اگه بخوام یه قالب سطح اول و حرفه ای با رعایت تمام استادارد ها نصب کنم که خیالم و از همه بابت راحت کنه یا باید بالای یک میلیون خرج کنم که بازم هیچ تضمینی نیس تمام مسائل رعایت بشه یا از قالب های حرفه ای خارجی که امتحانشون رو پس دادن بهره بگیرم .البته من متوجه نمیشم چرا میگید این قالب ها در ایران کاربرد نداره اگه سری به پرتال های کوچک و بزرگ فارسی بزنید میبینید که استفاده از این نوع قالب ها به دلایلی که در بالا ذکر کردم خیلی وقته در بین وبمستران فارسی مرسوم شدهباز ممنونم از پاسخگوییتون
قالب عین یه دفتر کار می مونه هرچی دفتر کارتون زیبا و شیک تر باشه مشتریا بهتون توجه ویژه تری دارند ، چیزی که مشخصه شما هدفی ندارید یا اگرم دارید باید ریسکش رو بکنید تا به اون هدف برسه گاهی اوقات سایت به شکلی میشه و مخاطب ها جوری میشن که شما باید برای احترام به مخاطب و کاربر دست به یه کارهایی بزنید اینکه می گید 1.300 درسته پول زیادی هست برای شما یا خیلی از ما ها ک هدفمون ایجاد یه سایته بدونه پشتبانه ولی اگه اون هدف باشه اینجور مسائل دیگه نباید دیده شه شما سایتتون رو شلوغ کردید الکی اول کسی کاریو شروع میکنه روی یه محتوا کار میکنه اونو به جایی رسوند بعد میره سراغ کارای بعدیش شما الان کلی زیر دامنه دارید محتوای گسترده دارید که 100% یه نفر برای سایت شما جواب گو نیست و چون نیست و شما هم خرجی نمیخوای بکنی بهت فشار میاد پس به این نتیجه میرسید به فکر فروش سایت بیوفتید

عقل مردم به چشمشون هست . طراحی سایت شما اصلا برای ایران کاربرد ندارد . من خودم به شخصه رقبت و میل نکردم تمام سایت را بررسی کنم .در سئو یکی از عوامل موثر مدت نگه داشتن بازدید کننده هست .

دقیقا موافقم منم اصلا کل سایت رو بررسی نکردم اصلا از نظر ظاهری دیدم سایت رو زیر 3 ثانیه بستم اینارو نمیگیم که دلسرد شید اینارو میگیم یه راه حل براش پیدا کنید تا کاربری که میاد تو سایت حداقل یه بار دیگه برگرده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا