درخواست كمك در فارسي سازي زبان AV.Arcade.Pro.v5.7.0

mas1mas2002

تازه وارد
با سلام و آروزي قبولي طاعات براي همه كاربران

بنده اسكريپت AV.Arcade.Pro.v5.7.0 رو نصب كردن و تصميم به فارسي گرفتناون دارم ، ولي وقتي unicode اون رو روي utf-8 براي زبان فارسي قرار مي دهم هنگام ورود به سايت با خطاي زير بالاي صفحه مواجه ميشم كه ممنون ميشم براي رفع اون راهنمايي كنيد :

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\mo\language\English.php:1) in C:\xampp\htdocs\mo\index.php on line 21

Warning: session_start() [ ]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\mo\language\English.php:1) in C:\xampp\htdocs\mo\includes\update_users_online.php on line 2

اين رو هم عرض كنم كه فايل زبان بصورت يك فايل php مي باشد .

farsadf

کاربر عضو
با php این کار رو کردید اگه اینطور هست فکر میکنم فایل english.php قبلا هدر رو ست کرده.

mas1mas2002

تازه وارد
ممنون ، از طريق نرم افزار notpad ويرايش كردم و unicode رو روي utf-8 قرار دادم ، در صورت امكان روش حل اين مشكل رو براي من شرح بديد

mas1mas2002

تازه وارد
متچكرم از مدير محترم انجمن ، با نوتپد پلاس پلاس اينكارو كردم و جواب گرفتم.

با آرزوي توفيق روز افزون براي شما

mas1mas2002

تازه وارد
با سلام مجدد ، به یه مشکل دیگه برخوردم ، در قسمت نظرات وقتی نظری نوشته شد و بعد روی ثبت نظر کلیک میکنم ثبت نمیشه ، ولی توی لوکال و روی xamp این کار انجام مشه ممنون میشم راهنمایی کنید که باید تنظیمات کدوم قسمت درست بشه.

با تشکر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
وقتی انجام نمیشه ، خطایی رخ نمیده؟

mas1mas2002

تازه وارد
نه متاسفانه ، فقط روی عبارت درحال ارسال ثابت می مونه و پیامی ثبت نمی شه ، البته من یه حدسایی روی پرمیسشنهای فایلها و فولدرها می زنم فقط نمدونم باید کجا اون رو اصلاح کنم.

alifiresoft

کاربر عضو
نه متاسفانه ، فقط روی عبارت درحال ارسال ثابت می مونه و پیامی ثبت نمی شه ، البته من یه حدسایی روی پرمیسشنهای فایلها و فولدرها می زنم فقط نمدونم باید کجا اون رو اصلاح کنم.
پرمیشن فولدر باید 755 باشه و پرمیشن فایل باید 644 باشه.

mas1mas2002

تازه وارد
تمام پرميسشنها چك شد مطابق با همون حالتي بود كه گفته بوديد ، ولي هنوز مشكل ارسال نظر وجو داره

mas1mas2002

تازه وارد
الان که چک کردم سایت رو دیدم هیچ کدوم از اعمال ثبتی مثل ثبت امتیاز ، ثبت نظر، تعداد بازدید و غیره ثبت نمی شه ، ممون میشم راهنمایی کنید تا روش درست حل مشکل رو پیدا کنم.

با تشکر

بالا