آره یه نمونه دارم از سایت گرفتم تو کامپیوتر خودم هستدسوت عزیز این نرم افزار های رو که میگید میشه یه نمونه اش رو همین جا یا برای من از طریق پیام خصوصی ارسال کنید![]()
آره صفحه هم هست این یکیشه ولی نرم افزار هم هست ..معمولا نرم افزار نیست(من ندیدمیه صفحه هست که توش آدرس رو میزارن
از اون فایلی هم که میدن واسه دانلود از توش اون صفحه رو فراخوانی میکنند
این html رو خوب اومدی من کلا فقط نرم افزار رو میدونستم الان که رفتم نمونه از سایت طرف بگیرم دیدم گزینه دومش همین فایل html هست ولی همونطور که گفتم نرم افزار هم داره...سلام !نرم افزار نیست ،
چیزی که شما میفرمایید یک فایل html هست که مثلاً میره به یک آدرس که آدرس ِ اصلی سایت نیست ، مثلاً اگر ادرس سایت هست persianscript.ir میان و یک دامنه میخرند با یک نام دیگه مثلاً persianssss.ir
حالا توی صفحه اچ تی ام ال تعریف میکنند که به محض باز شدن به دامنه دوم برود ،
بعد که به دامنه دوم رفت ، در اون سایت هم ریدایرکت میشه به صفحه اصلی سایت ...
اینطوری دامنه فرعی که ساختند ف یعتی persianssss دیگه جایی نیست که ***** بشه و روبات مرکز *****ینگ کلماتی رو در اون ببینه که *****ش کنه....
موفق باشید .
چرا تروجان؟!سلام همون طور که ویرانگر و نیما جان گفتن این فقط میاد طرف رو لینک میکنه به یک آدرس دیگه که اونجا آدرس جدید سایت رو نوشته همین اما در مورد اون فایل exe این هم دقیقا همینه فقط با این تفاوت که اومده یک فایل اپلیکشن درست کرده و داخلش مثلا در صورت کلیک بر روی گزینه آدرس جدید میره به اون آدرس اینترنتی هیچ فرقی نمیکنه و در آخرش هم اومده فایل رو exe کرده( که شما فکر میکنید نرم افزاره ) که از لحاظ امنیتی اصلا خوب نیست چون امکان اینکه تروجان هم باشه بسیار فراوان هست
آقا میشه سورس این قطعه برنامه رو به ما هم بدید؟دقیقا همچین چیزی میخواماینهم یک نمونه پرشین اسکریپتی
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
آخرین آدرس رو نمایش میده