با سلام میشه یک نفر یه لطف کنه برام فروشگاه سازپرستاشاپ را برام نصب کنه باسپاس
mehdi.260 تازه وارد 1/12/13 #2 با سلام میشه یک نفر یه لطف کنه برام فروشگاه سازپرستاشاپ را برام نصب کنه باسپاس
HamedR کاربر عضو 1/12/13 #3 با سلاممیشه یک نفر یه لطف کنه برام فروشگاه سازپرستاشاپ را برام نصب کنه باسپاس کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست عزیز ! - چند دقیقه پیش شما یه تاپیک دیگه با همین موضوع باز کردین! - تاپیک رو در جای درستش باز کنین (آخه ووکامرس ربطی به پرستاشاپ داره ؟؟) اینم لینکهای آموزش : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/12/13
با سلاممیشه یک نفر یه لطف کنه برام فروشگاه سازپرستاشاپ را برام نصب کنه باسپاس کلیک کنید تا گسترش یابد... دوست عزیز ! - چند دقیقه پیش شما یه تاپیک دیگه با همین موضوع باز کردین! - تاپیک رو در جای درستش باز کنین (آخه ووکامرس ربطی به پرستاشاپ داره ؟؟) اینم لینکهای آموزش : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
mehdi.260 تازه وارد 1/12/13 #4 سلام همه این هارو خوندم ولی اخر نتونستم نصب کنم اگر کسی میدونه برام نصبش کنه با سپاس از جواب شما دوست عزیز
سلام همه این هارو خوندم ولی اخر نتونستم نصب کنم اگر کسی میدونه برام نصبش کنه با سپاس از جواب شما دوست عزیز
mahdiali35 کاربر عضو 1/12/13 #6 دوست عزیز قوانین رو رعایت کنید و تاپیک تکراری نزنید ... تاپیک هاتون رو هم در جای مناسب بزنید پست اسپم هم ندید ... :53: در کدوم مرحله مشکل دارید ؟
دوست عزیز قوانین رو رعایت کنید و تاپیک تکراری نزنید ... تاپیک هاتون رو هم در جای مناسب بزنید پست اسپم هم ندید ... :53: در کدوم مرحله مشکل دارید ؟
mehdi.260 تازه وارد 1/12/13 #7 سلام چشم نمیدونم چشکل نصبش کنم همه اموزش هارو خوندم ولی نتونستم اگر میشه برام نصبش کنید