درخواست نصب قالب Mega Shop مگا شاپ

sajad325

تازه وارد
سلام من قالب مگا رو خریداری کردم ولی نمیتونم نصبش کنم لطفا کمک کنید

ادرس سایت :

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

بهتره از محلی که خریدید اقدام به درخواست کنید ضمنا در صورت عدم پاسخ پلیس فتا برای همین موارد هستش . ضمنا این آدرس که دادید توش وردپرس دیده نمیشه . شرط اول نصب قالب مگا نصب وردپرس هستش البته اگر قالبتون وردپرسی است بعد کافیه تو بخش تم وردپرس قالب رو آپلود کنید و از تنظیمات قالب مدیریت وردپرس اقدام به فعال سازی کنید . ضمنا چون وردپرس الان 4.4.1 هستش ورژن php رو به 5.4 یا بالاتر ارتقا بدید .

موفق باشید

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر پنل هاست شما cpanel هستش کافیه از قسمت  Select PHP Version اقدام به تغییر موقعیت php کنید .

موفق باشید

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

شما هنوز در نصب قالب مشکل داری ؟  قالب شما که نصب شده شما در اولین گام باید فهرست درست کنید پس اول در مدیریت وردپرس - نمایش - فهرست یه فهرست درست کنید و به top menu یا هر چیزی که منو اصلی است متصل کنید .

چون از دمو درون ریزی استفاده کردید بهتره به سرعت دست به کار بشید و حتما تنظیمات منو بالایی رو هم فراموش نکنید . پست های سلام دنیا و خانه رو هم پاک کنید ولی قبلش حتما پست های بهتری بذارید البته اگر فروگاه محور صرف هستید و وبلاگ رو فعلا لازم ندارید همه مطالب رو پاک کنید و در ووکامرس اقدام به تعریف چند محصول کنید . اینجوری شکل اولیه سایتتون درمیاد وگرنه هرقدر هم تلاش کنید انگار هیچ چیزی به دلتون نخواهد نشست

اگر فروشگاه صرف هستید صفحه اول فروشگاه رو در تنظیمات نمایش وردپرس روی فروشگاه قرار بدید تا فقط محصولات نمایش داده بشه تمامی افزونه های لازم قالب رو فعال کنید .

سوالات بیشتر رو همینجا مطرح کنید

موفق باشید

sajad325

تازه وارد
سلام بچه ها من دموی درون ریز زدم شکل سایتم بهم روخته

بالا