درخواست چند پلاگین مهم

mahdyonline

تازه وارد
سلام دوستان

چندتا پلاگین مختلف لازم دارم

محصولات ما قیمت نداره و بعد از سفارس تغیین قیمت میشه.پلاگینی میخوام کگه وقتی مشتری تایید کرد اون پلاگین فاکتور رو صادر کنه و برای مشتری ایمیل بشه و مشتری از طریق همون فاکتور پرداخت رو انجام بده اگر بتونه اس ام اس بده فاکتور صادر شده که عالیه

یک پلاگین دیگه لازم دارم که مشخصات یکسری چیزارو از مشتری بگیره هنگام سفارش و تو فاکتور ثیت بشه و ما براساس اون مشخصات یکسری تغییرات تو محصولاتش بدیم

یک پلاگین میخوام که مشخص کنه سریال نامبر محصول رو و تامین کنندشو. این سفارش یا این سریال و از این تامین کننده بوده و حتی یک سیستمی میخوام که طرف بتونه نظر بده درباره خریدش ولی تامین کننده و ... تو نظرش مشخص باشه

یک پلاگین دیگه هم میخوام که برای دسته بندی حساب میشه ولی مثل لایت باکس محصولات. یعنی مشتری رو یک لینک کلیک کنه بعد همونجا بصورت پاپ آپ یا لایت باکس ازش بپرسه مال چه سالی یا چه مدلی از محصول رو میخوای که روی اون کلیک کرد نشون بده بهش محصولات مختص همون بخش رو

Qalekhani

قلعه‌خانی
محصولات ما قیمت نداره و بعد از سفارس تغیین قیمت میشه.پلاگینی میخوام کگه وقتی مشتری تایید کرد اون پلاگین فاکتور رو صادر کنه
این حالت شبیه پیش فاکتور هست که می تونید از پلاگین زیر استفاده کنید:

مشخصات یکسری چیزارو از مشتری بگیره هنگام سفارش و تو فاکتور ثیت بشه
برای این قسمت هم میتونید از هوک زیر استفاده کنید:

<?php
// add custom field to invoice email
add_action( 'woocommerce_email_after_order_table', 'woocommerce_custom_invoice_fields' );
function woocommerce_custom_invoice_fields( $order ) {
?>
<p><strong><?php _e('Free Book:', 'woocommerce'); ?></strong> <?php echo get_post_meta( $order->id, 'Free Book', true ); ?></p>
<p><strong><?php _e('Free DVD:', 'woocommerce'); ?></strong> <?php echo get_post_meta( $order->id, 'Free DVD', true ); ?></p>
<p><strong><?php _e('Gift:', 'woocommerce'); ?></strong> <?php echo get_post_meta( $order->id, 'Gift Order', true ); ?></p>
<p><strong><?php _e('Gift Message:', 'woocommerce'); ?></strong> <?php echo get_post_meta( $order->id, 'Special Gift Message', true ); ?></p>
<?php
}
?>

اون دو مورد دیگه هم متوجه نشدم چی نیاز دارید.

mahdyonline

تازه وارد
ممنون

هوک چی هستش؟

کد رو کجا بزارم؟

نگاه کنید محصولات ما سریال نامبر داره شخصی که حرید میکنه و بسته براش ارسال میشه هر کدوم از محصولاتش یک سریال دارن و یک تامین کننده و مشخصات هر قطعه شامل سریال اسم و قیمت مبشه. خوب این سریال که میخواد تو سیستم ثبت بشه و تو فاکتور باید بیاد- خوب تا اینجا فقط بحث فاکتور ایناها بود. حالا مشاری جنس رو گرفته و می خواد نظر بده درباره خریدش خوب باید مشخص بشه این از چه تامین کننده ای گرفته که ما بدونیم کدوم تامین کننده ها راضی کننده هستن کدوم ها نه. حالا باید تو نظری که درباره محصول فلان و خرید فلانش ثبت شده مشخص بشهو بازدید کنندگان تامین کننده سفارش این نظر رو ببینند

یک پلاگیم می خوام که بعضی از لینکهارو (خودم تعیین کنم) لایت باکس (پاپ آپ) باز کنه و توش چند مدل عکس و نوشته نشون بده - سک طورایی میشه گفت ساب کتگوری

مقلا رو اچ پی بزنه بعد یک لایت باکس بیاد نوشته باشه محصولات لپ تاپ با یک عکس محصولات پرینتر و یک عکس

mahdyonline

تازه وارد
تون پلاگیمی که دادید هم بدرد من نمی خوره

زرف باید ثبت سقارش بکنه بعد ما قیمت بدیم بهش اگر اوکی بود همون سفارشش رو فاکتور بزنیم براش

Qalekhani

قلعه‌خانی
به اینجا مراجعه کنید. احتمالاً دوستان بتونند کمکتون کنند:

بالا