درخواست کدی برای خواندن مطلب بعدی و قبلی

MR AMIR-KHORE

تازه وارد
سلام دوستان دارم یه سی ام اس مینیویسم برای یه قسمتیش اینو نیاز دارم یعنی میخوام از تیبلم که اسمش news هست مثلا ما توی مطلب با آی دی 3 هستیم مطلب قبلیش و بعدیش رو با mysql و php بهمون نشون بده هر کی کد رو بذاره کمک بزرگی کرده :-* :x: :D

wallfa

کاربر عضو
خوب کاری نداره بلاخره شما می دونی پست شماره چنده یکی ازش کم کن و یکی بهش اضافه کن بگو اونها بیاره

MR AMIR-KHORE

تازه وارد
آره داداش همین کارو کردم $id+1 و $id-1 کردم اما شما فرض کن من یه مطلبو بین پست 2 و 4 حذف کنم وقتی رو 4 باشی بخوای پست قبلو نشون بدی 4-1=3 و ما پست سه یی نداریم و ارور میده ;) باید یه دستور باشه که از پایه صحیح و استاندارد باشه

MahdiY

راهبر انجمن
فیلد های جدول رو بذار اینجا یه تفکری روش بریم

شما میتونی یه کاری کنی یه دستور بزنی فقط آی دی هارو بگیره

بعد بیای و تبدیلش کنی به یه آرایه

حالا با چه روشی نمیدونم اما بعد بیایی اعداد کوچک تر و بزرگ تر از آی دی فعلی را بگیری (که داخل آرایه موجود هست )

یه چیزی تو این مایه ها! چی گفتم! :D

MR AMIR-KHORE

تازه وارد
فیلد های جدول رو بذار اینجا یه تفکری روش بریمشما میتونی یه کاری کنی یه دستور بزنی فقط آی دی هارو بگیره

بعد بیای و تبدیلش کنی به یه آرایه

حالا با چه روشی نمیدونم اما بعد بیایی اعداد کوچک تر و بزرگ تر از آی دی فعلی را بگیری (که داخل آرایه موجود هست )

یه چیزی تو این مایه ها! چی گفتم! :D
منم نفهمیدم :=)) :))

zegersot

کاربر عضو
واقعا این سخته که درگیرشی !

کد:
#mesal
//SELECT * FROM zegersot WHERE id = 12

#baadi

//SELECT * from zegersot where id = ( SELECT min(id) from zegersot WHERE id > 12)

#ghabli

//SELECT * from zegersot where id = ( SELECT max(id) from zegersot WHERE id < 12)
موفق باشی

بالا