1
کلی آموزش و افزونه گرفتم اما با هیچکدوم فونت قالبم عوض نمیشه !! من کل فایل های ادیتور رو برداشتم هرجا تاهوما بود کردم یکان اما عوض نشد که نشد ! من قالب صحیفه رو نصب کردم تو خود این قالب فونت یکان وجود داره حتی تو قسمت سایدبار نوشته های بخش اخرین پست ها رو با فونت یکان مینویسه اما جاهای دیگه از جمله عناوین ، پست ها ، منوی بالای سایت و ... رو با تاهوما نوشته ! من میخوام همه جای سایت تبدیل بشه با یکان ! سایت
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
همین قالب رو نصب داره و هم عناوین پست هاش و هم منوی بالای سایت همگی یکان هستند . پس چرا قالب من اینجوریه و هیچجوره نمیتونم تغییر بدم ؟؟ لطفا راهنمایی کنید دیگه واقعا مخم به جایی قد نمیده . اگه لازم بود بگین یوزر پسورد هم میدم2
سوال دوم هم اینه که بخش دسته بندی سایت یه مشکل داره و اونم اینه که شاخه اصلی و زیر شاخه ها رو در یه سطح نشون میده در حالی که توی نسخه انگلیسی سایت و همه قالب های دیگه باید زیر شاخه یه کم جلتو از شاخه اصلی باشه .. افزونه نصب کردم که باید روش کلیک کنی تا زیر محموعه ها رو نشون بده اما این به بدر نمیخوره میخوام خیلی شیک و معمولی باشه کسی میتونه این مشکلمو هم درست کنه ؟ یا حداقل یه افزونه درست درمون بگه که منظم و درست دسته بندی هامو نشون بده ؟؟
تصویر جوری که هست و جوری که میخوام بشه
3
سوال سوم اینه که پست هامو اگه نگاه کنید کادر پست ها چسبیده به هم !
میخوام اینجوری نباشه بلکه یه نیم سانتی متری فاصله بیفته
به جز سوال اول میدونم سوال دوم و سوم پیچیده تره و کار یکی دو دقیقه نیست ... اگه کسی جواب بده واقعا ممنونش میشم واقعا !!! سوال اولم که میدونم خیلی هاتون بلدید پس لطفا راهنمایی کنید . شاید باورتون نشه اما از ساعت 5 تا 12 شب دارم ور میرم نمیشه که نمیشه دیگه ناامید شدم !!