درخواست کمک برای تغییر فونت قالب و افزونه دسته بندی و فاصله پست ها

2014hamid

تازه وارد
:(( (((((((( سلام .. بچه ها باور کنید من تمام فروم ها و سایت ها رو گشتم تمام افزونه ها و آموزش ها رو تست کردم اما باور کنید هیچی پیدا نکردم که کار کنه .. لطفا این سه تا سوالمو جواب بدین

1

کلی آموزش و افزونه گرفتم اما با هیچکدوم فونت قالبم عوض نمیشه !! من کل فایل های ادیتور رو برداشتم هرجا تاهوما بود کردم یکان اما عوض نشد که نشد ! من قالب صحیفه رو نصب کردم تو خود این قالب فونت یکان وجود داره حتی تو قسمت سایدبار نوشته های بخش اخرین پست ها رو با فونت یکان مینویسه اما جاهای دیگه از جمله عناوین ، پست ها ، منوی بالای سایت و ... رو با تاهوما نوشته ! من میخوام همه جای سایت تبدیل بشه با یکان ! سایت همین قالب رو نصب داره و هم عناوین پست هاش و هم منوی بالای سایت همگی یکان هستند . پس چرا قالب من اینجوریه و هیچجوره نمیتونم تغییر بدم ؟؟ لطفا راهنمایی کنید دیگه واقعا مخم به جایی قد نمیده . اگه لازم بود بگین یوزر پسورد هم میدم

2

سوال دوم هم اینه که بخش دسته بندی سایت یه مشکل داره و اونم اینه که شاخه اصلی و زیر شاخه ها رو در یه سطح نشون میده در حالی که توی نسخه انگلیسی سایت و همه قالب های دیگه باید زیر شاخه یه کم جلتو از شاخه اصلی باشه .. افزونه نصب کردم که باید روش کلیک کنی تا زیر محموعه ها رو نشون بده اما این به بدر نمیخوره میخوام خیلی شیک و معمولی باشه کسی میتونه این مشکلمو هم درست کنه ؟ یا حداقل یه افزونه درست درمون بگه که منظم و درست دسته بندی هامو نشون بده ؟؟

تصویر جوری که هست و جوری که میخوام بشه

fotx_1.png

3

سوال سوم اینه که پست هامو اگه نگاه کنید کادر پست ها چسبیده به هم !

l60w_2.png

میخوام اینجوری نباشه بلکه یه نیم سانتی متری فاصله بیفته

به جز سوال اول میدونم سوال دوم و سوم پیچیده تره و کار یکی دو دقیقه نیست ... اگه کسی جواب بده واقعا ممنونش میشم واقعا !!! سوال اولم که میدونم خیلی هاتون بلدید پس لطفا راهنمایی کنید . شاید باورتون نشه اما از ساعت 5 تا 12 شب دارم ور میرم نمیشه که نمیشه دیگه ناامید شدم !!

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام . 1 - داخل پوشه قالب دنبال style.css و سایر فایل های با پسوند css باشید . فونتها رو باید از داخل اینها تغییر بدین . احتمالا در body شما فونت پیش فرض tahoma است و چون برای قسمت های دیگر فونت تعریف نشده سایر قسمت ها به صورت tahoma فونت رو به ارث بردن . شما باید با استفاده از ادانز firebug برای مرورگر موزیلا یا اینسپکت المنت کروم کلاس یا آیدی مورد نظر رو پیدا کنین و font-family:byekan; رو بهش اضافه کنین .

2-از ابزارک خود وردپرس به نام "دسته ها" استفاده کنین . ابزارکش خودش سه تا گزینه داره یکی از اون گزینه ها این کارو میکرد اگه اشتباه نکنم .

3- قسمت 3 کاری نداری فقط باید یه کوچولو css بلد باشی همین .

2014hamid

تازه وارد
سلام . 1 - داخل پوشه قالب دنبال style.css و سایر فایل های با پسوند css باشید . فونتها رو باید از داخل اینها تغییر بدین . احتمالا در body شما فونت پیش فرض tahoma است و چون برای قسمت های دیگر فونت تعریف نشده سایر قسمت ها به صورت tahoma فونت رو به ارث بردن . شما باید با استفاده از ادانز firebug برای مرورگر موزیلا یا اینسپکت المنت کروم کلاس یا آیدی مورد نظر رو پیدا کنین و font-family:byekan; رو بهش اضافه کنین .2-از ابزارک خود وردپرس به نام "دسته ها" استفاده کنین . ابزارکش خودش سه تا گزینه داره یکی از اون گزینه ها این کارو میکرد اگه اشتباه نکنم .

3- قسمت 3 کاری نداری فقط باید یه کوچولو css بلد باشی همین .
مرسی از جوابت

1. ببین من هر چی فایل توی قالب بود رو با نوت پد باز کردم و هرجا که تاهوما بوده کردم یکان ! اما هیچی تغییر نمیکنه من نمیدونم این مسخره دیگه چیزی به اسم تاهوما تو کدنویسیش نمیمونه اما باز چرا تاهوما نشون میده !! با استفاده از فایرباگ و اینا هم که اصلا سر در نمیارم ! تو میتونی برام انجام بدی ؟ هم این مورد رو هم مورد سوم رو ؟؟ یا اگه وقت میبره من ادرس سایت بدم تو با فایرباگ بگی کجاشو باید تغییر بدم ؟ که البته مطمئنم باز نمیتونم اینجوری اگه خودت برام انجام بدی ممنون میشم

مورد دوم هم تست کردم نمیشه ! توی قالب فارسی شده اینجوریه اشکال از دسته بندی و تنظیمات نیست . یه جای کدنویسی خرابش کرده در حالی که اون سایتی که مثال زدم درسته !!

alifiresoft

کاربر عضو
اگه ادرس بدید 3 تا مورد رو میشه گفت که چه کار کنید

2014hamid

تازه وارد
اگه ادرس بدید 3 تا مورد رو میشه گفت که چه کار کنید
والا سرور اصلی هاست دچار مشکل شده الان سایت بالا نیست !! به محض اینتکه درست شد یذارم ادرسو ... همینجا بذارم یا پخ کنم براتون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در ابتدای CSS تون اینو بنویسید

*{

font-family: Byekan;

}

حالا اگه B Yekan رو یک طور دیگه صدا میزنید باید جایگزین کنید خودتون

2014hamid

تازه وارد
در ابتدای CSS تون اینو بنویسید*{

font-family: Byekan;

}

حالا اگه B Yekan رو یک طور دیگه صدا میزنید باید جایگزین کنید خودتون
عجیبه ! من با هزار روش مختلف تست کردم نشد حالا یه نیم خط درستش کرد :-/ ... ممنون درست شد !

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا