درخواست کمک به یه تازه کار

mhdh72

تازه وارد
سلام خوبید دوستان نمیدونم جایی که تاپیک زدم درسته یا نه :-/

راستش من تاحالا با WP کار نکردم و همش با DLE بودم اونجا هم که قالباش ساده بودن حالا که اومدم اینجا میبینم که قالب ها تنضیمات و ابزارک های زیادی دارن که خیلی هم به درد بخوره خیلی خوشحال شدم حالا من میخوام یه سایت اموزشی و یه جورایی مجله اینترنتی درست کنم موندم چ قالبی استفاده کنم ک هم کاملا فارسی شده باشه هم اینکه از لحاظ ابزارک غنی باشه خودم بین چند تا موندم ولی از اونجایی که تازه کارم میخوام حرفه ای ها هم نظرشونو بدن بم قالبایی ک موندم توشون Nexus و Cherry هست میخوام بدونم کودومشون کارامد تره البته خوشحال میشم قالب های بهتری هم میشناسید معرفی کنید

بازم شرمنده نمیدونم جاش بود برا تاپیک یا نه

IAMIR

کاربر عضو

تقریبا یکی از غنی ترین قالب ها در زمینه ابزارک هست . که به راحتی با انواع مجله های خبری سازگاری داره .

mhdh72

تازه وارد
تقریبا یکی از غنی ترین قالب ها در زمینه ابزارک هست . که به راحتی با انواع مجله های خبری سازگاری داره .
مرسی سرعت عمل :)

نمونه سایتی میشناسین که با صحیفه باشه جسارتن ؟

IAMIR

کاربر عضو
www.parsisite.ir

البته این ها تغییرات اختصاصی خودشون اعمال کردند .

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
اینها خیلی تغییرش دادند

اصلیش به صورت زیر هست :

ولی این رو هم بگم که آقا این قالب یک جور گاو پیشانی سفید هست . یعنی اگه کسی یکم وردپرس بلد باشه در نگاه اول بهت میگه که اینکه قالب صحیفا هست !! گفتم بدونی بد نیست .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mhdh72

تازه وارد
اینها خیلی تغییرش دادنداصلیش به صورت زیر هست :

ولی این رو هم بگم که آقا این قالب یک جور گاو پیشانی سفید هست . یعنی اگه کسی یکم وردپرس بلد باشه در نگاه اول بهت میگه که اینکه قالب صحیفا هست !! گفتم بدونی بد نیست .
مرسی :67: با همین میارمش بالا حالا زیادم مهم نیست بعدن میدم یه قالب حرفه ای براش بسازن ولی برا استارت کار خوبه ب نظرم :)

بالا