درخواست کمک در مورد قالب goodnews

• نویسنده موضوع ats
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fatyjoon

تازه وارد
ارور 406 هاست شما باعث این مشکل شده

این کد را توی فایل .htaccess کپی کنید شاید درست بشه

<IfModule mod_security.c>

SecFilterEngine Off

SecFilterScanPOST Off

</IfModule>

ببین درست میشه

آقا محمد گفت هاست را عوض کن، عوض کردی؟

ats

تازه وارد
آره هاستو عوض کردم

فایل htaccess. رو از کجا میتونم ویرایش کنم؟

تو فایل منجر چنین فایلی نیست

ats

تازه وارد
داداش این سوالمم جواب بدی دیگه ممنونت میشم.

چرا عکس های اسلایدر بزرگتر از حد معمول نشون داده میشن الان عکس دانلود فونت انتظار رو ببین تو اندازه معمولی نشون نداده زوم کرده و خراب شده...!

اینو چیکارش کنم؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
با اخطار قبلی . به علت ارسال چندین تاپیک پشت سر هم یک هفته اخراج شدید :|:|

mahdiazarnia

تازه وارد
آخه کسی جواب کامل و درست نمیده

الان باید یک htacces بسازیم که دسترسی به فایل timthumb.php باز بشه روی litespeed

حالا یکی لطف گنه بپه چجوری اینکارو انجام بدیم

من تیکت زدم پشتیبانی ، دقت کنید :

مشكل از لايت اسپيد نيست از اين است اسكريپت فايل .htaccess فراخواني مي كند ولي چون وجود ندارد سرور پاسخ Forbidden مي دهد
حالا چه کنیم ما ؟

fatyjoon

تازه وارد
شما تو سایتت داری از plugin و java و html و... مطلب میزاری بعد نمی دونی فایل htaccess. چیه !!!!؟

به هر حال میتونی با notepad یه فایل ایجاد کنی کد ها را وارد کنی و اسمش را htaccess. بگذاری البته ویندوز قبول نمیکنه که قبل از نقطه چیزی نباشه پس میتونی با نامی و پسوندhtaccess. ذخیره کنی و بعد از اپلود به سرور (روت)اون نام را حذف کنی

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiazarnia

تازه وارد
شما تو سایتت داری از plugin و java و html و... مطلب میزاری بعد نمی دونی فایل htaccess. چیه !!!!؟ به هر حال میتونی با notepad یه فایل ایجاد کنی کد ها را وارد کنی و اسمش را htaccess. بگذاری البته ویندوز قبول نمیکنه که قبل از نقطه چیزی نباشه پس میتونی با نامی و پسوندhtaccess. ذخیره کنی و بعد از اپلود به سرور (روت)اون نام را حذف کنی
چقدر باهوشی شما

htaccess. می دونم چیه ، نمی دونم چجوری روی litespeed دسترسی رو به اون فایل آزاد کنم

گدهایی که باید توش باشرو می گم

kasraa

کاربر عضو
upآقا مشکل مردم رو حل کنید لطفاً

یکبار برای همیشه
دوست عزیز شما مطمئنید که یک کاربر هستید ؟

کلن 6 تا پست دارید هر 6 تا پستتون هم به نوعی قصد خراب کردن و توهین به پرشین اسکریپت و کاربرانش رو دارین !

مشکل این قالب در همون پست های جواب داده شده حل شده اگر کمی دقت کنید و کمی .... رو بزارین کنار میتونیدحل کنید

شما که میدونید htaccess. چی هستش باید طوری فهمیده باشین دیگه درسته ؟

پس این رو هم بلدین که برا دیدن و ویرایش این فایل باید موقع ورود به کنترل پنل هاست تیک قسمت نمایش فایل های مخفی رو بزنید :)

با احترام تاپیک بسته میشه :53:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا