درخواست کمک فوری

001200

تازه وارد
اولا سلام به همگی.

اینو واقعا میگم کارتون حرف نداره، سایت خیلی توپی دارید.

من می خوام یه سایت راه بندازم ولی یه چند تا سوال دارم اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.

اولا این که من تو سایتم یه قسمتی دارم که با HTML طراحی شده بعد حالا می خوام برای این قسمت یوزر و پسورد برای ورود افراد تعیین کنم تا هیچ کسی به جز اونا نتونن وارد بشن بعد اونا هم با یوزر و پسورد خودشون فقط وارد بشن(هرکس جدا یوزر و پسورد داشته باشه، شبیه به هم نباشن) آیا واسه این کار اسکریپتی یا برنامه خاصی هستش؟

دوم اینکه یه صفحه پشتیبانی راه انداختم با این اسکریپت های که تو سایت بودن اینم لینکش:

support-form

ولی نمی دونم چرا هر کاریش میکنم کد امنیتی رو نشون نمیده!

میشه یه راهنمایی کنید که اصلا این سیستمش بدرد می خوره یا نه؟ اگه خوبه پس چرا کار نمی کنه؟ اگرم که نه میشه یه اسکریپت خوب بهم معرفی کنید می خوام کارایش مثله اون باشه.(کد امنیتی داشته باشه، اجازه آپلود داشته باشن و ...)

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید بخدا بدجور گیج شدم.

درضمن میخوام یه سایت دیگه شبیه به سایت آی تی ون راه بندازم دقیقا مثل مال اونا باید چی کار کنم میشه راهنماییم کنید؟

m2121

تازه وارد
در مورد سوال اولت ، شما چه سایتی می خواید بزنید ؟

منظورم اگه پرتال هست ، از چه سیستمی می خوای استفاده کنی ؟ (مدیریت محتوا)

اگه از cms ها برای مدیریتت می خوای استفاده کنی ، می تونی نمایش لینک ها رو فقط محدود به کاربران کنی و وقتی که ثبت نام کردن ، لینک رو ببینن !

اما اگه می خوای فقط برای اون صفحه خواص اینکار رو بکنی باید : یه فرم ثبت نام براش بسازی ، اتصال بدی به دیتا بیس ، و یه صفحه لوگ این براش طراحی کنی که اونم باید از دیتا بیست تغزیه کنه و وقتی که یوزرو پس رو وارد کردند اون صفحه نمایش داده بشه !

دقیقا مثلا صفحه کنترل پنل کاربری می مونه که تا وقتی ثبت نام نکردی برات نشون داده نمی شه !

اگر هم بلد نیستی ، می تونی بدی یکی برات طراحی کنه !

سوال 2 رو متوجه نشدم ! ( اسکریپت رو نشناختم )

بالا