درخواست کمک.......هــــــــــــک شدم....

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
باسلام

سایت من دیشب هک شد دیتابیسم با اطلاعاتش موجوده البته یکسری دستکاریهایی شده نظیر:

فایل کانفیک را کامل تعویض کرده که درستش کردم

ایمیل مدیر را دردیتابیس تغییر داده که درست شد

ایندکس وردپرس را دوباره آپلود کردم

دیگه فکرم بجایی نمیرسه با توجه به مواردی که گفتم بازهم فایلی که هکر گذاشته بعنوان ایندکس لود میشه وصفحه اول سایتم نمیاد!!!!!!باید چکار کنم کمک کنید؟

davaran

تازه وارد
راحت ترین راه اینه که به شرکتی که ازش هاست گرفتی زنگ بزنی و بگی بک اپ سایت را که روز پیش یا هفته پیش گرفتن ریستور کنن همه چیز راحت درست میشه .. این بهترین راهه که مطمئن شی اطلاعاتت سالمه

ebi67

تازه وارد
دوست عزیز احتمالا در htaccess. تغییرات رو اعمال کرده. اگه میتونی ویرایشش کن.. وگرنه پاکش کن تا صفحه لود بشه.

اما حتما باید از عدم وجود شل در پوشه ها مطمئن شی. در صورت شل گذاری خیلی راحت میتونه دوباره نفوذ کنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
دوست عزیز احتمالا در htaccess. تغییرات رو اعمال کرده. اگه میتونی ویرایشش کن.. وگرنه پاکش کن تا صفحه لود بشه.اما حتما باید از عدم وجود شل در پوشه ها مطمئن شی. در صورت شل گذاری خیلی راحت میتونه دوباره نفوذ کنه
*من فایلی بنامhtaccess تو فایلها ندیدم تو کدوم قسمت باید یاشه؟

*چطور میتونم از عدم وجود شل در پوشه ها مطمئن بشم؟

*از دیتابیسم قبلا یک اکسپورت گرفتم برای ایمپورت کردن باید دیتابیس را خالی کنم وبعد ایمپورت کنم یااینکه با وجود جداول قبل بازهم میشه ایمپورت کرد؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

iranenaz

کاربر عضو
بک آپ بر نگردون .

برو ببین چطور هک شدی و رفعش کن .

htaccess. هم میتونه در هر شاخه ای باشه..

jing

کاربر عضو
بک آپ بر نگردون .برو ببین چطور هک شدی و رفعش کن .

htaccess. هم میتونه در هر شاخه ای باشه..
خوب اگر میدونستم که تا حالا درستش کرده بودم ودیگه سوال نمی گرفتم.آنچه فکرم رسیده انجام دادم بقیه اش باید شما زحمت بکشید راهنمایی کنید

همانطور که گفتم من فایلی بنام htaccess.ندارم!!!!!

*این تصویری که ایشان گذاشه از کجا میخونه که بجای ایندکس لود میشه؟

من به راحتی وارد پنل سایت میشم همه چیز بجای خود باقیه ولی وقتی زیر نام مدیر گزینه ویرایش را میزنم به قسمت اطلاعات مدیرنمیره میاد روی صفحه اول سایت درضمن فایل ایندکس هم اطلاعاتش درسته به روز رسانی کردم ولی بازهم همون تصویر میاد (معذرت میخوام) که اون جونور وحشی گذاشته!!!؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
به آخر آدرس سايتت index.php اضافه كن ببين درست ميشه يا نه اگه درست نشد ببين فايلي به نام

index.html يا index.htm موجود هست يا نه

در ضمن اگه طرف شل آپ كرده باشه در عرض 30 ثانيه مي تونه بازم سايتت رو هك كنه.

jing

کاربر عضو
بالاخره با یک ترفند سر هکر بزرگوار فاش شد وفایل ایشان پیدا کردم فقط سوال اینه که در خود ورد پرس

فایلی بنامshell.php هست آیا این باید باشه یا خیر؟

تو وژنهای 2.9.2به بالاتست کردم هستش

تصاویر ارسالی هکر بزرگوار در لینکهای زیر

بعضی ها اگر دین ندارند آزاد مرد هستند ولی متاسفانه تعدادی .....

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا