در خواست اسكريپت تراوين نســــــــــــخه 4

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

soosmar

کاربر عضو
با سلام خدمت همه.....

دوستان توي سايت هاي ايراني اين اسكريپت نال شده بود و به درستي نصب نمي شد و در كل مشكل داشت و اصلا به درد نمي خورد.......

دوستان من چند سايت خارجي پيدا كرده بودم و خواستم دانلود كنم اما متاسفانه لينكها به سرور سايتهاي فيلتر وصل بود و نتونستم دانلود كنم.....

از دوستان عزيز خواهش مي كنم كساني كه مي تونن اين اسكريپت رو دانلود كنند و لينك بزارند دوستان ديگه هم استفاده كنند...

ممنون از حمايت دوستان عزيز و كرامي

soosmar

کاربر عضو
دوستان....................... :(( :( (

تاريخ تاپيك رو نگاه كنين.............

:64: :64: :42:

دوستان امام علي مي فرمايد:

علمت را به ديگران بياموز تا علمت زياد شود..

soosmar

کاربر عضو
كاشكي مشكل همين بود...........

اصلا نمي تونم سايتي رو پيدا كنم كه باز باشه كه به بينم اصلا لينكي داره يا نه :n4: :-"

حسابي خستمون كرده :52:

soosmar

کاربر عضو
يعني توي پرشين اسكريپت كسي نيست تراوين نسخه 4 زبان اصلي رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :66: :64:

:107: :76:

mahdiali35

کاربر عضو
با سلام خدمت همه.....دوستان توي سايت هاي ايراني اين اسكريپت نال شده بود و به درستي نصب نمي شد و در كل مشكل داشت و اصلا به درد نمي خورد.......

دوستان من چند سايت خارجي پيدا كرده بودم و خواستم دانلود كنم اما متاسفانه لينكها به سرور سايتهاي فيلتر وصل بود و نتونستم دانلود كنم.....

از دوستان عزيز خواهش مي كنم كساني كه مي تونن اين اسكريپت رو دانلود كنند و لينك بزارند دوستان ديگه هم استفاده كنند...

ممنون از حمايت دوستان عزيز و كرامي
شما و سایر دوستان که هر روز سایتهای زیادی رو بررسی میکنید حتما باید یه عدد از اون موارد رو تو دستتون داشته باشید چون 70 درصد آپلودرها + خیلی از سایتهای کاربردی دیگه ف یلتر هستن...!!!!

از fre e gate استفاده کنید...!!!

یا حداقل یه لینک قرار بدید تا ما براتون لینک مستقیم قرار بدیم...!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا