در خواست چند افزونه

• نویسنده موضوع Ehs@n
  • تاریخ شروع

Ehs@n

کاربر عضو
سلام به همه

نماز روزه هاتون قبول!

چند تا افزونه می خواستم واسه وردپرس

یه افزونه می خوام که به طور خودکار روزانه از سایت بک آپ بگیره! آلان رو سایت wp-db-backup رو نصب کردم که تقریبا چیزی رو که من می خوام رو میده ولی می خوام بدونم آیا از این بهترش هم هست؟!

خیلی وقت پیش یه افزونه بود به اسم fire-wall2 که واسه امنیت وردپرس بود.افزونه جالبی بود ولی بازم دنبال از اون بهتر هاش هستم!

اگه از اینا بهتر هاش هستن لطفا معرفی کنید!

لطفا واسه امنیت سایت نگید برو رو فلان فایل از هاست پسورد بذار و ... چون واقعا چیزی حالیم نمیشه :109:

mahdiali35

کاربر عضو
لطفا واسه امنیت سایت نگید برو رو فلان فایل از هاست پسورد بذار و ... چون واقعا چیزی حالیم نمیشه :109:
درود...

دوست عزیز یه نکته ای رو بذار بهت بگم....جناب هکر وقتی یوزر و پسورد رو داشته باشه با شما هیچ فرقی نمیکنه وردپرس(یا همه ی cms های دیگه) هم نحوه ی تشخیص مدیرش بنا بر یوزر و پسورد هست دیگه درسته؟؟؟ اون وقت اگه بهترین افزونه های امنیتی رو نصب کرده باشی هکر به راحتی میتونه وارد بشه و هر کاری که دلش بخواد میتونه کنه....در این حالت بهترین کار گذاشتن پسورد بر روی پوشه ی ادمین اسکریپت هست...

نکته ی دیگه اینه که این انجمن و انجمن های مشابه برای چه هدفی ساخته شده اند...برای همین هستند که تبادل اطلاعات داشته باشم و هر کی به چند نفر دیگه یه چیزی یاد بده دیگه....پس نگو که حالیم نمیشه و بلد نیستم و....حله؟؟؟؟؟ :)

دقیقا کجای کار رو مشکل داری؟...اگه نتونستی خودم آموزش تصویری رو برات میذارم...

پیروز و شاد باشی... :53: :53: :53:

jing

کاربر عضو
سلام به همه نماز روزه هاتون قبول!

چند تا افزونه می خواستم واسه وردپرس

یه افزونه می خوام که به طور خودکار روزانه از سایت بک آپ بگیره! آلان رو سایت wp-db-backup رو نصب کردم که تقریبا چیزی رو که من می خوام رو میده ولی می خوام بدونم آیا از این بهترش هم هست؟!

خیلی وقت پیش یه افزونه بود به اسم fire-wall2 که واسه امنیت وردپرس بود.افزونه جالبی بود ولی بازم دنبال از اون بهتر هاش هستم!

اگه از اینا بهتر هاش هستن لطفا معرفی کنید!

سلام

تو در مورد افزونه های امنیتی یک ایراد ریزی هم گرفته شده نمیدونم چقدر صحت داره؟

Ehs@n

کاربر عضو
درود...دوست عزیز یه نکته ای رو بذار بهت بگم....جناب هکر وقتی یوزر و پسورد رو داشته باشه با شما هیچ فرقی نمیکنه وردپرس(یا همه ی cms های دیگه) هم نحوه ی تشخیص مدیرش بنا بر یوزر و پسورد هست دیگه درسته؟؟؟ اون وقت اگه بهترین افزونه های امنیتی رو نصب کرده باشی هکر به راحتی میتونه وارد بشه و هر کاری که دلش بخواد میتونه کنه....در این حالت بهترین کار گذاشتن پسورد بر روی پوشه ی ادمین اسکریپت هست...

نکته ی دیگه اینه که این انجمن و انجمن های مشابه برای چه هدفی ساخته شده اند...برای همین هستند که تبادل اطلاعات داشته باشم و هر کی به چند نفر دیگه یه چیزی یاد بده دیگه....پس نگو که حالیم نمیشه و بلد نیستم و....حله؟؟؟؟؟ :)

دقیقا کجای کار رو مشکل داری؟...اگه نتونستی خودم آموزش تصویری رو برات میذارم...

پیروز و شاد باشی... :53: :53: :53:
با تشکر از شما

در مورد آموزش که اگه بذارید ممنون میشم!(cpanel دارم)

در مورد هک هم بله فرموده شما صحیح ولی افزونه ای که من گفتم (fire-wall2) خوبیش اینجا بود که به هر گونه عملیات مشکوک حساس میشد و زود یه ایمیل می فرستاد که سایت شما در تهدید است توسط آی پی فلان

حتی خودم یه بار مجبور شدم یه قالب رو به صورتی دستی و از هاست نصب کنم وقتی آپلودش تموم شد دیدم فوری برام ایمیل زد که ورود اشخاص ممنوع ه آی پی فلان واسه همین از اون افزونه خیلی خوشم اومد. ولی حالا با توجه به نکانی که anet311 در پست مربوطه (چه طوری امنیت سایت رو افزایش بدیم) ذکر کردند از استفاده افزونه منصرف شدم.

اگه زحمتی نیست کسرا ی عزیز تو همون پست امنیت چندین روش معرفی کردن(کاهش سطح دسترسی و ....) که متاسفانه من هیچ کدوم رو بلد نیستم و می ترسم همینجوری اقدام کنم چون امکان داره بزنم سایت رو نابود کنم و زحمت چندین ماه ما از بین بره! واسه همین در صورت امکان ازتون خواهش دارم که آموزش تمامی روش های ذکر شده رو بذارید تا من و بقیه دوستان هم بتونند استفاده کنند

با تشکر دوباره از شما

سلامتو در مورد افزونه های امنیتی یک ایراد ریزی هم گرفته شده نمیدونم چقدر صحت داره؟
مطالعه شد ممنون

بالا