در" مولتی سایت"چطور از وبلاگهای زیر خودم،نتیجه ای رو بگیرم و در سایت اصلی نمایش بدم؟

anet311

کاربر عضو
سلام :54:

در یک سایت وبلاگ دهی...

میخوام زیر همه پستها و زیر همه کامنت ها در همه وبلاگ ها،امکان امتیاز دهی "مثبت "و "منفی" وجود داشته باشه

و نتیجهی پر امتیاز ترین ها، در صفحه اصلی سایت من نمایش داده بشه

یک پلاگین نصب کردم به اسم Rating-Widget Plugin

اما امکان امتیاز دهی به پستها و کامنتها فقط به سایت اصلی اضافه میشه

و وبلاگ های زیر من تغییری نمیکنن

از این رو ...کسی نمیتونه به وبلاگ اونا امتیاز بده :پس وبلاگ کاربران در سایت اصلی به عنوان پر امتیاز ترین وبلاگ شناخته نمیشه :(

(پلاگین های دیگه هم همین مشکل رو دارن از جمله recent post و recent comment و popular post و وبلاگهارو در نظر نمیگیرن و فقط سایت اصلی رو لحاظ میکنند.)

برای حل این مشکل چی کار کنم؟؟؟ :30:

یه دنیا ممنون :53:

rocki3oy

کاربر عضو
سلام :54: در یک سایت وبلاگ دهی...

میخوام زیر همه پستها و زیر همه کامنت ها در همه وبلاگ ها،امکان امتیاز دهی "مثبت "و "منفی" وجود داشته باشه

یک پلاگین نصب کردم به اسم Rating-Widget Plugin

از این رو ...کسی نمیتونه به وبلاگ اونا امتیاز بده :پس وبلاگ کاربران در سایت اصلی به عنوان پر امتیاز ترین وبلاگ شناخته نمیشه :(

(پلاگین های دیگه هم همین مشکل رو دارن از جمله recent post و recent comment و popular post و وبلاگهارو در نظر نمیگیرن و فقط سایت اصلی رو لحاظ میکنند.)

برای حل این مشکل چی کار کنم؟؟؟ :30:

یه دنیا ممنون :53:
دوست عزیز به مدیریت شبکه مراجعه کنید و به قسمت افزونه ها رفته و پلاگین هایی که نصب کردی فعال کن.برای فعال کردن روی "فعال کردن شبکه" کلیک کن.

موفق باشید.

anet311

کاربر عضو
ممنونمrocki3oy عزیز

مشکل یک چیز دیگست عزیزم

من پلاگین رو فعال شبکه میکنم

پلاگین Rating-Widget Plugin رو نصب کردم و پلاگین در همه وبلاگها فعال میشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینکه نمایش بده توی وبلاگ ها نباید مشکلی باشه.

ولی اینکه پر طرفدارترین رو تو صفحه اصلی سایت نشون بده فک نکنم بشه. یعنی کد اماده نداره. خودت باید با یک حلقه php از دیتابیس بکشی بیرون...

cniran

کاربر عضو
خوب باید یه پلاگین دستی نصب کنی و یه کد دستی به قالب تمام وبلاگ ها اضافه کنی بعد بری از دیتابیس کوئری بگیری. اما بدون که قبل از تو مخ های برنامه نویسی دنیا دارن روی همینا کار میکنن صبر کنی احتمالا" یا پلاگین خوبی پیدا میکنی یا مینویسن.

anet311

کاربر عضو
بسیار ممنونم محمدجان :53:

و عزیز

ولی من حلقه کشیدن به بیرون بلد نیستم. :(

این پلاگین هایی که من دارم برای مولتی سایت عمل نمیکنن

و نمیتونن نتیجه امتیاز رو از پست وبلاگها بگیرن و بیارن توی سایت اصلی و در ابزارک پرامتیاز ترین پستها نمایش بدن

الان Rating-Widget Plugin بسیار زیباست

اما همون مشکل رو داره

در نتیجه ابزارک پرامتیاز ترین پستها،فقط پستهای من رو نمایش میده

اگه راهنمایی کنید که ایا میشه این ابزارکهارو تعمیم داد به مولتی سایت ،؟!واقعا ممنون میشم

(چون اگه بتونم این ابزارک و چند ابزارک دیگه رو روی این وبلاگ دهی پیاده کنم واقعا خاص و بی نظیر میشه )

(متاسفانه تنها چیزی که بتونه نتایج وبلاگهارو بکشه بیرون اینه: Multisite Latest Posts Widget

که اینم اخرین پستهارو در یک ابزارک نمایش میده، وجز این تقریبا هیچی وجود نداره (البته دو سه تا هم wpmuprimium داره که زیاد قوی نیستن))

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cniran

کاربر عضو
یکمی امون بدید تا فردا میگردم پیدا میکنم . غیر ممکنه نباشه.

anet311

کاربر عضو
بسیار ممنونم مدیر محترم سی ان ایران :53:

امیدوارم که پیدا کنید

چون وقتی برای امتیاز دهی خودم گشتم ،خیلی پیدا کردم ،اما برای مولتی سایت به کار نمیان.

چندتا هم برای مولتی سایت اینجا هست ،اما فقط همینه، جز این چیزی برا مولتی سایت نیست :(

نال شدشون رو میشه دانلود کرد، اما میترسم که نال امنیت سایت رو کم میکنه... :redfadce:

cniran

کاربر عضو
نه متاسفانه شاید باشه اما من کم گشتم. ولی اینو پیدا کردم که برای من مشکل داشت

چیزه جالبیه و پر کاربرد!

anet311

کاربر عضو
بسیار ممنونم

من تقریبا همه پلاگینهای امتیاز دهی و لایک رو گشتم وجود نداره که نداره

واقعا وجود نداره

در wordpress.org هم درخواست دادم

اونجا گنده شون جناب Ipstenu هست

که در این تاپیک هرچی سعی کردم بهش بفهمونم چی میخوام، این اقاهه نفهمید که نفهمید

اگه دوستانی که انگلیسیشون خوبه،،، میتونید بی زحمت ایننجا در اون تاپیک ،منظور من رو به این عمو سیبیلو بفهمونین ؟ :|:|

ممنون یه دنیا

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cniran

کاربر عضو
فکر کنم ساختار وردپرس شبکه اجازه ساخت چنین چیزی رو نمیده این بنده خدا هم همینو گفته.شاید بعد ها بهتر بشه.

anet311

کاربر عضو
cniran جان بسیار ممنونم

اون اقا جون عمه اش یکی از ساپورتر های وردپرسه، اندازه بوق کشتی هم اطلاعات نداره

من نزدیک 20 یا بیشتر( تقربا همه)رو نصب کردم هیچ کدوم جواب نداد

اما یکیش جواب داد یعنی زیر ساب دامین ها اجرا شد

اما متاسفانه خود پلاگین کار نمیکرد

به این صورت وقتی که لایک رو میزنم لایک شده محسوب میکنه، اما بعد از ریلود کردن صفحه لایک هم میپره

انگار لایکها رو ذخیره نمیکنه :(

(اما متاسفانه پاکش کردم اسمش هم یادم نیست ،دوباره نصب میکنم اطلاع میدم)

بالا