دسته بندی محصولات در فهرست ها

• نویسنده موضوع mtkz
  • تاریخ شروع

mtkz

تازه وارد
سلام

من میخوام در قسمت فهرستها دسته بندی محصولات رو مشاهده کنم تا به گونه ای که میخوام در منو ها قرار بدم.

اما دسته بندی محصولات رو نشون نمیده. باید چکار کنم ؟

و اینکه

با توجه به عکس زیر وقتی موس روی SHOP BY قرار میگیره حالت نمایش زیرمجموعه هاش اینجوری میشه :

attachment.php

اما وقتی دیگر منوها رو از قسمت فهرستها زیرمجموعه بهشون میدم مثل منوی بالایی نمیشن. عکس زیر :

attachment.php

من میخوام مثل قسمت SHOP BY (عکس اول) چند منوی دیگه ایجاد کنم. در قسمت فهرست ها رفتم و هرکاری کردم نشد و مثل عکس دوم نمایش داده میشه..

توضیح اینکه از قالب بازار معرفی شده در همین سایت استفاده کردم. استایلش رو تغییر دادم ... (البته هنوز تموم نشده)

You must be registered for see images attach

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
باید از طریق پیوند ها دسته بندی ووکامرس رو اضافه کنید

برای مشکل دوم ، نسخه جدید رو در تاپیک قالب بازار گذاشتن. میتونید از اون استفاده کنید

mtkz

تازه وارد
باید از طریق پیوند ها دسته بندی ووکامرس رو اضافه کنید
منظورتون قسمت فهرست و پیوندهاست ؟ در این صورت باید بصورت دستی وارد کنیم. اما اطلاعات پیشفرض رو اضافه کردم تو قسمت فهرست به نظر میرسه که طور دیگه ای قرارداده شده

attachment.php

برای مشکل دوم ، نسخه جدید رو در تاپیک قالب بازار گذاشتن. میتونید از اون استفاده کنید
از آخرین نسخه استفاده میکنم.

mtkz

تازه وارد
ببخشید چون زمان میگذره جهت بالا آمدن تاپیک پیام میدم

دوستان اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم.

در حال حاظر مشکلی که تو پست اول گفتم و مربوط به منو میشه خیلی برام مهم تره :

attachment.php

میخوام چند تب به شکل بالا با زیرمجموعه در منوبار ایجاد کنم اما تو فهرست ها هر کاری کردم مثل این نشده ...

قالب استفاده شده بازار

توضیحات بیشتر پست اول ...

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
برای اضافه کردن محصولات ووکامرس به فهرست ها :

تو قسمت فهرست ها >> بالا صفحه سمت چپ >> تنظیمات صفحه رو بزنین

حالا کافیه تیک محصولات رو بزنین تا فعال بشه .

mtkz

تازه وارد
ممنون داداش. خیلی لطف کردی. چرا به ذهن خودم نرسید ؟ :) در خصوص سوال دومم اگه لطف کنید کمک کنید ممنون میشم ...

mtkz

تازه وارد
با توجه به کمک جناب hannanstd راه حل اون مورد رو هم پیدا کردم. میگم شاید کمک کس دیگه ای هم بشه. تگ توضیحات رو از قسمت تنظیمات صفحه فعال کردم . کلاسی که به دسته مورد نظر داده شده بود به دسته دیگه هم دادم سپاس فراوان از بچه های پرشین اسکریپت ...

بالا