دعوت نامه از گرافیک ریور به سایتم به عنوان Free lancer

hamid_00a

کاربر عضو
سلام امروز از طرف سایت گرافیک ریور یه دعوت نامه برای سایتم اومد که ازم درخواست شده زیرنظر متخصصینشون کار کنم و پروژه های گرافیکیم رو به پول تبدیل کنم کسی میدونه الان این یعنی دقیقا چی؟ من باید چیکار کنم اصلا برای چی گرافیک ریور به من ایمیل زده من حتی در سایتشم عضو نیستم

سایت گرافیک ریور

آخرین ویرایش توسط مدیر:

dehnavi

راهبر انجمن
احتمالا ایمیل تبلیغاتی بوده و چون سایت شما مربوط به گرافیک بوده براتون دعوت نامه فرستادن

حالا کار کنید شاید تونستید برای خودتون کار کاسبی راه بندازید
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
شما احتمالا تو یکی از سایت های envato عضو هستید .

اکانت کاربری همشون یکی هست و ازین ایمیل ها زیاد میدن . که فلان قدر آفر خورده و ازین حرفها ..

hamid_00a

کاربر عضو
شما احتمالا تو یکی از سایت های envato عضو هستید .اکانت کاربری همشون یکی هست و ازین ایمیل ها زیاد میدن . که فلان قدر آفر خورده و ازین حرفها ..
من تو هیچ کدوم از سایتای زیرمجموعه envato عضو نیستم این ایمیل رو به ایمیل سایت زدن

Goback

کاربر عضو
ایمیل بزن از خودشون بپرس :|

Sorry but i want to know why you sent me this email?

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شاید یکی از دوستات اونجا عضو بوده دعوتنامه فرستاده. جدی نگیر

hamid_00a

کاربر عضو
شاید یکی از دوستات اونجا عضو بوده دعوتنامه فرستاده. جدی نگیر
نکته ای که وجود داره روی سایت گرافیک ریور مجموعه ای از اکشن های حرفه برای فتوشاپ هست که میشه توسط اونا افکت های بی نظیری رو داد روی تصاویر منم اومدم از همون تصاویر و همون اکشن ها استفاده کردم و دو مجموعه اموزشی ویدئویی که پیشنمایش آنلاین هم دارن گذاشتم روی سایتم میگم شاید اینارو دیده باشن چون به ایمیل info سایت ایمیل زدن یعنی دستی اینکار شده و تبلیغاتی نبوده

این لینک همون اکشن هاست که دارن می فروشن

اینم اموزشای همین اکشنا ها بصورت ویدئویی روی سایت من

بالا