راهنمايي براي Pligg

Mohand.ES

کاربر عضو
سلام وقت بخير

قصد راه اندازي يك سايت اشتراك گذاري لينك را داشتم ، بدليل نداشتن آگاهي به دنبال راهنمايي هستم .

آيا كسي ميتونه كمك كنه در فارسي سازي Pligg همراه با يك پوسته ( فلت باشد چه بهتر هزينه تقبل خواهد شد )

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فارسی سازش در اینترنت باید باشه

قالباش بسیار بسیار کمیاب هستن!

mostafa98

کاربر عضو
سلام

این قالب به دردت میخوره برای شروع کار قالب خوبی باید باشه امیدوارم به دردت بخوره.

1604d1255187863-mystique-digitalnature-free-template-mystique.png

Mohand.ES

کاربر عضو
pligg نسخه جديدش اومده و فارسي سازي كه تو اينترنت هست مال چهار نسخه پيش هست و به اين سيستم نمي خوره !

براي دستكاري يا ساخت يه پوسته جديد نمي دونيد حدود چقدر ميشه هزينه اش ( چيزي شبيه بالاترين ولي ساده تر )

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
من یکی دو قالب زیبا دیدم (خارجی) که بحث 50 دلار هستش... اگر اشتباه نکنم. گوگل کنید

Mohand.ES

کاربر عضو
ممنون قبلا كامل گوگل كردم نتيجه خاصي نداد ، خيلي گرونه كلا از هاست بگير تا محصولات شون .

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
درسته، به همین خاطر پیشنهاد میکنم بدید براتون اختصاصی بنویسن. حداقل صد در صد اون چیزی که میخواید هستش...

Mohand.ES

کاربر عضو
ممنون از راهنماييتون اما دو سوال :

1 . خودتون اين كار رو انجام مي ديد يا كسي رو مي شناسيد كه انجام بده + هزينه تخميني

2 . اگر يك پوسته استاندارد حرفه اي بخرم آيا فارسي سازي اوون هزينه اش بيشتر ميشه ؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اگر پوسته بخرید هزینش کمتر میشه + فارسی سازی

پوسته کمتر از 200 هزار تومان و فارسی سازی بین 80 تا 200 هزار تومان بسته به فردش هست

بالا