راهنمايی ايم کنيد

• نویسنده موضوع djary
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

djary

کاربر عضو
ميخواستم راهنمايم کنيد تا الکی هزينه و وقتم رو صرف نکنم

من سايت های زيادی داشتم و دارم اما هيچ درامدی نداره و فقط صرفاً به خاطره پايين بودن قيمت هاست هست که نگاهشون داشتم

حالا ميخوام علاوه بر اين يه کاری راه بندازم که نه اين که سود داشته باشه فقط هزينه خودش رو دار بياره

من ميخوام يه سايت وبلاگ دهی راه با وردپرس راه بندازم اما خيلی خيلی زياد شده اين جور سايت ها

مطمئن نيستم که بگيره يا نه (و يا رو هاست باشه يا server)

من ايده های هم دارم اما بخاطر هزينه زياد طراحی نتونستم عمليشون کنم ، ولی استفاده از اسکريپت های آماده هزينش خيلی کمتر هست ولی در عوض سايت های رقيب هم بسيار زياد هست

نميدونم چيکار کنم لطفاً راهنمايم کنيد

و در ضمن يه اخلاق بدی که دارم اينه که دوست دارم همه چيز خيلی سريع اتفاق بيفته و زود به هدفم برسم و زود دلسرد ميشام و از کار دست ميکشم

اگه ممکن هست بگين بازده سايت کی معلوم ميشه مثلاً 6 ماه بعد راه انازی سايت 1 سال و يا ...

iranenaz

کاربر عضو
بعنوان یه دوست پیشنهاد می کنم فکر وبلاگدهی رو از سرتون ببرید بیرون....

میشه لطف کنی نظرت رو در بزنی ! اونموقع پاسخی واستون دارم.

djary

کاربر عضو
فک کنم يه بار گفتم اما دوباره ميگم جواب دادم

ميشه دليلتون هم بگين ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

homayon574

کاربر عضو
djary جان هر کاری چه توی دنیای واقعی چه مجازی یه سرمایه اولیه میخواد اینکه بیاید بگید بایه هاست به قول خودتون ارزون با یه اسکریپ وجوده یه سایت بزنیدو همه چی حل و تموم

شماباید تو مرحله اول یه سرمایه برای شروع داشته باشید در مرحله بعد باید سایتتون رو جوری بسازید هرموضوعی که باشه بازدید کننده سایتتون رو ارجع بدونه به سایت های مشابه مثلا اگر سایت دانلودی دارید سعی کنید با گرفتن سرور های دانلود قوی و چندین نویسنده (باحقوق) سایتتون رو جامع کنید و یا سایت خدماتی دارید سرویستونو به کاربران مورد نیازش با تبلیغات بشناسونید.

هر سایتی که میزنید یه سئو قدرتمند باید براش انجام بشه اگر بتونید رنک سایتتون رو به زیر 100 هزار یا حتی بهتر 50 هزار برسونید اصلا خیلی از شرکتای هاستینگ حاظرن اسپانسر سایتتون بشن

نکته دیگه هرکاری صبر میطلبه بدون صبر مطمئن باشید هیچ وقت نمیتونید توی نت موفق باشید و بهتره از الان راهتو رو از نت جدا کنی ...

djary

کاربر عضو
و يه سؤال ديگه که داشتم آيا افزونه های معمولی به وردپرسشبکه ميخوره يا نه

چون من خواندم نوشته فقط از افزونه های استفاده کنيد که نوشته باشه برای شبکه و يا برای مولی يوزر

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نه اینطور نیست! یعنی حتما الزامی نیست نوشته شده باشه برای شبکه...!

اما شاید 5 درصد افزونه ها برای شبکه مورد دار باشن...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا