راهنمایی برای انتخاب افزونه

• نویسنده موضوع bikas
  • تاریخ شروع

bikas

کاربر عضو
سلام دوستان.چندتا افزونه نیاز دارم،میتونید واسم معرفی شون کنید،میدونم تو گوگل سرچ کنم خیلی میاد اما میخوام از نطر شما انتخاب کنم بهترین افزونه سئو چیه؟ یه افزونه هم میخوام به طور خودکارتگ گذاری کنه (از مطلب تگ جمع کن نه از موضوع) ؟(از فارسی پشتیبانی کنه) یه افزونه هم ادرس سایتو خودکار روی عکس (منطورم واترمارک نیست) و بعضی از کلمات بزاره؟ یه توضیح هم از follow , no follow میدید ممنون

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
افزونه سئو ، گزینه اول اگر حوصله دارید که برای هر مطلب تنظیم کنید سئو رو. از وردپرس سئو استفاده کنید. در غیر اینصورت all in seo

درباره افزونه تگ زن ، اصلا این کارو نکنید... چون رندوم هست و کاربردی نداره

درباره افزونه سوم ، متوجه نشدم

لینک های nofallow از نظر گوگل هیچ ارزشی ندارن... و گوگل به عنوان back link نمیشناسه...

MahdiY

راهبر انجمن
افزونه TagGator Pro برای تگ ساختن خوبه

اما اون چیزی که شما فکر میکنید حق با محمد هست

بگردید تو نت پیدا میکنید پیدا نکردید در خدمتم

bikas

کاربر عضو
افزونه سوم،میخواستم مثلا عکس رو اپلود میکنم ادرس سایتم روش بیفته(لینک دار بشه به صورت خودکار) واقعا دستت درد نکنه اقا محمد.نمیدونستم به عنوان بک لینک نمیشناسه nofollow رو

bikas

کاربر عضو
TagGator Pro رو دارم.اما دقیقا طرز کارشو نمیدونم؟اگه میشه راهنمایی کنید

MahdiY

راهبر انجمن
ببینید قبلا اینجا هم توضیح دادم

مثلا شما کلمه "پرشین اسکریپت" را در افزونه تعریف میکنید

بعد هنگام افزودن مطلب اگه کلمه "پرشین اسکریپت" در مطلب یا به انتخاب شما در عنوان مطلب موجود بود

"پرشین اسکریپت" به تگ های شما افزوده میشه

یعنی شما باید از قبل کلی تگ تعریف کنید

bikas

کاربر عضو
یه چیز دیگه.اگه بخوام مطالبی رو کپی کنم وداخل سایتم بذارم ولی گوگل سایتمو اسپم نکنه.منبع سایت رو به نوشته اضافه کنم.بسه؟یا باید کاره دیگه ای کرد؟

banehpeik

تازه وارد
سلام.

من میخوام یک افزونه در سایتم داشته باشم که بعد از ثبت سفارش توسط مشتری شناسه پستی و کد رهگیری به ایمیل مشتری ارسال بشه.

چیکار کنم و از کجا اقدام کنم ؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام.من میخوام یک افزونه در سایتم داشته باشم که بعد از ثبت سفارش توسط مشتری شناسه پستی و کد رهگیری به ایمیل مشتری ارسال بشه.

چیکار کنم و از کجا اقدام کنم ؟
آیا ربط نداشتن درخواست شما به این تاپیک کارخوبیست ؟

البته به عنوانش ربط داره تا حدودی ..

آقا اگه دنبال یک چیز ساده و بی دردسر هستی برو سمت edd که همون فرمی رو پر کنه براش ایمیل همی میکنه .

تاپیک زیر رو بخون :

کد:
forum.persianscript.ir/f17/راه-اندازی-این-سایت-با-وردپرس-15055/

بالا