راهنمایی برای انتخاب قالب ووکامرس

sss123

تازه وارد
سلام و عرض ادب به دوستان

دوستان عزیز ببخشید من یه فروشگاه مواد غذایی میخام راه اندازی کنم.فروشگاه بسیار ساده هست. ی فروشگاه ماننده 5040 یا دیجیکالا (نه با اون امکانات البته).

یه منو داشته باشه ، یه قسمت برای درج آخرین محصولات ، یه قسمت برای محصولات پرفروش ، یه قسمتم مثلا پیشنهاد ویژه.امکان مقایسه و اینام نمیخام.فقط کاربر جنس رو ببینه و بزنه سبد خرید. من با ووکامرس (به دلیل سادگی) میخام سایتو بزنم.زیادم نمیخام هزینه کنم برای قالبش.

شما چه قالبی رو پیشنهاد میکنید؟ اگه ممکنه لینک بدید که ببینمش.

eaboalfazl

تازه وارد
والا اگر لینک بخواین که نمیشه فکر کنم طبق قوانین قالبهای سایتهای دیگر رو لینک داد.. ولی به راحتی میتونید جستجو کنید..

ولی این نکته رو بگم که فقط قالبهای ساده رایگان میباشند و قالبهای متوسط به بالا و نوعی که شما میخاین همگی اکثرا پولی هستند...

ولی باز ولی باز رایگانش رو هم میتونید با جستجو پیدا کنید.....

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

همینجا داخل انجمن بخش قالب های وردپرس و ووکامرس رو بگردی قالب های رایگان و پولی {رایگان} زیادی رو می بینی که به راحتی قادر به انجام کار شماست . توصیه بنده به شما اینه اگر قالب رایگان استفاده کردی که هیچ وگرنه اگر خواستی قالب تجاری استفاده کنی فقط از جایی بخر که یا سازنده باشه یا اگر خریدید لایسنس فروشنده اصلی رو هم بهتون بده که بروز رسانی رو خودتون دریافت کنید . اگر دنبال یه قالب ساده و رایگان و با بروزرسانی فوری هستی که می خوای سریع و راحت باشی استنفور ووکامرس رو با ویژوال کمپوزر و اد آنزش نصب کن به راحتی و سبکی قادری ازش استفاده کنی

موفق باشی

sss123

تازه وارد
ی سری قالب رو در نظر دارم بخرم اما همشون ی جوری مشکل دارن

ی قالب هست به اسم atom. این قالب توی سیستم من خیلی بد نشونش میده.فونتش arial هست و اسکرول افقی داره صفحه.

با مترجمش صحبت کردم گفت بخاطر قدیمی بودن مرورگرته.ولی خب این قالب قراره روی همه سیستما جواب بده چون شما نمیدونی کاربر با چ سیستمی میاد.

ی قالب هم هست به اسم شاپی استور اینم قالب خوبیه فقط وقتی قالب اندازه موبایل میشه برای قالب یه منو دسته بندی محصولات در نظر نگرفتن.

اگه قالب خوب دیگه ای میشناسین اسمشو بگین

ممنونم

Qalekhani

قلعه‌خانی
شما توی این بخش قالب های بسیاری میتونی پیدا کنی که خیلیاشون اصطلاحا ابرپوسته هستند یعنی کاربریهای متفاوتی دارند. مثل Be یا Avada یا نیلسن

خیلیا دارند همینارو می فروشند. البته بعضیا هم هستند که نسخه اصلی رو خریداری و فارسی سازی کردند.

بالا