راهنمایی برای Addon Domains

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

EhsaanDev

کاربر عضو
سلام علیکم خدمت اعضای گل پرشین اسکریپت

میخواستم بدونم از طریق addon دامین یا هر چی دیگه میشه یه دامین رو به هاست وصل کرد؟ البته بدون redirect. یعنی من رفتم mysecondomain.ir بره توی public_html/file2/ بدون این که وارد myfirstdomain.ir/file2/ بشه.

امیدوارم منظورم رو گرفته باشین.

homayon574

کاربر عضو
و علیکم السلام یا دوست الگل من

من که نفهمیدم تو چی میگی ولی داخل همون قسمت آددآن دامین قابلیت مشخص کردن مسیر دایرکتوری دامنه هست که میخوای تو یه پوشه جدا با نام دامنه باشه یا مستقیما در مسیر دامنه قرار بگیرiه

یکم بیشتر منظورتو شفاف سازی کن

kasraa

کاربر عضو
سلام

همایون منظوره احسان اینه مثلا یه ساب دومین رو به یه دامین دیگه متصل کنه مثل سایتای دانلود که dl.site.com رو وصل میکنن به هاست دانلود

احسان باید توی قسمت هاستت بری به قسمت Simple DNS Zone Editor و از اونجا بسازی و وصل کنی به هاستت که میشه همون نوع a dns

اگه نتونستی بگو با عکس نشون بدم :53:

EhsaanDev

کاربر عضو
سلامهمایون منظوره احسان اینه مثلا یه ساب دومین رو به یه دامین دیگه متصل کنه مثل سایتای دانلود که dl.site.com رو وصل میکنن به هاست دانلود

احسان باید توی قسمت هاستت بری به قسمت Simple DNS Zone Editor و از اونجا بسازی و وصل کنی به هاستت که میشه همون نوع a dns

اگه نتونستی بگو با عکس نشون بدم :53:
کسری جان دقیقاً برعکس اون چیزی که تو گفتی رو من میخوام

homayon574

کاربر عضو
منظورت اینه که یه دامنه یه سایت دیگه رو باز کنه؟

یا اونجور که کسری جان گفت ساب دامنت به یه دامنه دیگه متصل بشه؟ یا به یه هاست

شفاف سازی کن دقیق بگو چی میخوای من چمیدونم برعکس نظر کسری چی میشه دوران دبیرستان نیست استلال کنیم که :دی

مثل localhost.persianscript.ir تو نیاز داری؟ یعنی عملا تو این دامنه میری ولی چیز دیگه ای که مد نظرته باز شه؟ در اینجا میشه لوکال هاست خودت البته

EhsaanDev

کاربر عضو
ببین فدات شم من دوتا دامنه دارم:

fdo.ir

sdo.ir

خب حالا میخوام مثل RewriteRule، دامنه sdo.ir به fdo.ir/mydir وصل بشه، ولی Redirect نشه. من الان با addon تنظیم کردم. وقتی میزنم sdo.ir میره ریدایرکت میشه به fdo.ir من نمی خوام اینجوری باشه. می خوام عین rewrite rule بهش وصل بشه بدون اینکه کسی بفهمه به fdo.ir وصل شده.

homayon574

کاربر عضو
ببین فدات شم من دوتا دامنه دارم:fdo.ir

sdo.ir

خب حالا میخوام مثل RewriteRule، دامنه sdo.ir به fdo.ir/mydir وصل بشه، ولی Redirect نشه. من الان با addon تنظیم کردم. وقتی میزنم sdo.ir میره ریدایرکت میشه به fdo.ir من نمی خوام اینجوری باشه. می خوام عین rewrite rule بهش وصل بشه بدون اینکه کسی بفهمه به fdo.ir وصل شده.
اگر بتونی اون mydir رو فاکتور بگیری یا به صورت ساب دامنه در دامنه اول بکار ببری من مثل کسری simple یا advanced dns zone editor رو پیشنهاد میکنم

kasraa

کاربر عضو
نه باوا همایون کارش سخت میشه با این راه ها

احسان تو موقعی که از addon یه دومین رو میخوای اضافه کنی ازت سوال میپرسه که به چه شاخه ای وصل بشه

اونجا شاخه ی مورد نظرت رو بنویس ( البته باید از قبل ساخته باشی فولدر رو توی فایل منیجر چون نساخته باشی ارور میده )

EhsaanDev

کاربر عضو
حالا کسری منظور منو گرفت. ولی نمیدونم چرا نمیره روی اون ببین الان:

wp-cdn.ir

homayon574

کاربر عضو
نه باوا همایون کارش سخت میشه با این راه هااحسان تو موقعی که از addon یه دومین رو میخوای اضافه کنی ازت سوال میپرسه که به چه شاخه ای وصل بشه

اونجا شاخه ی مورد نظرت رو بنویس ( البته باید از قبل ساخته باشی فولدر رو توی فایل منیجر چون نساخته باشی ارور میده )
خو مرد مومن من که اینو همون اول گفتم :دی

کلا برای کار با دامنه :

dns zone هست که میشه با استفاده امکاناتش یک دامنه یا ساب دامنه رو به یه ای پی یا دامنه دیگه چسبوند که البته برای بعضی سایت ها جواب نمیده مثل سایت هایی که از پروتکل امن استفاده میکنن

یه addon domain هست که باهاش میشه دامنه جدید به هاست اضافه کرد

یه parked هم هست که اونم کارش مشخصه

kasraa

کاربر عضو
حال کن احسان
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>

:D

خب احسان مطمعنی اینو الآن اد کردی ؟

این الآن کاملن معلومه که پارک شده نه اد :-s

به احتمال زیاد تو قبلن این رو پارک کرده بودی و حالا میخوای اد کنی که این مشکل پیش میاد

برو تو پارک دومین ببین پارک هست که اگه بود پاکش کن بعد بیا اد کن اگرم نبود ایراد از جایی دیگست که بیا بگو بعد ببینیم چیه مشکلش

-------------------------------------------________________________________-------------------------------------------

ویرایش : پست همزمان با همایون

همایون جون این مشکلی که احسان داره اینه که میخواد اد کنه اما مثل پارک کردن میشه :D

حالا بزا بره ببینه پارک کرده بوده یا نه بعد اگه نبود بیاد یوزر پس میگیرم ببینم چه مرگشه :D

آخرین ویرایش توسط مدیر:

EhsaanDev

کاربر عضو
نه کسری تو پارکا هم نبود. من دایرکتوری هم تنظیم کردم ولی اصلاً به اون دایرکتوری محل نمیزاره!

kasraa

کاربر عضو
آها

والا چی بگم

یه چند تا مشکل شاید باشه مثلن ست نبودن dns یا ip یا .....

به مدیر هاستت گفتی ؟

بگو ببین اونا چی میگن اگه حل نشد یوزر پس چ.خ کن که منم امتحان کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا